САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new3\

• 8 969
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
 baloni   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТЕЛИН!!!  baloni

# 271
честит рожден ден на цветелинчо,да порасне весело и палаво дете Wink newsm59 newsm38

# 272
  • Самоков
Чести първи рожден ден на Цветелин! Да е жив, здрав и много послушен?

и за теб Жане

# 273
Честит Рожден ДЕН Малък Цвети.

# 274
бубе изкопах една тема за отказване от биберона залъгалка,надявам се да ти е полезна Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=45920

# 275
# 276
Ама разбира се ние имаме празник,сутринта щом излязох от темата веднага се сетих,но нямах пове4е време и оставих за сега.
Целувки за Жането и Цвети,да са ни здрави,усмихнати и невероятно щастливи с тати тримката!!!А може и скоро четирима ако пожелаят!!!!какво по-хубаво пожелание от това за Цвети!!!,а това е за мама Жане, заради цветенцето й

# 277
Благодаря Меги.

# 278
  • Високо в планината на изобилието
Честит рожден ден на Цвети!Много здраве,радост и щастие му пожелавам!

И нас не ни е подминал въпросния вирус,за щастие без температура и обезводняване.Разминахме се с една нощ  повръщане и два дни разстройство.Пожелавам на всички болни дечица да оздравяват.Много ми е мъчно,почина вуйчо ми,а аз не можах да се сбогувам с него. Cry

# 279
Таня Hug Hug Hug
тъкмо се чудих  къде се губиш от самоковската тема,че те видях в едни общи,а то лоши неща около вас Hug Hug Hug Моите съболезнования за вуйчо ти!Лека му пръст и съжалявам,че не си имала възможност да си отидеш,за да се сбогувате!!!Представям си какво ти е!
Желая лошото да е отминало и напред само хубави неща около вас,включително бебче.Днес на всички го желая!

# 280
clavena,мойте съболезнования Hug Flowers Rose,дано лошото да е отминало

# 281
Слава богу вече сме добре.1ден повръщане и на втория разтройство и не искаше да яде.но тази сутрин всичко е ок.

# 282
Айде на по едно капучино.с кифлички.

# 283
Аз пък ще хапна от това нали свалям кила. Laughing

# 284
  • в Надежда-та
Бубе изпревери ме Laughing
Радвам се, че сте добре и ние бяхме по същия начин. Едва вчера започна да се храни Tired
Таничка Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт