Отговори
# 45
petenceto ,има и такива родители,казват-"Аз да не съм го раждала това дете,че да го биете."
Но има деца,които не разбират като им се казва.Буйни деца.
Аз за това казвам,на свеки да й се скара,когато не чува какво й се казва.Дори й казвам -"Ако трябва я удари,за да разбере,че там не се пипа.
А тя-"Ми не можела,било й мило."
Няма такова нещо при мен,Ади знае,че най много й се кара майка ми/много я слуша/,след това аз.

# 46
Ехо привет!
Един бисер от преди малко.Наша Вяра е голяма месарка,обича много хубави месни неща - салам,луканка,кюфте.От филийте винаги обира салама,хляб рядко гризва итака.... ТА преди малко извадих едни кашкавалени солети и и подавам "Вяра вземи си кашкавалени солетки",тя ми отговаря "не искам кашкавалени,искам саламени" Shocked #Crazy hahaha Joy Отде и дойде това на акъла незнам,ама ме закопа в земята Crazy

У нас сме като в инфекциозно отделение.Сестра ми се върнаха от морето и 3мата с летния вирус - повръщат,дрискат а малката и гърлото зачервила,кашля(те живеят с баба ми).От вчера баба я е хванало,а от днес у нас майка ми и баща ми се тръшнаха.Направо ще се побъркам.Страх ме е за Хриска,мисля си и се моля Вяра да е създала някаква устойчивост на вируса от миналогодишното и боледуване.То и аз нали тогава с тумбака го изкарах,та дано и малката да има някяква защита Praynig Ама блажени са вярващите.....
Дано удържат фронта и двечките Praynig

Hug на всички!

# 47
  • Варна
Ето ниша в пазара на солети - Дес, започвай с производствотон на саламени солети! Hug Дано не ви закачи този гаден вирус. Praynig

Снимки - не съм качвала от 100 години. Ако направите общ албум някъде, може и да сложа. Whistling Wink

Мишленце, приятна почивка. Hug

# 48
ДОБРУТРО!

Светле, и ние правим ремонти в едни апартаменти на сестрата на мъжо, ама там само избирам, а тя плаща, защото е в Нова Зеландия и е голям кеф  Mr. Green Иначе ние на края на месеца ще се местим в новия апартамент, но там няма да правим ремонт. Само трябва да изберем обзавеждане за стаята на Калоян. Мъжа ми иска легло на два етажа (и Калоян също  Laughing).. едно такова като влакче. Много е готино, но аз още съм в чуденка  newsm78 Вие приключихте ли? А снимките нещо не можах да ги отворя. По-късно пак ще пробвам...

Първо влез на вход с името mimito-dobri4koto - паролата е  27012006
и после избираш -  личен кабинет - мои албуми  Heart Eyes
Този вирус с разтройството - всичките ни изпотръшка - мина вече през нас  ooooh!
И ремонта приключихме...
Но Мимито е още при баба си ... Sad

# 49
  • Madrid
Един бисер от преди малко.Наша Вяра е голяма месарка,обича много хубави месни неща - салам,луканка,кюфте.От филийте винаги обира салама,хляб рядко гризва итака.... ТА преди малко извадих едни кашкавалени солети и и подавам "Вяра вземи си кашкавалени солетки",тя ми отговаря "не искам кашкавалени,искам саламени"

Joy Това ми хареса!

# 50
Дес, историята с твоето момиченце ми напомни за една история (не знам дали е вярна) с Ути Бъчваров. За някакъв негов РД баба му седнала да му прави торта и той, супер въодушевен, извикал; "Аууу, и вътре ще има кюфтенца, нали?"  Laughing  Laughing  Laughing  Hug
Стефан нещо се разповръщал снощи - първо към 22:00 часа, после към 2 след полунощ и последно в 6 тази сутрин.  Cry Няма Т, няма разстройство, само повръщане. Весел е, играе си, но иска много вода, значи е обезводнен.  Sad Какво може да е това чудо според вас? Стомашен вирус някакъв? Даже питах да не е падал от високо, та да има сътресение  Embarassed, това майките са изтрещяла работа. Притеснено ми е. Sad

# 51
  • Madrid
Анту,Самуил беше така около четири дни,даже още се оплаква,че го боли коремчето.Няма разстройство,няма температура,повръща от време на време и е отподнал в отделни моменти.Днес сутринта ме събуди с нервен крясък за мляко,а сега спи/няма и един час да е бил буден/.Но ние ходим редовно на басейн и аз си го обяснявам с приема на хлорираната вода.При Самуил помага чай от лайка,ама не в пакетче,а натурална изсушена,купувам я от билков магазин по съвет на алтернативната лекарка на Самуил.Разликата в аромата ,вкуса и действието е огромна.Като направя чая,прецеждам само част,която ще изпие,останалото количество не се прецежда,държи се в хладилник максимум 24 часа.

# 52
Ани,това в летният грип да знаеш,дано не е и да му мине бързо на Стефчо.Охх аз съм психясал ви казвам...Днес сутринта комшийката ми се подава на прозорец и ми разправя че нейното детенце на годинка повръща,до обяд и разстройство,абе почнало ни е наред ooooh! ooooh! ooooh! Какво е това животно незнам #Cussing out
Илиндичка,този чай от лайка за повръщането ли помага?

Ще взема да патентовам една идея за саламени солети,а? Mr. Green hahaha Joy

# 53
  • Madrid
Дес,отварата помага при всякакъв вид нарушена функция на стомашно-чревния тракт.

# 54
Илиндичка, Дес, май не е вирус при Стефанаки.  newsm78 Вече нищо му няма, сигурно просто е изял нещо. Или пък е много бързо заминал вирус. Благодаря ви за отговорите!  Hug
Деси, да се оправяте там. Май наистина ви е тръшнал.  Confused Боже, има ли сезон без някаква гадост да ни тормози епидемично? Аман вече.  #2gunfire
Мацо ме кефи обаче - здрав и силен.  Mr. Green Крали Марко.  Laughing Преди няколко дни леля ми и Стефан седели на една люлка, дребното като я хванало, здравата я залюляло.  Joy Само дето още го е страх да си пусне ръчичката - ходи много стабилно и неспирно, обаче го е страх да се пусне. Що така, не знам.  Confused Стефан каква панта беше, на 10 м. си ходеше страшно стабилно, а на годинка вече не можех да го хвана.  Mr. Green

# 55
Стефан каква панта беше, на 10 м. си ходеше страшно стабилно, а на годинка вече не можех да го хвана.  Mr. Green
А мойта пъзла baby_neutral чак на 1 г и 3 мес  се престраши да се пусне и да направи стъпки без да се държи някъде ... Mr. Green

# 56
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕТО МАРИЯ!
 newsm51

# 57
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРИЯ НА СВЕТЛА, МАРИЯ НА NIUNIA, КАКТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕНИЧКИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И СИ НОСЕТЕ С ГОРДОСТ ИМЕТО, ЗАЩОТО Е ПРЕКРАСНО!   bouquet   bouquet   bouquet
Людмиланче, твоят Мъри празнува ли днес?  Thinking Ако е така - да ти е жив и здрав!  Hug
В моето семейство имам един куп именички днес - две баби, братовчедче и две снахи, тъй че да са много здрави и щастливи и те.  Heart Eyes

Стефан пак повърнал тази нощ и пак без никакви други симптоми, тамошната педиатърка успокоила, че няма нищо притеснително.  Confused
Светле, то като гледам Мацо май и на 1.3 няма да се пусне.  Rolling Eyes Иначе снощи като видял брат си на улицата, дръпнал баба си за ръката и направо я повлякъл след себе си, хукнал към батко си, пък като се разцелували на улицата...  Heart Eyes Laughing

# 58
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ИМЕНИЧКИ И ИМЕНИЦИ!!!
ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

# 59
Светле,да ти е жива и здрава именничката и много да ви радва!

Анту,много успехи и късмет и на твойте именници!  bouquet
Всички болни дечица бързо да се оправят.Аман от тези вируси.

Общи условия

Активация на акаунт