Отговори
# 30
Simple Smile Къде сега ще е албумчето ,  решихте ли кое ще ползваме... къде ще качваме снимки  Grinning
Албума изчезна  аз бях качила снимки .Абе общо взето аз като кача и никой не гледа.та ще си ги качам в моите албуми Crossing Arms

# 31
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БОДЛИВКА!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

# 32
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН, БОДЛИВКА!!!!   bouquet   bouquet   bouquet
БЪДИ МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА!!!

# 33
Бодливка, честит рожден ден и от мен! Здраве, щастие, късмет и усмивки.   bouquet

# 34
  • там където ме зове сърцето!!!
.. аз колко сн имки сложих на ДИ ама то като няма кой да гледа.Аз като сложа снимки  никой не гледа Sick newsm78
Абе общо взето аз като кача и никой не гледа.та ще си ги качам в моите албуми Crossing Arms
Абе не мога да те разбера  ooooh!!!Слагаш ги за да ги коментираме ли newsm78 -поне кажи да знаем  Mr. Green Защо искаш от другите нещо , което ти самата не правиш?????? newsm78
Отварям често  албума , защото ми доставя удоволствие да гледам колко са пораснали децата  и много се радвам като видя нови снимки  !Не мога да разбера обаче защо трябва да коментирам ThinkingАлбума е изчезнал, но аз видях снимките на Ди -беше  в един  в детски клуб , облечена в бяло, с гипс на ръката    -доволна ли си Thinking !!

Ако кажете в кой албум и аз ще сложа нови снимки и чакам коментари за да разбера , че сте ги видели  Mr. Green Joy

# 35
                      Честит Рожден ден Бодливке,!!!

Здравейте,мислех днес след работа да спя,но май няма.

Вчера ходихме да се разхождаме с майка ми и Ади в Мол-а,и по едно време загубихме Анджела. Crazy
Малко преди това  и купих детско меньо от Макдоналдс и играчката беше муз. плеър,и тя си го сложила на ухото и си върви като муха без глава.Влизам аз в един магазин и гледам майка ми и Ади вървят след мен.Викам си ,те ще ме последват,да ама по едно време около мен само майка ми .Питам я къде е детето-И тя ами незнам.
Почнахме да я търсим и след около минута се чува,Мамоооооооо,мамоооооооо!И като й погледнах усмихнатата муцка ми се присмя.
А тя още с влизането в Мол-а ме дърпаше към този магазин. newsm78

Мимито & Светла
Едно бисерче:
Отиваме на разходка с приятелка която има момченце,колкото Ади и по едно време Ади казва -Имам пиш.
Изпикавам я аз на една тревичка,но и на момченцето му се допишка.Докато го събува приятелката ми ,той казва -Имам и ако- и тя решава да го хване на ръце и да свърши и двете работи на веднъж.
Както винаги нашта е много любопитна и наднича да види.
По едно време се изцепва-"Мамо,мамо,виж Любо ака от чурката?! Shocked Joy

И едно сложно изречение според мен.
-"Мамо,аз ще седна в теб да гледам как ший баба на машината.

DIVA_ORHIDEQ и аз ги видях вашите снимки,но найстина не обичам много да коментирам.
И аз като VIVKA  много обичам да гледам снимките.....
VIVKA  ще го изкоментираме Калоянчо,не се притеснявай,гледай само да го накиприш за снимките

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 15:07 от Пепито

# 36
  • Madrid
Честит рожден ден и от мен,Бодливка!Бъди жива и здрава!

Орхидея,аз коментрах снимките, на които някой момичета са пуснали линк към тях.Аз нямам навик да разглеждам албума,просто изключвам.

Моите снимки качвам по-често в сайта на Самуил,понеже го разглеждат приятели,по-лесно ми е да кача веднъж снимки.Но съм качвала и в общия албум.

Ди е много красиво дете с изписани черти.Помня едни нейни снимки преди две години като бебе.На басейн, с един розов бански и розова шапка,тогава още ми е направила впечатление.

# 37
Честит Рожден Ден, БОДЛИВКА!
Бъди здрава и много щастлива!

# 38
Абе хора не мога да ви разбера???? .Слагам снимки 1 път в годината не съм казала да ги коментирате  Rolling Eyes.Най много да кажете  дали е пораснала Hug. Аз сега като гледам снимки на другите януарчета моята м и се вижда определено най слабата и дребна Confused.Мен сега това ме притеснява,С децата от квартала които са малко по голями от нея .не изглежда дребна.Но тук януарчетата дали от снимките ми изглеждат едрички bowuu

# 39
DIVA_ORHIDEQ ,децата са различни и това го знаеш самата ти.Едни са по едрички,други по-слабички,едни по-високи,други по-ниски,едни по здравички,други по боледуващи и т.н.
Аз също сравнявам Ади с другите деца,но не е правилно.
Днес много лощо впечатление ми направи едно дете,комшийско.Беше с леля си на площадката.Много злобно дете,първо започна без причина да блъска кончето на Анджела/аз я люлеех на люлката през това време/.После започна да посипва главата с пясък на едното дете.Това се случи 3-4 пъти,направо яростно хвърляше пясък на всякъде.
Ади не е такава,много е мила с децата.Та така де исках да ти кажа че децата са различни.
А това че другите деца са по-едрички ,ами ние в Созопол я мерихме на една машина-14,900 кг., и 95 см.,купувам дрешки за 3-4 год.

# 40
Бодливке, честит рожден ден, да си ни жива и  здрава, много обичана, усмихната, успешна и късметлийка Hug Heart Eyes

# 41
Честит рожден ден,Бодливке!Много любов и усмивки!  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета аз качих снимки в Снимка БГ и то два пъти,както каза Орхидейка изчезнаха.Но и аз ги разглеждам и си спомням Ди със гипса,това,че не съм коментирала не значи нищо.

Пепито,децата си имат свои интереси,щом не искаш тя сама ще си разгледа магазина! Laughing

Мишленце,дано почивката ви протече без болести. Praynig

# 42
Качих малко снимки в сайта на Мимито , но лимита се изчерпа , хем изтрих от старите , та да кача нови ... Mr. Green http://mimito-dobri4koto.mylivepage.com/image/966_%D0%9C%D0%
Направих си и тук албумче http://www.radikal.ru/PRIVATE_USER/PageListAlbum.aspx
 Албумчето се казва mimito-dobri4koto паролата е  27012006
(Незнам тук има ли лимит , трябва да разгледам какво пише в условията...) Whistling
Сега ще кача още малко снимки там   Simple Smile
П.П. а и там може да се създава gif от няколко снимки - ето това си направих -

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 07:09 от Мимито & Светла

# 43
една машина-14,900 кг., и 95 см.,купувам дрешки за 3-4 год.
За килата  знам че сме 12.500  сантиметрите днесе проверим.Той  понеже баткото ми вървеже едър та  Ди ми е мишка в сравнение с него,За дрегите някой и взимам по  малък номер панталон особено защото на талията всичко и пада.Ас колан  нестава винаги

# 44
ДОБРУТРО!

morning cook

Мишленце, дано наистина тази почивка мине без болести и проблеми  Praynig

За снимките - и аз мойте ги качвам в моя албум, защото ми е по лесно да го гледат и приятели. Имам линк в подписа на който му е интерсно винаги може да погледне.. Че че и там съм се отчела кой знае колко  Embarassed

Светле, и ние правим ремонти в едни апартаменти на сестрата на мъжо, ама там само избирам, а тя плаща, защото е в Нова Зеландия и е голям кеф  Mr. Green Иначе ние на края на месеца ще се местим в новия апартамент, но там няма да правим ремонт. Само трябва да изберем обзавеждане за стаята на Калоян. Мъжа ми иска легло на два етажа (и Калоян също  Laughing).. едно такова като влакче. Много е готино, но аз още съм в чуденка  newsm78 Вие приключихте ли? А снимките нещо не можах да ги отворя. По-късно пак ще пробвам...

За размерите - Калоян не го меря отдавна, ако нещо се качи на нашия кантар, ама е с дрехи обувки... За височината нямам и идея... Но има деца на неговата възраст и по-малки, които са доста по-големи на вид.

Сега има едно детенце в групата "от големите", което бута и бие всички деца и Калоян вече втори път е ожулен, защото е бил бутнат от него... Влади днес е казал на учителките, а те му казали "Много е палав тоя Мартин, бие всички деца, прави бели, ама сме вдигнали ръце от него, защото родителите му се карат с нас като им направим забележка, идват и бабите и дядовците и даже ще съдят градината, защото наказваме Мартин"  Shocked Представяте ли си?  #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт