Отговори
# 240
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рождeн Ден , Орхидейка!!

Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост, с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти.
Н  А З Д Р А В Е !!!

niunia, и твоят бебок ще е изненада за сега !! Wink

Петенце
, реших да си го оставя тази седмица в къщи , да се позакрепи !!!
Адаша много претенциозен , а?? Hug Моето момче не държи на облеклото(една кривотия дето вади купища дрехи преди излизане ми стига Mr. Green ) , въпроса е да  се измъкне на вън , пък може и гол да тръгне Mr. Green!!Иначе задължително се сресва преди излизане  Mr. Green !

ДесHug дай да видим тази малка ученичка!! Радвам се , че се чувстваш добре и се забавляваш въпреки , че сигурно не ти е лесно!! Hug

# 241
Ххахахаха  13 страница в петък!! Joy Joy Joy

# 242
Фаталистка съм. Да се постараем да я докараме поне до 14-та, а?  Mr. Green

# 243
Е ,да побутна тогава.
Много ми хареса дограмата,стаята стана супер.
От колежка научих рецепта гръцка,направих я - вкусно изглежда.Споделям:

В тава нареждаме на пластове-патладжан/на кръгчета/
                                                    тиквичка/на кръгчета/
                                                     карфиол/леко попарен на малки розички/
                                                     картофи/на кръгчета/
Заливаме с малко олио,сол,аз сложих и пикантина и малко вода.Печем около 30-40 мин,поставяме отгоре домати/на кръгчета / и допичаме още 20 мин.

# 244
Пепито,ще пробвам рецептата,че вече се чудя какво да е менюто.

# 245
Обожавам зеленчукови манджички, ще пробвам тази някой път. С броколи също ще стане вкусно, мисля.  Peace

# 246
Е ,да побутна тогава.
Много ми хареса дограмата,стаята стана супер.
От колежка научих рецепта гръцка,направих я - вкусно изглежда.
Ми и аз да ти помогна в бутането  Mr. Green  Laughing!!
Честито  ви нова стая !!!  bouquet
Само изглежда ли?? Mr. Green На вкус става ли ?? Whistling
Ще пробвам ! Hug

Анту поне до 14 ,а  Joy Joy Joy Joy

# 247
VIVKA,само си опитах от картофа и карфиола,харесаха ми,но имах да дояждам пиперки,ястието остава за довечера...
Ще докладвам кат се наяде мъжо,не се хваля,но няма нещо да сега което да не му се е харесало.Чревоугодник е ,то и аз де.Но у нас са на почит манджите със много зеленчуци...

# 248
Обадиха ми се от яслата. Стефан бил омърлушен, все търсел да си легне и и мал сополи.  Confused Мъжа ми ще го прибере след малко. Ще го стегна с хомеопатия, защото в понеделник тръгваме и не ми се ще да влача болни деца с Т насам-натам.
Вие извадихте ли дебелите завивки за децата? Аз моите ги напъхах в дебели чувалчета, много им се радват. Стефан вечер си казва "Мамо, искам пинкам в чувалчето".  Grinning

# 249
Побут  Mr. Green

Анту, дано му няма нищо на Стефко и просто да е уморен  Praynig И Калоян подсмърчаше сутринта...  Sad

Пепито, ще пробвам!  Peace

Вивка, Калоян ватирана блуза с дълъг ръкав си обличаше и на 30 градуса, "за да му е топло"  Sick Laughing Joy

Ето една снимчица на калоян от пикника преди две седмици - няколко такива цветенца ми подари  Heart Eyes

http://istratkova.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName= … amp;id=md061565_1

# 250
Петенце,страхотен кавалер си имаш.

Анту,как е Стефко?

Бети и тя е взела да кашля,казаха,че и в детската е кашляла.Варих и кола да пие,а утре май и сироп ще трябва да взема.

# 251
Ей, не успяхме да добутаме до 14-та стр.  Mr. Green
Стефан следобед вдигна малко Т, не ми се чакаше да видя колко зле ще стане (наплашена съм от последните изцепки с летния вирус), дадох му от неговото хомеопатично л-во, после вдигна още Т (реакция, нормално), дадох панадол и се успокои. Сега не му е запушен носа и няма Т, спи спокоен. Дано утре да сме ОК.
На Хисаря май няма да се възползваме от външния басейн, кофти. Дават времето още да застудява  #Crazy, после щяло да дойде циганското лято. Ай му се не види.  Crossing Arms Чудя се освен зимните им якета, дали да им взема и ботушите?  newsm78 Те дали им стават изобщо.  Thinking
В понеделник оставаме без топла вода, цял Б-с.  Tired Надявам се докато се приберем смотания Ковачки да си е оправил бакиите. Не че аз не дължа ок. 450 лв на Топлофикация, но Ковачки пък купи фабрика от свако ми и още не я платил.  ooooh!Ще плащам, като се върна. Хич не смятам да си развалям почивката. А и хич не ми пука, че ще останем без топлофикацията. Тъжно ми е, че сума ти народ ще си изгуби работата.  Sad
Сега виждам, че в заглавието вместо "януарчето" пише "янурчето".  Mr. Green

# 252
Дали ще успеем, а?

Лилия, каква кола си варила или аз нещо не разбрах  newsm78 Дано Бети е добре, че тея болести веднага ни погнаха...

Петенце,страхотен кавалер си имаш.

Вярно е  Laughing Редовно ми подарява разни травки, букети, листенца и пера от гълъби  hahaha

Анту, на Калоян част миналогодишните обувки и дрешки му стават. Пробвай! И дано Стефко оздравее бързо и да изкарате добре почивката.

# 253
Пете,кока-кола кипвам я и давам да пие-лек против кашлица.

# 254
Лилия, за пръв път чувам  newsm78 Той Коко все си кашля, а и кола иска да пие, та с един удар два заека  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт