Привет момичета!
bon_toni - от сърце се радвам за успеха на малкия ти принц!!! да си призная сълзички ми тръгнаха Силно да го нацелуваш! Майчице, наслаждавай се на победата, толкова много изтърпяхте и толкова силна и истинска беше любовта ти, куражът и вярата ти! Безкрайно и от душа се радвам за вас! Прегръщам ви и ви целувам!
Нуния - миличка, много се радвам че си отново сред нас и още повече ще отново си 2в1! Стискам палци за лека и безпроблемна бременност до края и най-красивото и умно бебче за зарадва вас с татито и малката Мария!
Морска - на цял отбор малки сладки първолачета, ще се радваш! Много да те слушат, а за това че ще кажат на края, че си най-добрата, съм убедена! Като имаш време пиши, как е адашчето?
Анту - дано да сте добре,лек път и хубаво изкарване!
Лилия - Бети да я преборва бързо кашлицата!
petenceto - честит ви новичък дом! От сърце ви желая щастието и домашният уют, любовта и топлите взъимоотношения, както и щастливия детски глъч да са постоянни ваши съквартиранти!
Калоян е срашно сладък с красивия божур!
Ние да чукна на дърво сме добре! Алекс малко му тече носа и сутринта каза, че го боли гърлото, та цял ден смука ефизол, но за сега е весел и силно се надявам да се позакрепим малко!
Аз бях на морска командировка около седмица - за първи път бях толкова дълго далеч от вкъщи без детето! Хич не му беше весело, а на татито още повече! Всяка вечер ревове за мама ...
Все още не говорим, освен някакви отделни думи, но пък имаме напредък с опити за свързване на думите които използва в словосъчетания, като "мама дай", " айде пепе" ! Тази седмица имахме инцидент в детската! Оадиха ми се, че е бил ухапан ... настръхна ми косата, като първата мисъл ми беше за куче, но "кучето" се оказа негов адаш от групата. Добре го беше ръфнал по бузата и по рамото, но това не им пречи да са неразделни в ежедневието и да правят куп магарии. От най-кроткия Алекс все по-често се изявява, като пакостник, което съответно води до наказания.
С гърнето също имаме постижение, като сме в къщи за малката нужда си казва, но с голямата е голям зор - не иска и да чуе и си тропа в памперса, тихо срит в някое тайно ъгълче!
Алекс остана без личен лекар и сега сме в голяма чуденка накъде, при кого и ... просто ми е пълна мъгла! много ме е яд на неговата лекарка - не мога да прежала факта, че се отказа от практика
За завивките - и ние вече сме с дебела, но юрганче! То на това време.....
За мерките - Алекс не е мерен от доста време, но на два пъти ходя по спешност на азар, поради рязко омаляли дрешки
.Само се подмотвам от сутринта.Ходих да пазарувам нещо за ядене,купувах и шампуан,сапун,мокри кърпи,бельо...Нямам търпение да си я гушна че за цяло лято съм я виждала само за една седмица.Иначе всеки ден си говорим по телефона,тя като го грабне и няма пускане 
Сетих се за Пиносол и купих , като казах на аптекарката че детето януари навършва 3 год... а в упътването гледам пише - за деца над 6 год
Е , аз го започнах вече де , 3х1 капка (така каза аптекарката )
ако някой е ползвал тези капки - споделете впечатления и опит 

.
.То няма оправия,а и време също
пред компа преди да продължа.Тя се вози сега на влакчето и вълнението е голямо.Лек ден на всички.

Капя й от Пиносола , дано бързо минат сополите ...
Нисита не сме ползвали, Стеримар първо пръскам за да се промие носа , и после след малко капя капките... И Пулмекс бебе малко мацвам преди да легне