Отговори
# 210
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЯРА И ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

# 211
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКАТА НИ КРАСАВИЦА И НА ВСИЧКИ ИМЕНИЧКИ И ИМЕНИЦИ ДНЕС! НОСЕТЕ СИ СЪС ЗДРАВЕ ИМЕНАТА!   bouquet   bouquet   bouquet

Петенце, те и на мен така ми познаха.  Mr. Green Но ужасно се изкушавах да натрия носа на един силистренски доктор, който 1 седмица преди да родя Мацо ме пита какъв пол са ми казали досега и аз викам "Ми не знам, май на момче отиват нещата". И той: "Ами ако д-р ХХХХ сега каже, че е момиче?" И аз му казвам: Еми супер, тати ще е много щастлив, само дето нямаме дрешки за девойка. Ама беше супер категоричен, чак ми стана тъпо, че не съм купила нищо за момиченце. Sad (А на 4Д ехограф 2-3 седмици преди това ме скастриха, че полът се гледал до 6-ти мес., а после и на 8Д да ме гледат, ефект йок). И след една седмица бам - Максим. Докторът само повдигна вежди, като идваше на визитации в родилното.  Laughing

# 212
  • София
Честит Имен Ден на нашата Вяра! Нека много късмет да й носи името!

... Иначе аз много не питам щото ми се ще да е изненада, но мъжа ми настоява да знае  Laughing
вярно ли бее? Не мога дао повярвам, че има хора, които искат такава изненада! Аз пък винаги съм любопитствала - и без това техниката е много напреднала, пък и няма да 'убие' тръпката.

Момичета, ние тази нощ заминаваме за Анталия. Имам да стягам багажи днес, на козметик, че и на кръщене сме канени довечера  Crazy Пожелавам успех на всички. А на нас дано ни се размине дъжда в неделя (по прогнози и там ще вали  Confused).

# 213
  • София
Честит имен ден на празнуващите и на софиянките!

И аз черпя по едно голямо:
petenceto добре, че съм русолява/това личи и от долното изречение-неясно стана, май и ранното ставане казва своята дума/, че не подпомагам бояджийската козметика. Grinning
А за пола няма страшно - винаги може да има изненада, важното е да е приятна. Grinning В случая със сигурност ще е - поне за мен няма значение пола.
galita весело изкарване, вие сте на прекрасно място, няма времето да е от значение. Hug

# 214
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит празник на
всички именници!!!

Дес , честит имен ден на
прекрасната ти щерка!!!

Да е здрава , умна и щастлива !!!

# 215
Анту, и аз така се изкушавам  да натрия носа на някой самоуверен специалист (не се отнася само за доктори)... Laughing

Неда, то не е заради русото, а защото сме си природно красиви, та дори и с бели коси  Wink

Галита, приятно изкарване на почивката, лек път и хубаво временце. А относно изненадата - и аз се учудвам от себе си, ама хич не искам да знам какво ще е бебто и това разногласие ми е добре дошло  Mr. Green

# 216
              Честит празник Вярка!!!
Честит Имен Ден и на всички други които празнуват днес!

Здравейте,времето взе да се разваля,но galita за една такава почивка няма значение Peace

Орхидейке,честит ти първолак и именник със закъснение.

Ние на 15 ходихме до Добрич да изпратим и нашите каки на училище.Беше страхотно,Ади много се радваше на училището,стаята и учебниците.Имаше почерпка,питка,торта и сок.Нашта намаза от всичко няма как. Wink
Измерих на Ади крачето ми 14 см,но аз съм забелязала,още на годинката забелязах,че тя е с малко краче.Сега носи обувки 24.
Ще се опитам да кача някоя снимка в албумчето.

Аз малко нали съм си тъпичка,как точно да кача снимки там.?
Забравих да кажа Neda и Ади постоянно пита-Мамо,ко паиш?,и после"Туи ко е?"
Но единственото нещо което не можем я отучим е когато я питаш нещо и тя казва"Ъ-ъ"
Направо ме дразни.....
Вчера си взехме вече интернет на Лаптопа,и ни подариха GSM.Аз имах голяма нужда от него и сега съм  Laughing Laughing Laughing
 Hug Hug Hug
Утре ще ни слагат дограмата в стаята и ще е мръсничко но няма как....

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 12:17 от Пепито

# 217
Дес,да е жива и здрава именничката ти и много да ви радва!

Пепито,честита придобивка.Мръсничко казваш,а после хубавичко а? Laughing

Галитка,приятна почивка!

Анту,запръв път чувам такова нещо за пола(че се гледа до 6мес.),нали бебока расте,съответно и всички органи  се виждат по-добре.Нищо не ме учудва вече.

# 218
Анту,запръв път чувам такова нещо за пола(че се гледа до 6мес.),нали бебока расте,съответно и всички органи  се виждат по-добре.Нищо не ме учудва вече.
Tц, логиката е, че като се сгъне бебчо, ходи го гледай какво е...  Whistling  Laughing

# 219
liliq ,kak e Бети в градинката,по цял ден ли е вече?
Предната седмица имахме едно ново момченце,много плачеше,но тази седмица е толкова усмихнато и ве1е спи и на обед.Вчера вземаме Ади ,а то така хубаво си играе.... Wink

# 220
Пепито благодаря  за пожеланията .Ние пожелаваме  на близначките успешна година и да им върви по вода Hug  bouquet

# 221
  • София
Пепито, на 10та страница съм дала обяснения как да се качат снимки в новия албум.
Кажете, ако има нужда от повече обяснения.

# 222
Пепито,да спи в детската,сутрин не плаче явно се чувства добре и съм доволна,че толкоз бързо свикна.

Анту,ясно и все пак много не съм съгласна с твърдението,но кой ли ме пита!? Rolling Eyes

# 223
Абе и аз не бях много съгласна (не ми отърваше да съм  Mr. Green), ама като ти каже доктор, върви спори с него. Че и стабилен доктор ми го каза, Вивка го знае.  Flutter

# 224

Общи условия

Активация на акаунт