Отговори
# 225
  • Варна
Привет!

Включвам се рядко, извинете ме.

Сашко вече 3-та седмица е вкъщи. Направи бронхит. Rolling Eyes
Баткото започна новата учебна година, на мама второкласника. Сега докато влезе в час...
Аз започнах работа. Поех едни първолаци и сега е екшън. Слагат ни тези дни спалнята. Имаме гости-помагачи...всичко е на бързи обороти.

Надявам се скоро да намеря повече време и до попрочета кой  Hugкакви ги върши.

# 226
sea woman, стискам палци Сашко бързо да се оправи  Praynig Hug Пиши като имаш време.

# 227
Sea woman,наистина голям екшън около теб.Бързо да се оправя Сашето!

# 228
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!! Hug

Пепито
, честита ти нова придобивка , със здраве да си го ползваш Hug

petenceto, изненада, а ??Да е живо и здраво и да се роди лесно пък другото както се разбрах ме -на поправката  Hug ! Mr. Green
И аз бях от любопитните какъв е пола , въпреки , че бях сигурна , че ще е момче (мноооого отдавна знаех , че ще имам момче  Mr. Green) !

Анту , докторът е страхотен , апаратурата му също , но моето момче не успя да го види (е аз и 8 месец ходих де , а тогава вече е страшно трудно да се види ), доста се потруди ,да го накара да застане подходящо за да види пола , но не успя  и предположи , че ще имам момиче  Mr. Green (той между другото има 3 щерки )!

liliq, браво на Бети!! Hug

Морска , завъртяли са те на бързи обороти  Hug !Бързо оздравяване на Саши !! Praynig
На Светли , успешна учебна година  Hug  !!

Неда , с размерите и мерки сме напред , но пък с приказките хич ни няма  Cry

Галита, приятна почивка и от мен!!! Hug
В новия албум  аз така и не мога да кача снимки Confused, качвам в моя си без проблем , но там непрекъснато ми дава грешка (ако беше казало и къде е грешката щеше да е върха  Mr. Green)
Ще сложа няколко снимки в стария  Wink

# 229

Анту , докторът е страхотен , апаратурата му също , но моето момче не успя да го види (е аз и 8 месец ходих де , а тогава вече е страшно трудно да се види ), доста се потруди ,да го накара да застане подходящо за да види пола , но не успя  и предположи , че ще имам момиче  Mr. Green (той между другото има 3 щерки )!
Да, точно. Аз като го питах дали е момче, той каза "Не виждам чурка, но не мога да твърдя, че е момиче. Вече е невъзможно да се види". (Началото на 9-ти мес.) И после другия док като каза, че е девойка, съвсем се хвърлих в паника, защото наистина никаква подготовка нямах за момиченце. За третото обещавам да се подготвя добре с розови дрешоля (аз пък ги харесвам Mr. Green).  bowuu

Пепи, много са ти сладки първолачките! А Ади, като я гледам, май е готова за у-ще.  Laughing

Бис, сладки ли са първолаците? Госпожо ли ти викат?

# 230
  • София/Овча купел 2
Здравейте и от мен.
Оня ден бях на консултация и така се надявах да видим какъв ще е мъника,но той беше обърнал дупе и нищо не се видя.Мими си идва в неделя и аз оправям къщата малко по малко,че всеки ден съм на работа и няма време.

sea woman,дано скоро оздравее Саши.

galita,приятна почивка и от мен.

# 231
Момичета мили,страшно много ви благодарим за поздравите към Вяра Hug Hug Hug
Ние бяхме без нет и затова неможах да се включа адекватно вчера,а и изобщо от понеделник не мога.
В понеделник я водих Вяра с мен на откриване на учебната година.Времето беше гадно и тържеството беше на закрито,но тя геройски издържа цялата лудница.След това много и се радваха колегите,но тя беше непоклатима и само ги гледаше намръщено ooooh!
Аз заработих усилено от вторник насам,много ми е добре засега,страхотно развлечение ми е,сякаш са ме държали вързана 3 месеца Mr. Green Контактите ми с учениците много добре ми се отразяват и докато се обърна деня минал.КАто се прибера,майка ми едва чака да ми ги връчи,особено малката,която само иска да я водя из къщи,обаче изгледи за реално прохождане засега не виждам - дупе да ми е яко.
нюня,ти пък мнго бързаш,чакай бе жена има време да си покаже атрибутите дребосъчко Hug При мен докторката позна и двете на 100%,никога не е имала съмнения, и при теб ще е така Peace
Бисе,УСПЕХ! и да са ти здрави дечицата.Саши да се оправя Heart Eyes

# 232
Добро утро,които още не е пил кафе да заповяда:

sea woman ,бързичко да се оправя Сашко,тя и Ади изкара Април месец бронхит,но реално много леко мина всичко.

Анту ,благодаря,кои дечица не са сладки?!А тя Ади през целия ден повтаряше:
"Мамо,много е хубаво тучилището","Като стана голяма и аз ходя там."Много ми хареса тучителката"И аз имам тетрадки,тучебници,раничка......

Анджела нещо ми понакашля,дядо й може да я заведе днес на док.
Вчера като я вземах от яслата и сестрата каза,че не успяват да се наспят.Бебетата много пищяли като се събудели и  наште много се стряскали.Говерех с една от майките,нейното дете бълнувало на сън.Като я прибера от ясла и започва да нервничи.Още в 20 часа й се спи......
Вчера излязох с нея да й купя обувчици,а тя каквато ми е крива не ги хареса.Т ез били й големи,другите й стискали.Много харесах едни на Колев и Колев,с връзки като се зачепарасти не и не.Маратонки харесах светещи с Уинкс,не ги харесала,били стари.Така и не й купих нищо.Продавачките ме гледат на криво ,как съм можела да й угаждам.
Само аз си знам,беше на 1 г. и 4м.,като й купихме сандали,баща й ги избира,30 лв. дадохме за тях и като каза в къщи не ги искам,не туресвам ги"Не ги обу повече,така й умаляха нови.Носеше си тези дето й ги купих за игра от 12 лева.
Малка обаче разбираше,същите като нейните купихме и на едната близначка,и тя така чисто нови в опаковката си стоят и нейните/след време за Ади като порасне/,и тя не ги хареса ,а заедно ги копувахме- в магазина много ми харесват,в къщи не ги искам....... Rolling Eyes

# 233
Мда, аз затова се радвам на момчетата - каквото им обуя, тва носят.  Mr. Green Няма тън-мън. Кат' не им харесва, да ходят боси.  Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИВА ОРХИДЕЯ, КОЯТО Е ДОСТИГНАЛА ДОСТОЙНАТА ЗА УВАЖЕНИЕ ВЪЗРАСТ ОТ 108 Г.! Mr. Green ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! ХУБАВ ПРАЗНИК!   bouquet   bouquet   bouquet

# 234

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИВА ОРХИДЕЯ, КОЯТО Е ДОСТИГНАЛА ДОСТОЙНАТА ЗА УВАЖЕНИЕ ВЪЗРАСТ ОТ 108 Г.! Mr. Green ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! ХУБАВ ПРАЗНИК!   bouquet   bouquet   bouquet
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
заповядайте почерпката от мен макар и виртуална    но бих искала да не е такава   Sad
ПИЙТЕ И ЯЖТЕ НА КОРЕМ ЗА МОЕ ЗДРАВЕ Mr. Green Heart Eyes

# 235
Дива Орхидея, честит рожден ден! Здраве, щастие, любов, късмет и успехи!!!   bouquet Какато се казва да илядиш, а като те гледам до каква достопочтена възраст си достигнала толкова бързо, съвсем вероиятно е наистина да достигнеш и 1000 години!  Mr. Green
Мерси за почерпката. Да идваме ли, че да не е виртуална?  Mr. Green

Анту, те твойте момчета са добре щом носят каквото им сложиш... Калоян по цяла вечер избира с какво ще ходи утре на градинка, а като отвори шкафа с обувките  ooooh! пробва всичките подред  Laughing

Дес, ти си героиня - след децата в училище как издържаш и с твойте, та дори и не само, че не се оплакваш, а и си доволна  Crazy Браво!

Пепито, дано да не се е разболяла Адито, а да е само реакция от хладното време!

Вивка, адаша на ясла ли е? Как сте?

# 236
Дива Орхидея, честит рожден ден! Здраве, щастие, любов, късмет и успехи!!!   bouquet Какато се казва да илядиш, а като те гледам до каква достопочтена възраст си достигнала толкова бързо, съвсем вероиятно е наистина да достигнеш и 1000 години!  Mr. Green
Мерси за почерпката. Да идваме ли, че да не е виртуална?  Mr. Green

ОООО дал бог секуму тази възраст Mr. Green Heart Eyes Crazy.И заповядаите всички добре сте дошли  Joy Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 237
ЧРД,Орхидейке!Бъди като тревата - изправяй се , когато те газят ! Бъди като кокичето - намирай топлина , дори в снега ! Бъди като звездите - близка и далечна , даряваща любов и светлина !

Пепито,като те чета се успокоявам,мислех,че само ние проявяваме х-р.Купих на Бети маратонки въобще не иска да ги обуе,има по-високи обувки от пролетта,убивали я,ходи с едни затворени но са тънички и друго неще да обуе.Добре,че сме с колата до детската и обратно.
Подозирам и аз,че тези кашлици са от влажното време,защото Бети спря да кашля миналата седмица,а от онзи ден като излезем навън започва да кашля така сякаш я дере гърлото.

Анту ,наистина трябва да си щастлива с твойте мъжлета,дано и за напред да те слушкат така.

Дес,ти си нашта гордост!

Хайде сега "кафенцето,тортичката,аперитивчето"както си му е реда.

Орхидейке,добре дошли сме,ама много е студено та не ми се излиза,ако беше топличко..... motor newsm51

# 238
[Орхидейке,добре дошли сме,ама много е студено та не ми се излиза,ако беше топличко..... motor newsm51
гледай сега имам едно уиски което не случайно е на мойте годинки Mr. Green вадя го и готово топлинката ти е осигурена Mr. Green Crazy Crazy Hug Flutter

# 239
         Честит Рожден Ден Орхидейке!!!

Благодаря за почерпката,най-много се зарадвах на тортичката.
От няколко вечера на сам мъжо ми забърква някакви коктейлчета,и какти съм изморена от работа докато  се навечерям и съм се тропясала.

Ами не знам от какво може да е тази кашлица но не е суха ами влажна.Купих й Флавамед..

Общи условия

Активация на акаунт