Fragrancex.com обсъждане на...аромати и доставки

• 39 660
  • 891
  •   1
Отговори
# 825
  • София
KM???

# 826
Подфорум Красива мама. Peace

# 827
  • Варна
Жоржета, а как ти се струва Лена спрямо Калеш /никога не съм мирисала първия, но винаги когано го описвате си представям Калеш/, та имат ли нещо общо  Rolling Eyes

Според мен Лена е класи над Калеш...на моята кожа Калеш е супер нетраен...
Калеш ми ухае на сапун, но тези луксозните от преди години....остра миризма, която трае 10 мин...после нищо...докато Лена ми ухае на чистота, на нежност, пак на сапун, но по-мек и нежен...по-дълбок може би... Heart Eyes ...не ме бива в описанията, но дадох всичко от себе си   Rolling Eyes   bouquet

# 828
  • Бургас
благодаря ти, беше достатъчно изчерпателна. За съжаление не съм срещала парфюмите на Естии в бг парфюмерия /или поне не съм им обръщала внимание/ и понеже харесвам Калеш-а та за това питам  Blush М/у другото Калеш се задържа доволно трайно в косите ми, но не зная дали ти се пръскаш там  Rolling Eyes

# 829
  • Варна
Този Калеш предизвиква смесени чувства  Crazy първо изобщо не ми хареса...точно след минута се радвах, че съм открила парфюм, който да си мирише точно на сапун ама точно...след 5 мин ароматът отслабваше и вече след 10-тата абсолютно нищо...въпреки всичко обаче не го давам за размяна и не го продавам...много странно... Rolling Eyes
А за косата ще го пробвам...не се пръскам там, но пък няма нищо по-хубаво косата ми да мирише на сапун  Heart Eyes

Добре, а при теб ароматът колко се задържа на кожата...горе долу  Crazy

# 830
  • Бургас
да речем, че в това топло време 4-5 часа го усешам при всеки повей или движение на косите си /имам виаче, което съм ползвала 2 пъти и имам за още толкова, значи действам пестеливо с парюма т.е. не съм се обгазила  Mr. Green

# 831
  • Варна
Ще излъжа, ако кажа, че не ти завиждам  Mr. Green но много ме радва това чувство...при мен е така с Pure White...просто съм омаяна от аромата  Heart Eyes

...може да направим тъй...ако искаш да помиришеш Линен купи го, а ако не ти хареса директно ми го пращай...аз напоследък съм решила да изкупя всички налични шишенца от сайтовете така, че няма проблеми...ще си сложа още един Pure White към останалите 3 Pure White  Crazy

# 832
  • Варна
...ще си сложа още един Pure White към останалите 3 Pure White  Crazy

Така ли правиш? Ей на това му викам аз вярност  Laughing
Аз за сега не съм открила съвършения. Обаче май и не го търся.  Laughing

# 833
  • Варна

Blush
За първи път почувствах това с Pure на Jil Sander...от него в продължение на 4 години винаги си имам...и мога да кажа това е моят аромат...сега този на EL...обожавам го  Crazy
...не че не продължавам да търся някой друг, който да ме грабне по този начин де  Whistling ...харесва ми чувството  Blush

# 834
  • Бургас
лека нощ дами  Hug, тази вечер аз ще преспа в компанията на Органза и три годишната ми дъщеря /не съм гола в случай, че и мъже надничат в темата/

# 835
...ще си сложа още един Pure White към останалите 3 Pure White  Crazy

Моята вярност май ще е завинаги към Адикт. Друг така да ме грабне и да не ми омръзва няма Crazy

# 836
Моята е към Flower by Kenzo.Случвало ми се е да имам от него наведнъж-perfume,EDP и EDT Summer.....обожавам го

# 837
Да се отчета и аз днес си получих Contradiction на C.Klein Mini поръчката я направих на 18 шипнаха я на 19 и днес пристигна.За парфюма ще кажа ,че това е моя аромат и много ми хареса.Сега се замислям да си взема и Enternity, на C.K май всичко ми харесва.

# 838
Момичета какво ще рече това Angel Eau De Parfum Refillable Spray  bouquet

# 839
Момичета какво ще рече това Angel Eau De Parfum Refillable Spray  bouquet

Че съществува пълнител, който може да се сменя с нов и да се слага в шешенце (или опаковка, акквото е там). Дано да ме разбра.

Общи условия

Активация на акаунт