Хайде покажете си спалните! 3

• 90 953
  • 455
  •   1
Отговори
# 330
Действително е по-хубавка.
Искам обаче на друго да обърна внимание - в повечето големи, както в случая Айко - предлагат стоки от различни производители, което значи, че и качеството е различно!
ние си купихме гардероб от Айко преди няколко месеца, ето този http://www.album.bg/viliko/images/10613965/66093/ - не е нещо особено откъм качество, защото гърба е супер тънък шперплат и нямаше вътрешни рафтове, та ни се наложи да си правим отделно, но иначе е доста стабилен и вратичките са с хубави панти- въпреки огледалата които видимо си тежат - още не са мръднали. Но гардероба е немски, на Раух.
Попитайте и вие чие производство е спалнята, потърси отзиви и..така  Wink

# 331
Какво ще кажете за тази спалня?поръчахме такава,само че тапицерията отзад нее от кожа а ще е от текстил,не знам още какъв точно.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=363830&pid=11545465

# 332
ще кажа - първо как ще чистиш отдолу  Shocked - идеално място за прахоляци е тва тесно никакво пространсто!!!
второ - матрак - без да влиза в основата....ще има да се гоните из стаята сутрин  Joy

# 333
не съм се замислила как ще чистя,просто много трудно се спряхме на модел,тези серийното производство изобщо не ни харесват...а и искам спалнята да е по-висока и да има механизъм за багай от долу

# 334
ами това са важни неща, казвам ти го , защото ние скоро си купихме - по каталог, и чак като дойде - обърнах внимание на тия неща! Сега съжалявам - вече казах - нашата е доста по висока и пак не мога отдолу да я чистя, мъчение ми е! Ако не са ви я направили - помоли поне да легне на земята, пак е по-добрия вариант!

# 335
  • София
Не схванах идеята с багажа отдолу. Но ако подматрачната рамка се дига е лесно. При нас са два матрака с две подматрачни рамки които от към главата и краката се дигат и чистенето не е проблем.

# 336
ако приемем, че матрака е с механизъм и се вдига - за да се слага отдору багаж - тогава чистенето наистина става отврат - представи си пълно с багаж отделение+тежестта на спалнята - как ще го мърдаш ???
А пък ако е тип френско легло - тоест твърда основа и отгоре "хвърчащ" матрак - ужасно неудобно е, защото се мърда и размества постоянно...

# 337
  • София
bebokate, нашата спалня е доста подобна (включително и с текстила на рамката - http://evaantonova.multiply.com/photos/album/42/42#2). viliko е права за прахоляка под леглото, но матракът ни най-малко не мърда. Плоскостите, върху които е поставен, са тапицирани със същия плат, какъвто е и гърбът, т.е. грапави са, и отделно има едни скоби, за които да повдигнеш плоскостите заедно с матрака, които допълнително го придържат. Иначе има супер много място отдолу за багаж, леснодостъпно е. Трябваха ни няколко дни да свикнем с височината на самото легло, но сега вече ми е много удобно  Peace

# 338
добре де,ами ако самото легло се повдигне малко по-нависоко,по- високи крачета или се сложи направо на земята? newsm78
а това че матрака ще мърда- ами те хората трябва да са го измислили как да го направят....

# 339
спахме на френско легло миналата година на морето - сетрин горния матрак често ни изтърбушваше  Joy затова го казвам!
иначе и да повдигнете...аз бих го направила без крачета - хем мястото за багаж ще се увеличи  Wink

# 340
а матрака как трябва да се закрепи за да не мърда за рамката?извинявайте че така питам за такива дреболии но трябва да говоря с момчето което прави спалнята да се разберем за тези неща...той сигурно си знае работата но не ме свърта така да съм в неведение...може да помислим и варианта без крачета

# 341
Ами различно е - на това легло, каквито бяха и всички в хотела - никак не се закрепяха основата и матрака и затова така се получаваше. Но пък Нора нали каза - нейното се захваща някак - обезателно се обадете и питайте майстора си. Както и отдолу за багажа - хубаво е да има прегради - за по удобното прибиране  Peace
Само информативно - колко ви излиза спалнята? В Хоп мебели имаше такива легла, тапицирани с плат, но бяха по 120 широки и по 280лв.

# 342
oх..не мога да ти кажа сега...той ни прави и кухнята ,и спалнята и нощни шкафчета-всичко е към 5000 лв...сега не съм се интересувала само леглото колко ще излезе...но непременно като се видим тези дни ще се уточним за леглото.....благодаря че ме светнахте малко...че с това бебе не мога да обикалям много много с мъжа ми... Peace

# 343
ми явно не взима евтино - за кухня ако сложим 2000-2500 и остава още толкова за леглото и нощните, което никак не е малко, дано поне са качствени  Peace

# 344
  • София
 Е стига де имах френско легло и не съм си гонила матрака. Имаше си крачета не съм гонила и основата. Нямат закрепване помежду си.  Ако ще се гоните с половинката може и да обърнете матрака/ ама то и нормална пак може да съсипете/ но при нормална експлоатация не би трябвало да приплъзва / поне при мен не се е получавало/. На морето съм ползвала и двата варианта :
-от две френски легла бяха направили спалня - е няма как да не пропаднеш в средата
 - нормална  френска спалня - еми и там не съм имала проблем.
Може и аз да съм попадала на читави изпълнения newsm78 знам ли?

Общи условия

Активация на акаунт