САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new3\

• 8 994
  • 293
  •   1
Отговори
# 105

МЕГИ ТОВА Е СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ (може ли да ти казвам МЕГИ,ако се обиждаш мога да ти казвам и госпожо )newsm53
все си мислех че малкия прилича на мен ,а Йоана на Добри (мъжа ми,да уточня Wink )

# 106
Асе мерси за почерпката newsm24,а за всички тук и приятелите съм меги,и вече не съм учителка Wink,а за приликите на децата на мен ми се вижда точно обратното момчето прилича на мъжа ти

# 107
 newsm44
не че има значение на кого приличат,важното е да са здрави,но някакси приятничко ти става като ти кажат че детецето ти прилича повече на теб sohappy

# 108
Права си -да са живи и здрави,пяк на кой приличат не е важно Wink,е това е големия ми син на 1г и нещо и много прилича на мен-нали Joy http://images26.snimka.bg/006234901.jpg,да вметна че и мъжът ми е с кафява коса Wink

# 109
Здравейте и от мен как сте мами разбрах че е имало среща съжалявам много че не можах да присъствам,но бяхме на море

# 110
не е лошо пак една среща но този път задължителна за всички мами така ще гледа всяка да намери малко време

# 111
абе,те и двамата май страшно приличат на теб,а колкото до косата ,тя с времето потъмнява,поне при мойте беше така и двамата като бебета бяха с платинено руси оттенъци newsm53 и сега почна да им  потъмнява.

waveykatia6q.bg

# 112
май няма много мами на фронта   Hug

# 113
здравей и на теб аз не те пзнавам но добре дошла в бандата на най добрите самоковски мами

# 114
ееееееееееееее 4 малко ли сме в момента,ама не всички пишат,аз като нова гледам да наваксам smile3521 и пиша май мнооооого Joy

БЛАГОДАРЯ!!! аз от няколко години не живея в самоков,но определено бандата е супер newsm10

# 115
Кате вие с бебето ли бяхте на море?Как изкарахте Wink

# 116
да с бебето но искарахме чудесно много ме слуша едно бебе какво иска да спи и да яде но пък каката по малко не ме слушаше

# 117
аз оше като родих казах че ще ходя на море всеки ме мислеше за луда но мисля че не съм направила лошо при положение че и личната ми позволи

# 118
вие ходихте ли
за всички които са на линия се однася

# 119
ние (аз и децата ми) ходихме още през юни в Неа Врасна и с изкарахме добре.където и да е, почивка ли си, Laughing е добре

Общи условия

Активация на акаунт