ПЛЕВЕН - 60

• 17 808
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • Плевен
Здравейте и от мен явно нямам късмет и този път ще пропусна събирането,довечера ще ходим на гости на нов апартамент.Приятно изкарване Peace

# 151
Здравейте пак от мен. )))
На вън голяма жега, направо ужас. Калина вече 3ти ден е кисела, прибрахме се, удари му един рев и сега заспива. Време и е за ядене, ама като се наспи.
Аз за довечера мога евентуално да съм с мъж, ако успея да го навия. )))
Атракция, ти с мъжа ти ли ще идваш, че моя иначе ще се чуди какво да прави?. ))))

Да се похваля, взех си и колет от пощата от ларедут, едни чаршафи и палтенце за Калина, но палтенцето е супер, особено пък за тези пари. )))))

# 152
Ами докато се начудя откъде си ми позната по физиономия и вече се бяхме отдалечили.
До колко часа обикновено продължават срещите?Ако евентуално успея мога да дойда към 22.00.

# 153
Айде да ви изпиша,поправяйте ме:
Мира,Нади,Тина+1,аз,Атракция+1,Тесс+1,Пламси,кати,Дикси,Люси,Ди,Силви
Мен пък що 2 бройки си ми отделила  Thinking

До колко часа обикновено продължават срещите?Ако евентуално успея мога да дойда към 22.00.

Там сме  Whistling

# 154
  • Плевен
Atrakcia , по-напред не каза ли,че ще идваш с чужд мъж Laughing?

Намерих го аз
Атракция,ти саминка или с мъж?
  С чужд мъж ще дойда, за разнообразие.

Само ни караш да завиждаме и после,защо 2 места Joy

# 155
Абе то е ясно, че чуждите мъже не се водят на партита на бг-мама  Mr. Green

# 156
  • София
Atrakcia , по-напред не каза ли,че ще идваш с чужд мъж Laughing?

Намерих го аз
Атракция,ти саминка или с мъж?
  С чужд мъж ще дойда, за разнообразие.

Само ни караш да завиждаме и после,защо 2 места Joy
Айде сега иди разбери Атракция с един чужд мъж ли ще идва,с двама ли....да не си сънувала нещо,бре моме?! Mr. Green

# 157
Абе не знам кой с кого ще идва, ама кажете ще има ли някой мъж, че ако навия моят да дойде, а то само жени направо ще ме изхвърли от в къщи вече. )))))
А и казвайте, ако искате да сме само дами хич и да не го карам да идва.

# 158
  • София
Мира,освен малкото на Тина друг мъж не зная дали ще има. Mr. GreenАтракция така и не се включва да разясни тя с кой ще идва,да не вземе да ни изненада довечера с по един мъж под всяка ръка. LaughingМоят мъж категорично отказва да идва с мен на женски сбирки,освен ако изрично не упомена,че ще има поне 4-5 мъжове.Обаче на мен така ми е добре. Flutter
Аз сега ще се обадя за 15 места.

# 159
Ами то тогаз да не взимам и моя, че ще умре от скука горкия.
Абе ще го видя, ако е решил пък да дойде ще го взема. ))

# 160
Аз може малко да закъснея, че ще ходим с Мити на басейна на Гривица след малко, а там ще поседим до към 19.00, докато се приберем, оправя, да си дам и наставленията на Емо Flutter......сигурно към 20.30 ще успея  Peace
Ще ме извините, ама няма да имам време за тоалет и макиаж, но поне ще бъда изкъпана  Mr. Green

# 161
Аз идвам с мъжа ми, дано да не умре от скука, обещавате да го забавлявате. ))))

# 162
 А така, прибрах се  Laughing
Ди, к'во стана, че не дойде?

Много добре си изкарах  Hug

# 163
И на мен си ми беше супер. ))))
Айде утре повече, лека на всички. )))

# 164
Някой знае ли колко е нощувката в двойна стая в ДНА-то?
И хубави ли са (горе-долу) стаите?

Останах втрещена от цените на Ростов (150 и 170 лв. двойна стая, зависи дали е с климатик или без) и на Балкан (140 и 160лв. пак за същото)  Shocked На морето няма такива цени за 3 звезден хотел  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт