Без бели следи

• 34 136
  • 346
  •   1
Отговори
# 210
Бях купувала хербина преди около 3 години, но без аромат и много не ми хареса. Има ли ароматизирани ролки?

От новата серия имат само една без аромат. Тази, която последно си купих. Simple Smile

# 211
Кафе,коя е ролката без аромат.

# 212
Бях купувала хербина преди около 3 години, но без аромат и много не ми хареса. Има ли ароматизирани ролки?
Има.
Аз си взех,но не съм очарована.
Може би тези неща действат на всяка кожа различно.

# 213
Кафе,коя е ролката без аромат.

Ми трябва да я погледна в къщи като съм. Мисля, че беше синя, а на нея пише Sensitive.

# 214
Ползвам в момента дезодорант от соли. Изглежда като камък. Намокря се преди употреба или   се анася на влажна кожа. Няма аромат, няма вредни вещества, не оставя следи и най-важното: идеално предпазва.

# 215
Ползвам в момента дезодорант от соли. Изглежда като камък. Намокря се преди употреба или   се анася на влажна кожа. Няма аромат, няма вредни вещества, не оставя следи и най-важното: идеално предпазва.
А сега  Shocked На коя фирма е,от къде го купи..?

# 216
Амимисля, че и в България има такива, преди време някой беше пускал линк
http://rsi-store.com/index.php?productID=171
Mоят е . Купувах си го от Англия, но последно си го поръчах от ибей- струваше 7 паунда с доставката.

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 12:51 от monda

# 217
Миналото лято по препоръки на съфорумка си бях купила ролката на Дав с грейпфрут.Бях много доволна-не оставяше бели петна и миришеше свежо дълго време.Сега съм се загледала към ролката с тъмно синя капачка-оригиналния аромат на Дав,обаче се чудя да не да оставя бяло.Някой ако знае да каже Praynig

# 218
 Все се чудя как става така- уж са от една серия, а пък единият оставя следи, а пък другият не оставя newsm78. А на цвят и консистенция и двата са като прясно мляко. Говоря за Дав

# 219
Все се чудя как става така- уж са от една серия, а пък единият оставя следи, а пък другият не оставя newsm78. А на цвят и консистенция и двата са като прясно мляко. Говоря за Дав
И аз не мога да разбера,за това питам.Синята на Дав оставя петна,така ли?

# 220
И аз не мога да разбера,за това питам.Синята на Дав оставя петна,така ли?
Говоря за този Дав,ОБАЧЕ РОЛ-ОНА!

# 221
да, и аз за него говоря. преди години оставяше петна, но сега не знам. По твоя препоръка ще си купя Дав грейпфрут, да го пробвам и него.

# 222
Дав стик не оставя бели следи тъмносиния.Ползвам го само него.Супер е!

# 223
Дав стик не оставя бели следи тъмносиния.Ползвам го само него.Супер е!
Айде,ще го пробвам и без това отдавна съм му хвърлила око,пък и този Vichy направо ме изтормозва-много,ама много зле ми влияе Sick

# 224
  • София
Знае ли някой дали върнаха на пазара крем-стик"гъбата"на Дав?
От него бях най доволна 

Общи условия

Активация на акаунт