Отговори
# 60
  • София

bouquet  bouquet  bouquetЧестит имен ден на всички Мимита и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet

# 61

Стефан пак повърнал тази нощ и пак без никакви други симптоми, тамошната педиатърка успокоила, че няма нищо притеснително.  Confused
Светле, то като гледам Мацо май и на 1.3 няма да се пусне.  Rolling Eyes Иначе снощи като видял брат си на улицата, дръпнал баба си за ръката и направо я повлякъл след себе си, хукнал към батко си, пък като се разцелували на улицата...  Heart Eyes Laughing
Миличкото  Hug дано бързо му мине ,че много са жални когато не им е добре  Confused
Благодаря на всички за честитките и подаръците ...  Hug

Мимито е при баба си и ще остане и другата седмица при баба и дядо , защото яслата и градината са събрани в една сборна група 20 деца , не ми се ще да я пускам в сборната група.
Преди малко се върнахме от там - празнувахме именния й ден , а и на баба й Мими ... Тя се чувства добре при тях , освен това от няколко дни много е взела да говори  Simple Smile  (преди само отделни думички казваше ) А и сега като оздравя от тоя летен вирус дето всичките го преболедувахме ... взела пак да си яде по много както преди  Laughing  и дядо й се чуди къде го слага това ядене , като все е слабичка  Laughing

# 62
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Момичета, ще ни подкрепите ли с 5звезден глас  Wink

http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=1&p=10 … ID=%&rID=992#

http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=2&ph=1&p=1& … ID=0&rID=1188

http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=1&p=1& … ID=1&rID=1235

# 63
  • София
Уау, Лика, страхотни снимки!
Гласувах , естествено, страхотни са, много си добра!

А как е Александър-красандър? Разприказва ли се вече?

# 64
Лика,подкрепена си и от мен.

# 65
Момичета, ще ни подкрепите ли с 5звезден глас  Wink

Гласувхме и ние с 5 звезди   bouquet
Снимките са супер  Heart Eyes особено ми хареса  в детска ръка, шепа морска красота  Heart Eyes  bouquet

# 66
  • Варна
Лика, чудни снимки, дано спечелите, успех!

Моето малко зверче е с Т от 3 дена. Оказа се мнооого червено гърло. Тъй е, като ходим на заведение...Обединено детско, де. Whistling Кога ще стане 7 годишен, че да спрем с болестите. Twisted Evil

# 67
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
ludmilana, liliq, Мимито & Светла, sea woman - благодаря ви милички, за подрепата! Радвам се, че ви харесват!

ludmilana - със страхотно настроение е снимката в кампанията за подрепа на кърменето! За говоренето - ами репертоарът ни се изчерпва с няколко думички! Де а можехме и ие да се похвалим, като Светлето!
Да си призная, вече започва да ме гложда притеснение ...

sea woman - дано бързо да преорите Т-рата и да минаа гърлото!

И ние в момента сме болни. Започнахме с страхотно повръщане, което овлаяхме, но сега пъксме с разтройство и Т! Отгоре на всичкото и аз, и свекито сме в същото състояние ... просто е пълна картинката!

# 68
Лика, имаш и моята подкрепа и тонапълно заслужено  Peace

Бързо оздравяване на всички болнички  Hug Praynig

И Калоян е в сборна група, ама засега да чукам на дърво е здрав и доволен, само дето е взел да копира всички пакости и щуротии на батковците  Tired ooooh!

# 69
И аз гласувах!  Hug

# 70
sea woman,Лика,дано бързо се къшнат тези неразположения.
Мойте деца пият газирано направо от хладилника(да чукна на дърво)нямаме проблем.

Сега ще ходя за направления за изследвания за детската.Колкото повече наближава 1  Септември,толкоз повече се притеснявам.Силно се надявам да не реве "много".

# 71
Ехооо  Grinning
И аз гласувах,(още онзи ден де) Лика голям професионалист си Hug И при вас ли тоя летен ужас.Аз нали ви казвах,че по нашия квартал всеки втори е с тия симтоми и всеки ден научавам за нов,на никого не прощава ни на малди ни на стари Rolling Eyes.За сега само ние с мъж ми и децата не сме го минали Praynig

Да се оправят всички болнички Hug

Пете,хайде кога ще излизаш в заслужена почивка?Разбра ли се пола на бебока (абе аз и прди май питах и ти ми отогвори,ама неутвърдително май беше newsm78)?

Моля ви кажете каква терапия да прилагам да "изгоня" Вяра от спалнята ни където само иска да спи.Не иска в леглото си и това е.Аз я местя вчер като заспи и след има няма 2-3 часа е отново при нас,пропълзяла през една липсваща пръчка от решетката Close

# 72
Ами наш Стефан баща му го научи. По принцип си заспиваше сам в леглото, но посред нощ идваше при нас. Та една вечер татко му го сложи в леглото и му каза да не си и помисля да идва, през нощта Стефан стана, хленчейки, че иска при нас, мъжа ми му изшътка да млъква и да ляга веднага и така. Една нощ така, втора нощ така и спря. Строгост му е майката. Максим по същия начин го отучих. Обаче сега Стефан спи при баба си, на нейната спалня, та не знам като го взема дали пак няма да се е разглезил в това отношение. но и така да е, татко му пак ще го стегне.  Mr. Green А Максим даже и по памперса съм го плескала  Embarassed, щото ми беше голям глезан. Заспивал е прав от яд!  Crazy Ама сега така ми липсват и двамата, че и глезотиите им ще са ми мили и драги, само и само да са при мен.  Sad

# 73
Дес, в майчинство трябва да изляза в края на септември, но сигурно преди това ще вземам и малко отпуска, че ще се местим в новия апартамент, а той е много далече от градината на Калоян и докато го преместим и него ще трябва да го гледам... Иначе бебето последните два пъти беше момиче, предишния момче, та не се знае. Както казва един познат "Като стане на 20 само ще се определи"  Mr. Green

За спането - Калоян си спи в неговото легло (като идваше при нас го връщахме обратно и обяснявахме и така за 10ина дни с упоритост успяхме). Леглото обаче е в нашата спалня, а сега ще си ходи в негова стая и ще видим как ще е  newsm78 Tired

# 74
lika , гласувах. На мен тази с хвърчилото ми харесва най-много, а гледам най-малко гласове е събрала.  Crossing Arms  Не разбират хората, ей.  Laughing

Иначе за говоренето... Борил също не говори много. Аз също се притеснявам...от време на време  Laughing... после пак се успокоявам... и така до безкрай. В последно време установявам, че знае думи, които не си спомням специално да съм му казвала. Говори бавно, когато използва истински думи и ги изрича много чисто. За щастие прави и някои грешки, че да се повеселим, както се полага на  родители с дребосък. Като например тапаталон (панталон). Но май предпочита да не използва думи, които не е сигурен, че казва правилно.

Та въобще не се замисляй на дълбоко...продължавай да му говориш и ползвай дори думи, които ти се струват странни за малки деца. Борил знае и ползва думите хангар, пристанище, депо. Та даже forward slash, освен по-нормалните малки и големи скоби и разните му там знаци. А не споменава уж по-прости неща . Говоря ли, говоря и понякога въшката вземе, че се издаде, че е научило нещо... Laughing Явно прави, това което му е интересно...иначе как да си обесня, че знаеше латинските букви, цифрите от 1-9, различаваше марките коли по емблемите им на 2г.4м., а използваше думи, които се броят на пръсти...

Да се оправят всички болни!

Общи условия

Активация на акаунт