Отговори
# 15

Анту, нали щеше да идваш към София?

Тц. В Бургас имало повече работа за мен.  Sad Бях се настроила да ви видя, но... много жалко...  Sad
Вили, браво, страхотни снимки! И Али ми изглежда по-голяма от Стефан, явно аз нещо не съм в ред.  Confused
Аз да ви се похваля, с моята приятелка правим резервация за Хисаря след 20-ти септември. Само да се върнат мъжовете и дим да ни няма.  bowuu Настройвам се за страхотна ваканция с дечковците, пък да видим.

# 16
  • София
Петнадесета...... Grinning и  Grinning

# 17
Вече не приемаме замо записи, ако не сте по-подробни  Naughty Mr. Green

Анту, нищо следващия път или пък аз като родя ще дойда да ви видя как я карате в Бургас  Joy

Виличка, хубави сники. Браво  Peace

# 18
Не приемате само записи,така ли!? Joy
Ами нямам време много свободно,тази седмица съм се заела да прибирам зимнина/зеленчуци/ във фризера.Само това ядем ние Laughing
Та през ден тичам до баба ми за реколтата Grinning
Сега ще кача снимки от Созопол,
Ади много е пораснала и тя.Такива изречения ми съставя,че направо й се чудя.Продължава да е палава и инатеста.
Това е от нас.

# 19
  • Варна
Привет, вместо запис...щом не приемате... Joy

Радвам се, че заглавието ви харесва. Embarassed

Пепито, събирай, прибирай, сега му е времето.

Ани, страхотен план за хисарска почивка! С децата без мъжовете ли ще сте, правилно съм разбрала? Ама и с двамата ли? Че май множко няма ли да ти е? newsm78

Виличка, така се отмаря. Детето по кръчми, а?  hahaha Моментът с биричката натерасата най ми хареса. Whistling

Нашият батко е на почвика с баба си и дядо си. Всичко добре, ама го хванал  летния грип. Минало му бързо, вчера вече нищо му нямало, но звъни и вика:"Кога ще ме вземете?", аз отговарям, че дядо му ще купи лекарства и за 1 ден ще е готов, но детето упорито:"Вие ТРЯБВА  да ме вземете, аз съм болен!!!". Е, сега отново е метнал игрите с децата там и не се сеща за вземане.

Александър е с хрема, то нормално-след втора седмица ясла без прекъсване...Но пък свиква, вече спи на "гадинката". Ще кача и аз снимки.

Къде се изгуби Вивка, пеперудка не е писала от 100 години, Лисана.....

# 20
Аааа, с мъжете, с мъжете. Къде без тях.  Mr. Green Резервирахме стаи за 23.09.  Party
Бързо оздравяване на твоите юнаци!  Hug

# 21
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=271825

Ето обещаните снимки-половината са че ми взеха флашката ,пак ще кача тези дни.

# 22
Здравейте мили другарчета Grinning
Пете,аз верно пуснах само темата и се акатах ама имам извинителна бележка Mr. Green
Такаааа.....започвам да се оправдавам Crazy
В сряда късно вечерта се завърнахме от морето,на Черноморец бяхме.(пътьом се отбихме в кумувете в Стара Загора и от там врътнах набързо темичката) Петдневният ни престой в това забутано селце изобщо не ми хареса Sick Казах си че повече в подобни местенца не отсядам и за минутка.Иначе вилата дето спахме беше хубава и децата се изкефиха много на плажа,особено Вяра,здрави бяха и са и това е нещото което за мен беше най-доброто от цялата работа.Хриска беше малко мрънкало,ама се преживяваше,че и в количката реши да поседи след 2рият ден та не я мъкнехме на ръце.Иначе щом се освободеше количката и каката я заемаше с готовност,изтягаше се вътре и хич не и се излизаше от нея Mr. Green
Сега като видях че става дума за Бургас и идването на Ани в София се сетих за още един хубав момент от почивката ни - разходка до Бургас.Ходихме да посрещнем сестра ми с детето и мъжа и на гарата и да ги отведем в "прекрасен" Черноморец.Исках да се пораздвижим и цивилизован Бургас,ама маймуна Вяра като заспа та не можах да я събудя.С 300 зора успях и само час и малко имахме на разположение.Много добре ми дойде обаче,макар и малко да беше.Просто тези задушливи курортчета ми действат ужасно на нервната система и отсега нататък съм казала че почивките ни ще бъдат или във Варна или Бургас (както през повечето години).Честно да си призная хич не ми хрумна да се обадя на Ани за по едно кафенце:oops: Blush,ама ако се бях сетила пък щеше да ме е срам и........така Wink
Друго не се сещам да доложа...
Кажете към кое албумче да сложа линк на първа страница newsm78
Ето ги и мойте моми на морето:
http://community.webshots.com/album/565206403qIFTlk

# 23
Дес,по-важното,е че децата са били здрави пък догодина на по-готино място.

Виличка, welcome
Дес,Вили,Пепито,
снимките са прекрасни и още повече щом са от морето.Качих и аз няколко в Августовското албумче.

Морска,бързо оздравяване на чедата.!

Пете,ходиш ли още да се трудиш или не?

Анту,как без мъжете,някой трябва да помага а?

# 24
  • Madrid
Здравейте момичета!  Simple Smile

Не съм писала отдавна,но...имах неприятности,отделно тримесечното съжителство със свекърва ми,сестрата на мъжа ми и племеницата ми беше изпълнено с доста ангажименти,направо нямах време за никакво развлечение в един момент.Та така.

Не съм чела подробно,но разгледах интересни снимки. Simple SmileХриси на Дес така е пораснала,страхотно бонбонче!!!Вяра и Анджела са се превърнали в малки госпожици вече,а  снимките на Али с жълтата шапчица и жълтия бански направо ме трогнаха искрено!

Резултатът от прекараното време между Самуил и Симона според мен е положителен,сега той успява да обясни в повечето пъти състоянията си-защо е ядосан или щастлив и определено комуникацията ни върви много по-добре.Има коса вече Simple Smile,а не рехаво мъхче.
След седмица излизаме във ваканция,ще отидем тук  на море,а после аз ще се прибера със Самуил в България за месец.
Поздравявам ви всички! Hug

# 25
Честно да си призная хич не ми хрумна да се обадя на Ани за по едно кафенце:oops: Blush,
Crossing Arms Сърдита съм ти!  Crossing Arms  Mr. Green  Hug Нищо, другия път!  Hug
Илиндичка, радвам се, че пак се разписваш, вясвайте се по-често със Сами.
Пепи, много са хубави снимките!  Party
Лилия, точно това казах - с мъжете ще ходим, те най-много заслужават почивка, милите.  Sad

# 26
Ади много е пораснала и тя.Такива изречения ми съставя,че направо й се чудя.
Ами кажи някое бисерче  Heart Eyes

То  сте изписали темичката , и нова сте почнали  Grinning  Не съм поглеждала компютъра почти седмица Mr. Green ... защото ремонт правихме , и не сме включвали компютъра ... а и този летен вирус с разтройството  всички го изкарахме на крак покрай ремонта  Toilet   Sick
Мимито в момента е при баба си (тя е в отпуска) - в другия край на града. Вече 2 дни няма температура и е добре...инъче докато беше болна , почти всяка нощ нощувах при тях , защото вдигаше високи температури и не искаше да яде, беше отпаднала , и т.н. ...  Rolling Eyes
Днес бяхме пак там и я разходихме из парка  newsm68 1swing beer, добре е , а и апетита й се е възвърнал , добре си хапва  eat
Със снимки не мога да се отчета , защото не съм щтракала в последно време снимки - Мимито не е при нас , а и телефона ми беше на ремонт  - 2 седмици бях с оборотен телефон , а той не прави хубави снимки .
Бях направила няколко снимки, но Краси ги изтрил преди да го върне (нямал време да ги качи на компа , а и те не бяха хубави ) Чувствахме се ужасно зле  с този летния вирус , а от работа - при мимито да видя как е  , после - в къщи - майсторите работят , направо  Tired Tired

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 02:43 от Мимито & Светла

# 27
Здравейте, момичета!

След малко трябва да ходя да взимам мишоците от при бабите, но преди това реших да се включа, че сигурно сте ме забравили вече.

При мен много работа, мишките още не съм ги дала на ясла, Ели си е ок, Ники още кашльоти преди лягане и след ставане от сън. В сряда отиваме за няколко дни до Еленския балкан с една приятелка от Варна и още нейни приятелки с децата. Та ще сме си по женски може да се каже, освен един татко с едно бебе. Надявам се да изкараме добре и да направим сефтето на пътуване без болести Rolling Eyes

До скоро!

# 28
Всъщност имам малко снимки от юли... (в телефона ми са били и не са ми ги затрили докато са го ремонтирали  Mr. Green) Къде сега ще е албумчето ,  решихте ли кое ще ползваме... къде ще качваме снимки  Grinning

# 29
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден  Ден ,
БОДЛИВКА!!!

Желая ти
да имаш всичко , което не се купува с пари и
пари за всичко останало!!!
Весел празник !!!

Общи условия

Активация на акаунт