Кантара е голяма гад, но в Дюканството не ни е враг - 118

• 34 439
  • 887
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Авентура, калкулаторът на Дюкан ни дава теглото, което лесно можем да задържим след режима, а не идеалното тегло  Peace
Дари  Hug привет! Искам да ти благодаря много за фрути пъпеш, страхотно е! Наистина все едно ядеш пъпеш! Мерси още веднъж!  bouquet

# 721
  • New Zealand
aventura, точно крилата на пилето /и кожата също/ не се ядат по време на диетата
Пробвай нещо друго от пилето Wink
не знаех, че Дюкан не препоръчва крилата, съвсем сериозно Laughing но аз тях ги обичам най- много и когато свалих 26 кг, се хранех предимно с тях newsm78 сега обаче ще ги премахна от менюто си за известно време, пък дано има ефект Simple Smile

# 722
  • New Zealand
Авентура, калкулаторът на Дюкан ни дава теглото, което лесно можем да задържим след режима, а не идеалното тегло  Peace

[/quote
благодаря ти за инфото, полезно ми е  bouquet

# 723
Хайде пак здравейте ударнички Simple Smile
Само като ви чета и се мотивирам все повече Simple Smile а имам да свалям 30-ина кг Simple Smile .... Но нещо не ми се захваща заради липсата на плодове в тази диета (не говоря за банани, пъпеш и грозде Simple Smile , а за ябълки , праскови , диня .... все пак им е сезона .... как преодолявате липсата им в менюто особенно в вторият етап - все пак е най - дълъг)
Много искам да ги сваля тези килограми , но липсата на плодове може да ме побърка Sad ... дайте идея някаква ... може ли все пак да се консумира понякога по малко и съответно кога ?  

# 724
  • София
Момичета, Тунинг, време е за нани-нани  Laughing
Пишете, та да има какво да чета с кафето утре сутринта  Laughing Laughing Laughing
Лека нощ! newsm46
Axrax, ако искаш да свалиш килата, ще забравиш за плодовете  Laughing просто е въпрос на приоритет - ако искаш да отслабнеш и си достатъчно мотивирана, ще стиснеш зъби и в един момент ще разбереш, че плодовете ама хич дори не са ти толкова необходими  Peace изпитала съм го на гърба си  Laughing и аз се тръшках как ще живея без плодове, ама ей на, стана. И за момент не съм съжалявала.   Peace

# 725
Здравейте сладурки, Тунунг

На всички с поводи  bouquet

Ех, Тунинг супер си изкарал..снимките са...искам и аз.

Горда, Гуди честито, да ви радват и успехи в следването.
Shushy, млечните /к.мляко, извара, пр.мляко - 250 мл/ до 1 кг дневно.
Axrax - липсата на плодове е временна и аз мислех че без тях не мога, но имаш цел, настройваш се и започваш,  пък има и степчета с различен вкус, залъгват глада по плод.
Kri, мерси ще опитам утре.
Даниа Hug
Аx, Lucie голям кошмар си преживяла, но ще се справиш  Hug

Аз да ви се похваля още 1 килограм преборен!    Отивам да си сменя линийката.
Лека и отслабваща вечер  smile3521

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 00:13 от Dari68

# 726
Киара, а дали не е възможно да са ти добре тези килограми, а не както ти си мислиш, че имаш да сваляш . Още като почна режима спорихме по въпроса, че нямаш нищо за сваляне и те предупредихме, че ще стане мнооого бавно. Какво ти показа калкулатора на Дюкан? За мен цел под 50 кг е несериозна/ това, ако трябва ще го пиша всеки ден или ще си го лепна в подписа/
Афродита, на мен не ми липсват плодовете понеже ям разрешените млекца с плодов пулп. Ама заради това слабея с този зашеметяващ темп  hahaha
Тони /ин лъв  Joy / Тоз лъв няма ли да го разкараш пишем 3 дена ник, като искаме да ти кажем нещо.  Joy правилно ти е рекъл този фитнес инструктор или каквото му беше професионалното принадлежение, но да ти беше казал, че енергията ще изгориш, но ще траснпортираш  енергия от мастните клетки в мускулните и ако захраниш и мускула, си готовa увеличилa обема му. То зависи и каква тренировка ще направиш , де. Препоръчвам ти Low Impact - от типа на пилатес, йога, каланетика. В никакъв случай силови тренировки - фитнес, тае бо, аеробика. С увеличение на мускулната маса, ще си увеличиш и килограмите, а това е демотивиращо за "кандидатът за отслабване". " Дебелият човек" иска минуси, а не мускули. А точно в твоя случай с тези малкото килограми, можеше без Дюкан и само със спорт да изгориш мазнините.  Peace Ей тук да се види, че и аз съм "дуднеща тетка"  Mr. Green
 Апропо, нямаш никаква идея от турска кухня явно  Joy , турците не ядат мазно по принцип, а сиропираните баклави / незнам дали си яла/ нямат нищо общо с буламача, който в бг се нарича баклава и са си Wunderbar! МММмм размечтах се...
Как така да не може да се яде както преди бре хора? Ще я видим ние тази работа! Аз килограмите не съм ги натрупала от много ядене , а от 2 бремености, предполагам ,че след това няма да имам съществени проблеми. ВСе пак на линийката ми са 77 кг, началните,а всъщност зимата след раждането излязох от болницата 86 кг. Свалих до 77,7 кг и не се върнаха. Това предполага, че начина ми на ядене не е причина за теглото ми, или?

# 727
Rien, калкулаторът на Дюкан ми показа 47, но аз си поставих по-реалистичната за мен цел-49!  bouquet  bouquet  bouquet

# 728
Верно нямам идея от турска кухня, а Дюкан го почнах заради етапите и да сваля още малко и да задържа положението. Не искам след няколко месеца пак да съм на диета. Да се прикючва възможно най-бързо.

Аз правя леко кардио 30 мин скачане на въже + кростренажор. Понякога тичам в парка.. не всеки ден. От време на време си пускам от нетските клипчета с пилатес и бейлиденс. Пробвах и Стрийптиза на Кармен Електра ама ми е много лесен  Mr. Green
Не думай за увеличаване на обеми... тоя инструктор май иска да ме направи от ония баш яките мацки  Shocked Sick

Дай боже у Турско да няма мазно, ама баклава няма да ям квото и да стане. Не е изкушение за мен!

Ти не си ли много млада, каква "тетка" кви две бремености?

# 729
Sad От степчетата получавам киселини Sad ... Преди 5-6г много обичах кисело мляко със степче ягода , направо си умирах за него , но след като родих хлапаците вече не мога да ям такова нещо Sad
Добре тази вечер изядох последната си праскова .... ще опитам да се преборя , но все пак ако си изцедя домашен плодов сок  newsm78 ... само по една чашчица на ден  newsm78 или и това не може ?
Сега съм си извадила някаква ледена акула от фризера и отивам да разгледам рецептите за рибка и от утре почвам ударният етап пък да видим Simple Smile .... и все пак чашчица ... напръстник сок  Blush а може ли , може ли ....  Embarassed

# 730
Киара, нещо ме моташ!  Laughing Ти си въвела като желано тегло 45, затова ти е дал 47кг , иначе от само себе си да ти покаже 47-  Naughty - не на мене тия, той ми е приятел/ калкулатора де/
Оставам на мението, че нямаш за сваляне, покажи ми снимка да ме убедиш   Party
Тони, какъв бейлиденс,Да не е разновидност на белиденса/ engl.bellydance/ , ама да гаврътваш по един Бейлис за подгряване  Joy
Възрастта ми я има в профила ми.  Peace Бременостите са реализирани, мислете му нeраждалите, аз съм си свършила работата  Mr. Green
Кростренажора е ок - 30 мин с бавно темпо. Какъв пулс правиш? Джогинга и аз съм му фен, но наскоро излязоха изследвания, че не подходящ спорт, натоварва сърцето и прочие. Да не ви занимавам.
Незнам в Бг дали е популярен Nordic walking
.Разходка с Щеки, че и курсове има, пишат се книги.Много полезен спорт уж, препоръчват го пред джогинга. Събират се за среднощно ходене по маршрут 15 км. Голям са ми смях
Едит
Забравих да напиша, че днес открих едно превъзходно нещо- аромат на др.Йоткер , настъргани портокалови кори.
Станаха едни бисквитки -  Чудо!

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 23:02 от rien

# 731
и последен въпрос за тази вечер Simple Smile мога ли да започна без трици поне първите дни докато си ги набавя Simple Smile .... едва вчера ви зачетох задълбочено , тази вечер го реших , че ще се опитам и от утре почвам пък да видим , но мога ли да почна без трици докато си ги набавя ? Питам понеже прочетох , че се започва от първият ден на диетата , но ако се забавя (знам си се аз ) ще почна да размислям , да си викам само и днес и от утре почвам ... а не ми се иска да протакам повече свалянето на ненужното тегло Simple Smile

# 732
Axrax, може да почнеш и без триците. Успех и търпение.

Rien не така искам и аз Joy бисквитки с портокал...

# 733
Дюканки и Дюканец, желая ви лека и отслабваща нощ! newsm46
И дано утре най-сетне и аз да имам  минусче! Praynig

# 734
Желая на всички лека и отслабваща нощ!

Общи условия

Активация на акаунт