САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new3\

• 9 000
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
  • в Надежда-та
Не бе аз го търсих този пич, ама междувременно се заговорих и по скайпа Blush \загори тенжера\
Сега бягам да пуша, вън Naughty

# 151
  • в Надежда-та
Ми айде лека да си пожелаем, че то сигурно като се върна пак няма да има никой ooooh!

# 152
  • в Надежда-та
таррам тарам, тарарам тарам, тарарам тарам....... Whistling Party

# 153
ей големи фенки сме му на пича Wink

# 154

ДОБРО УТРО

# 155
здравейте как сте вчера зачезнах и не можах да отговоря къде съм била на море ами на Ахтопол но не е нищо особено за тези пари които похарчихме там можех да отидем на Несебер или някъде другаде но за сметка на това беше много спокойно.е кога мислите да направим среща всички без да липсва никой поне докато е още топло времето

# 156
май сама си говоря има ли някой на фронта е добре тогава ще се чуем по късно

# 157
# 158
леле, големи МАЛКИ СЛАДУРКОВЦИ   са!!!!  love001  love001  love001 по една целувчица и за тримата.

# 159
Ехааа, какви са сладурковци! Да ги изядеш! Hug Добре че Габи не е присъствала, защото не дава друг да играе с лопатки и кофички, дори да не са нейни! Embarassed Joy

Вие добре сте си прекарали снощи! Wink Жалко, че съм изпуснала почерпките! Mr. Green

# 160
 newsm53 нали. Довечера ще те чакаме! Wink

# 161
пу-пу на малките сладури HugЗа изпусналите почерпката-заповядайте отново

Наздраве

# 162
а за тези дето не са изпуснали и снощната почерпка,може ли да си вземат един коктейл и сега newsm47

# 163
може,може това е за отскок Wink

# 164
a така,някои пият от мъка ,други от сутринта Joy май се оказах от вторите newsm78 ужас Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт