Без бели следи

• 34 077
  • 346
  •   1
Отговори
# 330
На мен ми писна бавното съхнене на всякакви рол-они (вече не им знам бройката... как съм ги надиплилаааа, не е истина  ooooh!) и вчера си купих:

Днес го пробвах и даже съм с черна тениска. Довечера ще видим що е то екстракт от ориз и има ли той почва у нас  Joy

# 331
  • до една звездичка

ей това е за мен добър анти-перспирант, но за съжаление, не мога да го намеря тук.

# 332
 rolkite s aloe na nemskata foirma LR ne ostavqt nikakvi sledi po drehite, imat i oste edni sas srebro,koito sa mn dobri,no sa i malko po skapi4ki, mnogo sam dovolna....stavat i za maje, be6e mi pisnalo da ne moga da izpiram belite rizi na maja mi

# 333
  • В къЩи.
Някои да е ползвал това
Помирисах го и аромата му е божествен,но дали оставя бели следи newsm78 помага ли за изпотяването и дали наистина забавя разтежа на космите  Thinking

# 334
  • София
VICHY зелен. Не се изпотявам /или много леко ако е много топло/, дори при леко изпотяване не се появява миризма, има много приятен аромат на чисто и свежо и не оставя бели следи ако се изчака малко преди да се облече дреха. Между другото започнах да го използвам след като четох темата тук и така вече две опаковки Simple Smile благодаря за хубавата тема!

# 335
  • София
Даже има опаковка 2бр за 22лв Peace,за феновете за Виши зелена капачка Laughing

# 336
Ако може и аз да се включа, досега използвах само Lady speed stick, задължително някой от геловете, много съм доволна, но сега попаднах на също толкова добър гел на друга марка Аfrodita с аромат на ванилия, взех го за 3,80лв половината от цената на Lady speed stick  и съм много доволна Peace  Laughing

# 337
Някои да е ползвал това
Помирисах го и аромата му е божествен,но дали оставя бели следи newsm78 помага ли за изпотяването и дали наистина забавя разтежа на космите  Thinking
Оставя бели следи Naughty

# 338
# 339
Не съм преглеждала цялата тема и не знам дали вече е споменат този продукт - BALEA - марката на DM, дезодорант-стик за чувствителна кожа, бял със зелена капачка - за пръв път след години употреба на стикове попаднах на такъв, който не оставя абсолютно никакви следи по дрехите  Grinning  И на всичко отгоре е два пъти по-евтин от масовите стикове и ролки като Dove и Rexona

# 340
Ако може и аз да се включа, досега използвах само Lady speed stick, задължително някой от геловете, много съм доволна, но сега попаднах на също толкова добър гел на друга марка Аfrodita с аромат на ванилия, взех го за 3,80лв половината от цената на Lady speed stick  и съм много доволна Peace  Laughing
Много ми заинтригува с този  део стик на Афродита български ли е ? На коя фирма е  Rolling Eyes

# 341
# 342
smile3502 Да побутна темата. Няма ли нови отзиви?

# 343
Някой ползвал ли е новите продукти на Гарние?  Thinking

# 344
Някой ползвал ли е новите продукти на Гарние?  Thinking
Купих си дезодоранта,този дето е най-силен интенз,мисля,че.Доволна съм,наистина не се потя,за белите следи...напръсканото по капачката има бяло,иначе по дрехите нямам  Peace Ато иначе има специален за без бели следи!

Общи условия

Активация на акаунт