Отговори
# 165

Орхидейке, кърмиш ли още? Hug

Още кърмя да и както я карам май няма скоро отбиване newsm78 Crazy

# 166
Добро утро!

Разгледах снимчиците. Жени, Лилия, Галита - много са ви сладки девойките Heart Eyes И наистина изглеждат по-големички... Явно мъжете се развиват по бавничко...

Анту, стискам палци бързо да се оправи Стефко и да не се повтаря ситуацията  Praynig Hug А за кораба си представям - аз веднъж съм била на огромен ферибот и наистина можеш да се загубиш... Само каютите бяха на 6 етажа, а колко имаше за колите и други работи не знам... Май общо бяха 12 или повече   #Crazy

Бистре, успех в новата работа! Стискам палци да са ти послушни дечицата  Hug

Лудмилана, браво на Мъри за яслата - той е вече голям мъж, та затова се и държи като такъв  Wink

Галита, Калоян няма бенки, но има на крака едно по-тъмно петно голямо колкото монета от 2 ст, което се появи малко след раждането му. Аз също имам такова, сестра ми същи, и баща ми имаше... От другия род пук е взел по-светлите петна - по големи са, по-светли от кожата - има две на корема и на ръката, но те личат само като се изпече. Мъж ми има такова. Та сме си го белязали детето да не ни го сменят  Laughing

# 167
Момичета мерили ли сте си скоро децата ние вчера като заведохме баткото  на  ваксина премеринме и Ди на килограми си е същата12кг  на височина 98 см Shocked дребна ми се види  търсих таблци  и на всякъе различно .По едни е дребна по други добре

# 168
Орхидейке, ние Коко отдавна не го мерим. Понякога той сам се качва на кантара и тогава се ориентираме. Някъде около 13 кила е, но няма 98 см., сравнявам с това, че е по-нисък от деца с такъв ръст. Теб какво те притеснява? Смятам, че Ди си е нормално тежка и висока. Колкото повече растат толкова по-големи разлики ще има в децата.

# 169
Бе как дребна, бе?! 98 см и дребна? Вие ме шашкате с вашите притеснения, че са ви дребни децата.  Laughing Слабичка - да, но дребна в никакъв случай. Стефан е 12 кила (няма ги още май) и 90 см.  Peace
Нюня, снощи бях леко афектирана и забравих да те поздравя с хубавата новина.  Hug Лека и спокойна бременност.   bouquet
Бенки Стефан няма засега и слава Богу, щото съм много шаш и паника по отношение на тези неща. Но ако е генетично заложено, може да има много, защото мъжът ми е много шарен и все го карам да се пази от слънцето.
Благодаря на всички за съчувствието и милите думи, Стефан е видимо по-добре, макар че тази сутрин си повърна водичката, която беше пил, и пак имаше малко дрискано, но вече почти няма Т и нещата вървят на оправяне. Даже сега е с татко си на магазина. Лекуваме се изцяло с ХП вече и даже се чудя как да кажа на педито, че днес няма да дойдем за инжекция. Тя е доста серт и не знам... Crazy

# 170
  • там където ме зове сърцето!!!
Анту, как е Стефко???Дано поне Т да не вдига !! Praynig И не ти  е за  наказание , че си си оставила децата цяло лято Naughty, периода е такъв  Hug !

Калоян преди месец го мерих беше точно  метър висок и тежеше 16 килограма !
Последно къде ще слагаме снимки на дечицата???

# 171
  • там където ме зове сърцето!!!
 Joy Joy Joy Анту, писали сме по едно и също време !Радвам се , че оздравявате  Hug !АБ ви на инжекции ли е ??

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 11:15 от VIVKA

# 172
Стефан ще бъде така на 4 години сигурно.  Mr. Green Вивка, на инжекции е - гентамицин.  Sick Иде ми да си начукам канчето.  Banghead

# 173
Извинявам се ,че нямам свободно време напоследък да пиша.
Почвам по-ред.
Лилия,честито ви християнче.
Нуния,лека бременност/аз още не мога да се реша на второ/
Испанска мУха ,приятна учебна година ти пожелавам.
jeni23 ,включвай се по-често/не че аз съм много редовна./
Анту ,миличка и ние го изживяхме този кошмар отново с високата Т.
Предния четвъртък,вечерта Ади вдигна 38,6 в 21. часа.Дадох Панадол.В 23 вече беше 39,6,дадох Хексалгин,в 23.20 започнахме вода и оцет кърпи.В 23,45  не спада Т,викнахме Бърза Помощ.Случихме на супер лекар,каза ми че можем да поставим свещичка Нурофен,след още 30 мин пак 39,6,продължавахме с кърпите.Чак в 24,45 успяхме да я свалим.През цялото време доктора беше до нас.Изпратихме го в 1 часа.Всичко това продължи с повръщане и разтройство.На другия ден няма и помен от Т,повръщане,остана само разтройството.С Интерол,банани и бананоов сок се оправихме,Педито ни изписа замо 2 ампулки Гентамицин.
Сега вече е на ясла имат нови" бебета",само 5-6 деца са стари.
DIVA_ORHIDEQ аз вече имам друго за теглене.Още на същата вечер когато взехме кучето то започна да кашля и повръща.Сутринта и нея водихме на ветеринар,оказа се Ларингит,изписаха ни АБ,за 2 дни отслабна милито,добре ,че при тях не е прието 5-7 дни Аб.Разминахме се само с 2 инджекции.Вчера я водихме за ваксина и помолих да я притеглят.За 1 седмица след Аб е наддала 700гр.
Та така кориози с нас.
Аз бях в болнични,пих АБ и други лекарста,направих някаква алергия,подуха ми се синузите.не можех да стана 3 дни от леглото,с ужасно главоболие,за 3 дни отслабнах 3 кг.Добре че бях пратила Ади при майка ми,нямаше да мога дори да я нахраня.Тази седмица съм отново на работа,но продължавам Аб и куп лекарста.Добре че ми мина главоболието.
Сега ще погледам снимките .
Чао на всички.
Ето и от нас малки снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=284135

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 11:57 от Пепито

# 174
  • София
VIVKA   на мен дваж повече ми е драго. Hug
petenceto като си гледала снимки на девойките не видя ли наш Камен? Grinning
Анту радвам се на оздравяването и чакаме снимки.
ludmilana и това ще стане, някога, но не сега, че няма хлабаво. Отпуската беше страхотна, но сега ми идва тъпкано. И Камчо като Мъри не се излага и ходи с желание /засега/ на ясла.
Испанска мУха успех в начинанието!
Пепито хубавица голяма на мама.
За статистиката: Моят юнак е висок 95 см. и тежи към 13-14 кг. Нрав - куршум дете.

# 175
Анту,има вирус със повръщане и разстройство,та сигурно ви е гепнал.Като го лекуваш с хомеопатия,не давай АБ,тя е за да се излекува първопричината на болестта,а също и натрупаните от лекарства вредни в-ства.Стискам палци бързо да отмине,че най-ми е жал като са болни дечицата.

Морска,успех в работата! Hug

Пепито,и на теб бързо възстановяване!

Браво на Мъри и Ками-мъже и половина.

за мерките,14кг. около 94см.

И ние си предаваме болестите един на друг,сега аз съм с хрема,главоболие,но по-добре аз отколкото децата-пия си Нурофенчето и си трайкам.

# 176
Пепито, при вас много премеждия и болести. Хайде дано вече сте се отирвали и оттук насетне само здраве!  Hug Praynig

Анту, вие как сте?

Неда, аз като гледах снимките ваш Камчо още го нямаше  Mr. Green Ама сега го видях - много са сладки с каката и мнооого порастнали  Heart Eyes

Лилия, и на теб пожелавам бързо да се оправяш  Peace
Стефан ще бъде така на 4 години сигурно.  Mr. Green Вивка, на инжекции е - гентамицин.  Sick Иде ми да си начукам канчето.  Banghead

И Калоян ще е така около 1ви клас  hahaha Вивка, браво на адаша - голям и силен ще да бъде  Peace

Бая народ се губи  newsm78 Да вземат да се отчетат скорострелно  Naughty

# 177
МИ някой се стягат за 1 ви клас в м омента съм в шаш и съм адски притеснена.днес ще ходиме за  ваксина следкато отчетът  мантуто.Готови сме за първия учебен ден  и така Praynig

# 178
  • София
наистина Вивка, много голям твоя Калоян!  Hug
Анту, Пепито,  при вас премеждия с болести! Повече не искам да чета тука за болести някой да се отчита!  Praynig Между другото, една съседка е казала на майка ми, че имало вирусен менингит, затова не събирала детето си с други много по градинките.  Thinking А Вики не мога да я спра да си играе с видимо здрави деца.
А за кафявите бенки - притеснявам се по принцип, защото съществуването им е свързано с риск за развитието на едно злокачествено кожно образувание. Според едни теории те са доброкачествени тумори, а според други - вродени или унаследени дефекти на кожата. Всеки има малко или много бенки, по са опасни придобитите от слънцето.
Довечера ще ми докарат Вики и ще ходи на ясла 3 дни и пак почивка  Laughing Днес трябва да й вземем контактна бележка, че близо 2 месеца не е ходила. За мое голямо съжаление в нейната група има само 3-4 'стари' деца, другото е все ново попълнение ревящи 'бебета'. Ама какво да се прави - нямам друг избор ... ще видя как ще върви някой месец, пък може на частна градина да я пуснем (ако и там има места).
Момичета, моля ви, почнете да качвате снимки в албума, който направих в
photobucket.com
username: bebe-2006
password: bbbbbb
Да видим как ще ни понесе, нека повече хора да кажат как е, ако не е много удобен лесно ще прехвърлим снимките в друг.
ще бягам, че малкия пак са го напънали коликите  Tired

# 179
Galita, да го нагушкаш малкия юнак!  Hug Ще опитам да сложа туй-онуй в новото албумче. Аз фотобъкет много го харесвам.  Grinning А има някакъв проблем с аватара ти, като имаш време, погледни го.  Peace
Пепи, бързо възстановяване!  Praynig
Надявам се наистина да спираме вече с тези болести, макар че сега започва да се променя времето и айде пак на въртележката...  Whistling  ooooh!
Забравих да кажа, че Стефко се възстановява доста добре, днес вече и глад изпитва.  Grinning В понеделник е на ясла.  Twisted Evil Галита, и при Стефан са останали малко 'стари' деца. Онзи ден го питам дали си е играл с Ванко, приятелче от преди, а той: "Ами Ванко малко плака". питам защо, а Стефко "Щото иска мама".  Grinning Обаче като го питах той дали е ревал, каза, "не, аз не плакал"! Някак обиден, как може да задавам такива тъпи въпроси.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт