Честит имен ден на всички, които носят имената Наталия, адриан, Адриана!!!

Лилия, ще се справите с градинката, но както те е посъветвала и Лика трябва и ти да си спокойна и да го приемаш нормално. При нас никога не е имало гушкания и тежки раздели - просто той работи в градинката, а ние в работата, няма подаръци и уговорки и да чукам на дърво приема нормално яслата и даже и в сборните групи не е имал проблем. Дано и при вас е така!

sea woman, успех в работата и бързо адапптиране (от опит знам, че ти трябва
Светле, привършихте ли ремонта? А Мимито как прие завръщането към яслата?
Пепито, дано сте оздравяли вече

Лудмилана, добре, че ме подсети за гатанките и аз ще пробвам с Калоян - дано да му е интересно

Лика, и Калоян е така със скачането - откакто се научи не е спирал, ама сега новата му страст е да се катери по дървета
И при нас е лудница - събирам багажа, че до неделя трябва да сме се изнесли, а ходя и на работа, че всички са отпуска
. Най-лошото (или доброто още не съм сигурна
) е че сменяме тотално квартала - значи трябва да сменям и градината, педиатъра...
Ама като изляза по майчинство ще се занимавам с тея неща.Благодаря ви момичета, че ме подкрепяте и окуражавате за трето дете

Дано не е притеснително. Щом чуе по-рязък или силен звук, подскача като опарен. Иначе си е съвсем добре, разказваше ми много оживено какво имало на цирка, как правело кончето, лъва, тигъра, много му харесало. Вие имате ли наблюдения децата ви да имат някакви страхове? Дано да е в реда на нещата, но така или иначе ще се допитаме до специалист.
Дано да не е нищо притеснително при Стефан
Явно си зависи и от госпожите как ще им организират времето прекарано там , и как ще се отнасят с тях
. Тази сутрин като я заведох , госпожата им свиреше на акордеон и им пееше
уф , как мразя пренасяния на багажи , ремонти и прочие...
а точно когато правихме ремонта , всичките ни изпонатръшка тоя гаден , гаден вирус

-