Отговори
# 180
  • София
galita   и при нас са повечето бебета, та не знам какво развитие ще имат по-голямите  newsm78 . На всичко отгоре като направи 3 год.нямало да го преместят януари, а чак септември. На нас ни се наложи да правим отново и да си плащам за изследването за чревни паразити, защото по-тяхна вина и заради почивката им , не е посещавал повече от 2 месеца. #2gunfire А не стига това, ами вместо на 1-ви да отворят врати за децата, те ги отвориха за "майстори", които редят нови плочки в/у старите плочки, докато дограмите не се отварят, нито затварят.
petenceto растат си децата, само ние си оставаме същите. Wink
liliq забрави ли ,че майките не боледуват. Нямат тази възможност просто.  Peace Много сме, силни сме! hahaha
Дано се оправяте бързо .
За мерките и теглилките: Хайде да сравним и стъпалата на децата! Мерете от петата към палеца, та да видим кой е с най - дълъг плавник и стъпва здраво по Земята и коя г-жичка ще се конкурира с финото краче на Пепеляшка. Grinning

# 181
Неда,интересна идейка,като се събуди ще й премеря крачето.
И при нас така,догодина есента ще е в група,за да си върви с набора.И на у-ще ще тръгнат на 7год.и 8мес.
Списъка за яслата при нас включва деца само родени 2006г.В другата ясла са по-малките.Добре че така са ги сформирали-за това поне евала! Peace
Галитка,ще качим незнаех,че си направила там албум.

Петенце,как върви бременността?

# 182
  • там където ме зове сърцето!!!
liliq,Пепито   Hug  Hug (така  поне не е заразно) !Бързо оздравяване  Praynig  Praynig

Neda, като взема шефа от ясла  , ще му измеря крачето  Mr. Green

Анту, браво на Стефко!! Hug
Увика ли те педито??? Whistling

galita, и твоята щерка не лъже  Hug Тази снимка е много готина
Малкия вече е станал за гушкане и мачкане!!! HugМного е сладък  Hug и е синеок сякаш  newsm78

Аз се опитах да кача снимки , но нещо не успях !!И аз имам албум в photobucket и става , но ... Confused

# 183
Нещо и аз не успях да кача,ама ще опитам пак.

# 184
  • София
Вивка, благодаря ... мда, тя е самата вода ненапита - личи по снимката  Joy Сашко е все още със сини очи (и Вики се роди със сини, но сега е с кафяви).

а за Албумчето: направих го да може да се разглежда без парола.
За качване (Вивка,лилия) не забравяйте първо да се логнете с bebe-2006 (защото, ако имате ваш албум там може да го помни него браузъра ви). Naskoro i fotobyketa e обновен, затова може да ви се струва странно.

Ето малко обяснения:

Като влезнете (с username: bebe-2006
password: bbbbbb)
и в средата директно излиза прозореца за качване и бутона Choose files В лявата страна ще ни стоят подалбумите, засега имаме само един - 'Август 2008' - за да качвате снимки в него трябва да го натиснете и после да ъплоудвате.
Но няма проблем, ако директно тръгнете да качвате - просто ще се качат в общия албум (а не в подалбума) - мога да ги оправям докато му свикнете.
В дясно от прозорчето (From)  можете да избирате опции какво и от къде да качвате - по подразбиране ще излиза снимка да се качва от компютъра, другите опции са: web URL (давате другия линк, където ви е качена снимката, вместо пак да я прикачвате от компютра отново) или от мобилен телефон или от мейл.
Може да се качват няколко снимки едновременно.
Има опция да се качват накуп снимки с една програмка или да се избере стария ъплоудър: Use our faster bulk uploader ? or old uploader - като се натисне съответния линк тука.

# 185
От време на време фотобъкет прави странни проблеми, най-вече, когато е претоварен. На мен ми се е случало доста пъти, особено вечерно време. Изчакайте малко и пробвайте пак. Последно на мен преди няк. дни отказваше да ми вкарва снимки в определен подалбум, та трябваше да ги слагам в друг. Ще стане, няма страшно.  Wink

# 186
  • София
Момичета, да не останем по-назад и ние сме болни. Сутринта се събуди с температура, леко зачервено гърло и повърна два пъти на фонтан, аз оклюмах психически, че пак почва схемата 4/4/2. Четири дни на ясла, 4 в къщи и 2 дни не знаем на кой свят сме. Sad 
Отивам да купя натриев цитрат ... почна се ...
Стъпалото му е ок 15 см.

# 187
И Мимито е болничка - сополи , храчки ...  ooooh! но поне докторката каза че са й гърдите чисти ...
засега сме само на сироп за кашлицата и капки за нос и Фенистил капки.
А мерките са ни - 12 кг / 92 см / 50см гърдите , а стъпалото е 14 см от палеца до петата.
Пепито - докато преглеждах темата , Мимито видя снимките на Ади - аватара и в подписа ти и взе да вика : "кака , кака ..." , "  конче , дий дий ..."  Laughing и аз й казвам :" не е кака , това е Ади , Кажи Анджела"
а тя вика  " Ажи, ажи"  Laughing Heart Eyes

Последна редакция: сб, 13 сеп 2008, 21:48 от Мимито & Светла

# 188
Уффф... Много ми е тъжно за тези болнички малчовци.  Sad Бързо оздравяване!
Забравих да измеря стъпалото на Стеф, ама към 15 см ще да е.
Нещо смешно от тази вечер: вечеряме си ние, аз и мъжа ми подпийваме мастика. Стефан ме помоли да му накъсам месото на малки парченца, обърнах се към него и почнах да късаммесцата. И той в това време изтърсва: Мамо, ти си гадна!  Shocked И аз: Що бе, Стефко, що да съм гадна? Той: Щото миришеш на мастика!  Embarassed  Embarassed  Embarassed Малей, само да ми посмее като порасне да близне алкохол, ще види тогава!  Twisted Evil

# 189
МОмичета днес  синковеца има  ИМЕН ДЕН.Почерпете се за негово здраве  и си пожелавам да му върви по мед и масло в училище. Hug Hug.Вчера ми заяви че се отписвал сам от училище .Готови сме за големия ден Praynig Shocked

# 190
Дива Орхидея, да ти е жив и здрав именника и много успехи в училище и живота!!!

Честит имен ден и на всички именници днес!!!

Бързо оздравяване на болничките  Praynig Hug Жалко е, но сезона започна  Sad Калоян вече е здрав и от понеделник е на градина, пък ще видим докога... Лятото откара два месеца без отсъствие, а сега сигурно ще е както казва Неда 4/4/2... То и без това като се роди бебето ще го спирам, за да не ми носи разни вируси и бацили.

Лилия, благодаря, че попита - бременността ми засега върви леко и спокойно. Вярно, че бебето е буйно и прави лупинги в корема ми, ама и Калоян беше така, та съм свикнала  Wink

Успех на първия учебен ден утре на всички първолаци и на всички в по-горните класове, както и на всички учители  Heart Eyes

# 191
  • София
Орхидея, да ти е жив и здрав, много късмет да му носи името в училище! Наистина големи емоции са като се замисля за първия учебен ден за малчуганите, пък и за родителите!

Петенце, как мислиш, че ще гледаш и двамата като го отпишеш от ясла? newsm78 Много ще ти бъде трудно, да не кажа в някои моменти - невъзможно. Е, не е толкова драматично, ама след като са измислили детските заведения защо да не се възползваме. Имам познати, които си спряха зимата детето от ясла, за да не боледувало - пак си боледуваше наравно с другите (че дори и пневмония изкара). А зимата си е голяма скука у дома, а поне в яслата им организират разни занимания и са сред 'свои'.
И Вики е в момента пак сополива, но втори ден с Пиносол и се пооправя нослето.  PraynigДано да сме здрави, че да няма влошаване в Турция другата седмица Praynig... аз все пак ще я пусна на ясла за 3 дни, че си имаме разни работи.
А днес мъжа ми е видял една леля от яслата и тя му е казала, че не са правили ремонт докато беше затворено август  Shocked и най-вероятно от 15.10 пак ще затварят  Close Думи нямам просто!  #Cussing out

И аз премерих крачето - повече от 16,5 см, то си е почти 17 см  Crazy А аз не мога да й повярвам, че 25 номер я обиват, а то си било време за 26ти.

# 192
Galita, аз няма да го отписвам, просто няма да го пускам, разчитам на инцидентни командировки при бабите и все пак като стане много напечено да го пускам за някой ден на ясла... Не ми се ще обаче декември и януари да ходи много защото все пак ще има много контакти, а бебто ще е съвсем малко... Но няма да го отписвам и си оставям вратичка, ако съвсем  Crazy

А за крачето все забравям да го измеря...  ooooh! Дано довечера се сетя.

# 193
Благодаря ви за пожеланията момичета.За стъпалото премерих  15 см от палеца до петата newsm78

# 194
  • там където ме зове сърцето!!!
baloni baloniОрхидейка , да ти е жив и здрав именника !!!  baloni baloni
 baloniМного късмет и сбъднати мечти да има в живота му!!! baloni
Flowers Sunflower Честито на всички , които празнуват днес!!! Flowers Sunflower

АнтуJoy Joy Joy на мастика ще миришеш , а  Joy Joy Joy Joy

И Калоян е болен  Cry!В петък през нощта се борих ме с висока  Т! Sad  Вчера бях ме на сватба  Embarassedс температуро понижаващи , но пък си игра , скача ,танцува и общо взето (като изключим притеснението да не вдигне висока Т ) си изкарахме чудесно!!Овладях ме хремата и ако не се разкашля ще е суууупер  Praynig
Бързо оздравяване на всички болни (майчета и дечица) Praynig Praynig

Крачето ни е и то "мъничко"  Blush -18 см ,но и маратонките и обувките  , които му взех са 28 номер!!
Ще пробвам пак  да кача  снимки в новото албумче!!!

Общи условия

Активация на акаунт