Кантара е голяма гад, но в Дюканството не ни е враг - 118

• 34 442
  • 887
  •   1
Отговори
# 705
Lucie  здравей Simple Smile аз съм 20 дена на диетата. Случи се така че отидох  на почивка след като вече бях започнала диетата и не ми се отказваше! та... 9 дена нито едно изкушение, но .. като се върнах отидох на един рожден ден и там прегреших Sad не знам колко съм изпила но си се напих прилично!На следващия ден се чувствах ужасно гузно , но си продължих диетката и продължавам да свалям! Разбира се всеки организъм е различен, но мисля че не е болка за умиране! Това разбира се е моето мнение, но по-добре да се изкушиш с нещо течно(алкохол)  отколкото шоколад , торта или нещо подобно! Не се отчайвай! Горе главата и с постоянство всичко се постига Simple Smile Успех!

# 706
Момичета , трябва ми електронния вариант на книгата Как да отслабнем завинаги , искам да я изпратя на една позната , която се интересува от диетата.Ще съм ви много благодарна , който я има да ми пише на лични за да си дам мейла.  bouquet

# 707
Добре де,Тони,ти хубаво си изброила всичко,което пречи на един човек да направи режима,но едно не разбирам в него-как не ви липсват плодовете?

Нямам идея! Не ми липсват. Обичам по принцип кисели плодове, но не са ми спешни, знам че ще ги ям след време.
Може би мъничко ми липсва шоколада, но се успокоявам че мога да си направя дюкански. Пак е прегрешение, но не толкова голямо.
Хляб не ми липсва защото бъркам разни неща от трици сутрин. Иначе работя и никога не се хващам да готвя ама ей  нА сега намирам време.

А иначе вече те признавам за герой!!!! Да изкараш 2 месеца на кисело мляко и пиле от магазина си е цяло геройство! Честно.
Все пак пробвай някоя рецепта като имаш време... по-малко ще ти липсват разни неща Simple Smile

# 708
deata, tuninmania, Благодаря за подкрепата!
shushy, висока съм само 1.58

# 709
Здравейте сладури!
Гуди, Горда, да са ви живи и здрави студентите – успешна реализация им пожелавам[smilie=smile3525.gif]
Кате, нямах възможност да видя снимките, но като те гледам на аватара си се стопила  smile3501
Дори, поздравления за решението ти  и успех във втора фаза fingerscrossed
Тунингмания, страхотни снимки – благодаря, че ги сподели с нас
Ривела, Карима,  честита месечинка newsm51
Киара, защо не опиташ да промениш нещо – изпробвай някоя по-различна рецепта, направи си нещо по-разнообразно. Аз сега докато чета реших, че ще разгледам рецептите отново, защото ми се хапва нещо различно и ще си го приготвя за утре.
Афродита, да липсват ми плодовете, но като си помисля за последствията от многото килограми и се отказвам да ги ям. Зависи от това колко си упорит.
При мен нещата са в застой – от няколко седмици съм си на тези килограми(да не говорим, че виждам и + понякога badscale, но за тях вината си е само моя) и реших да променя някои мои навици да видим дали ще се получи. При мен схемата 4/3 не се оказва съвсем успешна, така че си минавам пак 5/5.
Приятна вечер и успешна нова седмица

# 710
Момичета , благодаря на всички които ми писаха на лични .Проблемът вече е разрешен  bouquet Hug Heart Eyes

# 711
Daanitoo, вече няма какво да променям- промених схемата, изключих доста продукти/ вече ям само готвено, почти без сол/. Другото е че не съм била дълго на тези килограми, за да се задържам на тях/ по дълго съм била на 53/, но като гледам скоро няма да ги достигна. Е, след няколко дни ще мога да кажа, че явно на мен не ми действа тоя режим!

# 712
Предварително се извинявам за глупавия въпрос ама съм още нова и незнам много неща.
Много ми харесва десертчето от кисело млако със степче мога по цял ден да го ям- обаче незнам дали е правилно? Може ли някой да ми каже по колко е позволено та да не вэема да прекаля и да оплескам режима. Мерси Simple Smile

# 713
_KIARA_ , а дали е възможно МЦ да те дебне зад ъгъла тия дни newsm78...аз тъкмо реших, че нещо бъркам и хоп - оказа се МЦ баш от днес, когато сменям схемата на 4/3 ooooh!. Това ми обясни защо не свалям...до края на тази седмица се надявам този проблем да е решен И с преминаването на МЦ (аз по принцип нямам ПМС и честичко се изненадвам няколко дни преди датата) Shocked.

Заленкото, точно това смятам да направя! Peace Hug

Айде дано аз да мога да мина в ІV-та Praynig след всичко и да регулирам евентуални натрупвания с повече П дни, ако се налага...ако ще е така, както е решила Боби, доживот в ІІІ-та, то по-добре да се откажа отсега #Crazy...убийте ме, ама аз обичам да ям и искам да мога да ям един ден! Embarassed Готова съм да изтърпя каквото трябва - целта ми е да изглеждам прилично, но по-важно ми е да мога да си готвя за семейството и да си хапвам, без да се фокусирам непрекъснато в това!
Ако щете ми вярвайте, ама откакто съм почнала режима, само за храната мисля, а това не ми допада, чисто психически! И аз, като Звездопад, сънувам храна и мисля по цял ден какво да ям, как да го ям и кога да го ям (режимна съм 100%). А такова пристрастяване ми е изключително чуждо на характера....

# 714
Sari4ka, МЦ дойде и замина!  Embarassed

# 715
Daanitoo, вече няма какво да променям

При мен в един такъв момент помогна спортуването. Въпреки, че съм във втора фаза реших, че трябва да спортувам(не налагам мнението си, казвам го от личен опит). Сега от 3 седмици не съм правила нищо и се чувствам ужасно. От днес реших, че ще тичам сутрин в парка и нещата придобиха един друг облик, който ме обнадеждава.

# 716
Ами ако танците са спорт, значи и него практикувам!

# 717
Здравейте!
Честито на всички с поводи!    bouquet
И на тези без поводи!  bouquet
Аз се събудих с - 0.500 Grinning
TONY IN LOVE-аз спортувам сутрин или когато стана EmbarassedХапвам си триците 30мин.преди спорта,два часа след тренировка пак хапвам.И аз имам твоя проблем с почивката в Турция.Страх ме е да остана в 2-ра,но ме е страх да мина в 3-та.Остават ми 4,5кг и ще е тъпо да прецакам всичко. Sick

# 718
  • New Zealand
здравейте Simple Smile вече няколко дни съм на ударната фаза, но резултатът е -1 кг, при това не винаги/ вариращ/. успокоявам се, че се дължи на МЦ, който вчера приключи Rolling Eyes продължавам още на протеини, пък ще видим Grinning за мен днес започва нов ден, така че мога да се отчета за вчера: пилешки крила на фурна и обезмаслено кисело мляко. днес смятам менюто да е същото.
 озадачава ме фактът, че според калкулатора на Дюкан, след режима трябва да съм по- тежка, отколкото в момента newsm78

# 719
  • Пловдив
aventura, точно крилата на пилето /и кожата също/ не се ядат по време на диетата
Пробвай нещо друго от пилето Wink

Общи условия

Активация на акаунт