Отговори
# 90
Добро утро!
 kaffeetrmker_2  food002

Честит имен ден на всички, които носят имената Наталия, адриан, Адриана!!!   bouquet

Лилия, ще се справите с градинката, но както те е посъветвала и Лика трябва и ти да си спокойна и да го приемаш нормално. При нас никога не е имало гушкания и тежки раздели - просто той работи в градинката, а ние в работата, няма подаръци и уговорки и да чукам на дърво приема нормално яслата и даже и в сборните групи не е имал проблем. Дано и при вас е така!  Praynig

sea woman, успех в работата и бързо адапптиране (от опит знам, че ти трябва  Mr. Green)

Светле, привършихте ли ремонта? А Мимито как прие завръщането към яслата?

Пепито, дано сте оздравяли вече  Hug Praynig

Лудмилана, добре, че ме подсети за гатанките и аз ще пробвам с Калоян - дано да му е интересно  Peace

Лика, и Калоян е така със скачането - откакто се научи не е спирал, ама сега новата му страст е да се катери по дървета  ooooh! Shocked За стимулантите не съм мислила, а и той в студените месеци сигурно ще си е вкъщи, за да не ми влачи болести и вируси докато бебето е съвсем малко. Какво стана с конкурса?

И при нас е лудница - събирам багажа, че до неделя трябва да сме се изнесли, а ходя и на работа, че всички са отпуска  Whistling. Най-лошото (или доброто още не съм сигурна  Joy) е че сменяме тотално квартала - значи трябва да сменям и градината, педиатъра... Crazy Ама като изляза по майчинство ще се занимавам с тея неща.

Благодаря ви момичета, че ме подкрепяте и окуражавате за трето дете  Mr. Green Ще трябва да ви пратя и мъжа ми, че още не е напълно навит, ама пък кой го и пита  Joy

# 91
  • София
Патенце, Мъри знае ето тези гатанки:

Питка-любопитка
с жълтичко венче
гледа по небето
слънчо как пече.
(при него любопитка звючи "люлюпитка" )
Ние питаме - Що е то?, а той отговаря - Слънчогледа!

Другата е за Ежко Бежко, но сега не си спомням как точно бяха римите, утре ще го питам и ще ти я напиша. Wink

Уф, нашата ясла няма да я отворят на първи септ., директорката каза да питам на втори дали ще и разрешат като не е правила ремонт...
И Мърчето ми ще стои още две седмици при свекървата...
Много ми е мъчно като го няма, голяма скука е у дома. Вярно, че сега имаме време само за нас си със Здравчето, ама честно казано си предпочитам Мърчито Mr. Green

# 92
Добро утро мили мои дружки!Днес имам повод да ви почерпя,минаха 3г от сватбата ни.

Дано да се мерне някой да се почерпи.Нещо темата ни е все на дъното.Но покрай работата и децата не остава време,напълно разбирам всички.

Ние сигурно няма да празнуваме особено,защото малкото ми е болничко Rolling Eyes и нямам хич настроение.Сега ще вървим към педито.Дано само Вяра се опази,ама тя е печена Mr. Green
Оня гаден летен вирус не ни хвана,но нещо друго сега.Тая някакви надежди да е от зъби,ама не ми се вярва много Rolling Eyes

Хайде весел ден на всички Hug

# 93
Дес, честита годишнина! Да сте живи, здрави, много да се обичате и уважавате!

Аз се мернах и така стабилно ще се почерпя, че не знам дали ще остане и за другите  Embarassed Laughing Дано наистина болестта на малката да е от зъби и бързо да се оправя  Hug Praynig

Лудмилана, мерси за гатанката ще го тествам Коко тия дни  Mr. Green А за яслата наистина гадничко, но гледай от добрата страна - още малко почивка и живот  Joy

# 94
  • там където ме зове сърцето!!!
Деси , Честита Годишнина !!

Да се радвате  един на друг дълги години ,
да се обичате , уважавате и
 с любов да отгледате децата и внуците!!

А според това 3-тата е кожена  Wink                     
1-ва - Хартиена
2-ра - Памучна
3-та - Кожена (eстествена Mr. Green)
4-та - Копринена
5-та - Дървена
6-та - Желязна
7-ма - Бронзова
8-ма - Електрическа  diablo
9-та - Керамична
10-та- Консервена  crazy
11-та -Стоманена
12-та- Ленена
13-та- Дантелена
14-та- Слонова кост
15-та- Кристална
20-та- Порцеланова
25-та -Сребърна
30-та- Перлена
35-та- Коралова
40-та- Рубинена
45-та- Сапфирена
50-та -ЗЛАТНА
55-та -Нефритена
60-та -ДИАМАНТЕНА

# 95
Деси, честита ви годишнина, мила! Много, много, много любов ви пожелавам!  Heart Eyes

Анту, а на Стефанаки мина ли му?
Уф, на него му мина, после аз и Максим се подкарахме, че и цялата рода.  ooooh! Баси гадния вирус, като изцедена съм и стомаха още не може да ми се оправи.
Бях си за 4-5 дни в Силистра да си ги видя, лелееее, колко са пораснали! Стефан също бърбори вече кажи-речи всичко, само че не произнася думите много правилно още. Нищо, тъкмо да имам поводи да се смея с него.  Laughing Знае цели стихчета наизуст, на почти цялата азбука буквите - коя на кого/какво е, няколко любими песнички, а приказката "Дядо вади ряпа" и за Червената шапчица са му любими. "Мама ми купи днес..." му е хитова песен, постоянно си я пее. Постоянно ръси бисери, падаме от смях. Обаче според свекърва ми има един притеснителен момент, не знам, дано не е права, но така или иначе ще се посъветваме с психолог, защото и ние сме го забелязали това нещо с баща му - има ужасен страх от силни шумове. Вчера го водили на цирк, на барабаните и на по-силните шумове не само се стряскал, но си и запушвал ушите, изпотявал се, стискал баба си, скубал й косата...  Cry Дано не е притеснително. Щом чуе по-рязък или силен звук, подскача като опарен. Иначе си е съвсем добре, разказваше ми много оживено какво имало на цирка, как правело кончето, лъва, тигъра, много му харесало. Вие имате ли наблюдения децата ви да имат някакви страхове? Дано да е в реда на нещата, но така или иначе ще се допитаме до специалист.  Confused

# 96
Анту, Калоян също се страхува от силни, внезапни шумове - сешоар, бормашина.. Ако не очаква шума и като го чуе подскача като опарен и почва да пищи и реве. Като го гушна и му обясня спира да плаче и даже може да се приближи до източника. Не съм се замисляла досега върху това  newsm78 Дано да не е нищо притеснително при Стефан  Praynig

# 97
Анту, Калоян също се страхува от силни, внезапни шумове - сешоар, бормашина.. Ако не очаква шума и като го чуе подскача като опарен и почва да пищи и реве. Като го гушна и му обясня спира да плаче и даже може да се приближи до източника. Не съм се замисляла досега върху това  newsm78 Дано да не е нищо притеснително при Стефан  Praynig
Така както го описваш, звучи горе-долу като при Стефан. Само че той не пище и не реве, освен ако шумът не е много силен и продължителен. Като решим с мъжа ми какво да правим, ще ти кажа как вървят нещата. Peace

# 98
Здравейте и от нас върнахмесе от морето.Лика гласувах 1 вата снимка е жестока

# 99

Светле, привършихте ли ремонта? А Мимито как прие завръщането към яслата?

Мимито - много й харесва на яслата ходи с желание   Simple SmileЯвно си зависи и от госпожите как ще им организират времето прекарано там , и как ще се отнасят с тях  newsm63 piasyk . Тази сутрин като я заведох , госпожата им свиреше на акордеон и им пееше   Hands Clap
А вие далече ли ще се премествате  Tired уф , как мразя пренасяния на багажи , ремонти и прочие...  Tired Tired pironi а точно когато правихме ремонта , всичките ни изпонатръшка тоя гаден , гаден вирус  Sick Crazy направо бяхме гроги отвсякъде  Tired
Дива орхидейке , как беше моренцето   grinning039 beer
Деска , честита ви годишнина  married
На всички боледуващи Ill - Бързо да оздравяват !

А днес вечерта  Мимито ми каза "махай се " и се опита да ме избута (бях легнала до нея на спалнята) , и аз се направих че падам и ще плача  Wink , нацупих се  , а тя дойде и ме гушна и ми казва :
" няма нищо , ставай , ставай" и ме помилва по ръката  hahaha  smile3560
(не иска да заспива в леглото си , та я приспивам при мене и после я премествам...)

А, забравих да кажа , че и се опитва да "пее" (щом разбрах , коя е  песничката  Laughing - Мила моя мамо )

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 00:05 от Мимито & Светла

# 100
Светле много добре изкарахме.ПО цял ден на плажа .Ди заспиваше във водата на едно надуваемо дюшече  после с баща й го изкарвахме едвам Joy.Първите дни се страхуваше от водата и все и било СДЕНО(студено)после нямаше отрърваване.Брат и за сметка на това не излезна ни то 1 път да се пече .Странали са черни  много ., ooooh!

# 101
Дес, много празници при теб!  Laughing Честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и мноооого щастлива!!!   bouquet  smile3510  Gift

А вие далече ли ще се премествате  Tired уф , как мразя пренасяния на багажи , ремонти и прочие...  Tired Tired pironi а точно когато правихме ремонта , всичките ни изпонатръшка тоя гаден , гаден вирус  Sick Crazy направо бяхме гроги отвсякъде  Tired
[

Ами в другия край на София - от Люлин във Витоша  Whistling Аз преместванията ги обичам, щото първо изхвърлиш всички ненужни боклуци, дето събирам и второ - ново, подреждане, разместване.... Crazy Ремонт не сме правили, защото купихме апартамента нов, ремонтиран и барабар с обзавеждането  Mr. Green За по-лесно  Wink Все пак правим ремонт в апартамента на зълва ми (тя е в Нова Зеландия), ама там е лесно - тя плаща, ние само избираме и не се впрягаме много...

Радвам се, че Мимито и харесва в градината и няма проблеми. А когато пеят наистина са много сладки. Калоян обикновенно вс пее "Мама ми купи", ама понякога ми вика "Мила мамо" (като иска нещо) и ми пее песничката  Joy

DIVA_ORHIDEQ, добре завърнали се! Дай и някоя снимка да видим "негърчетата"   hahaha  grinning039

# 102
ДЕСИ, ДАНО НЕ СИ ПРИБРАЛА БОНБОНИТЕ ОТ ВЧЕРА, ЩОТО ПАК ТРЯБВА ДА ЧЕРПИШ!!!  Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ПРИЯТЕЛКО! БЪДИ ВИНАГИ ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНА, УСМИХНАТА, ВЕДРА И МИЛА! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 103
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден,
Деси!!

Пожелавам  ти да си Здрава ,
Влюбена , Щастлива
и да постигнеш Всичко ,
за което Мечтаеш!!!

# 104
              Честит рожден ден Дес,и честита годишнина!!!

Вчера не можах да се включа ,но бихте ли се почерпили ,че и ние с мъжо празнувахме три години от сватбата.

Дес ,значи сме били булки с теб на един и същи ден?!

Ади е вече здрава,,но ше си остане още 1 седмица в къщи,градината не работи.Тази година сме отново в яслата,ще се моля след рождения ден да я прехвърлят в 1-ва група.
Аз също изкарах от вируса на Ади,но още не съм добре.
DIVA_ORHIDEQ ,добре сте се прибрали у дома,това е най-важното.

petenceto,благородно ви завиждам,за новия апартамент Hug

Общи условия

Активация на акаунт