ПЛЕВЕН - 60

• 17 818
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Хайде почерпете се за здравето на моята Мария,както и на майка ми,баба ми и въобще половината ми рода Grinning:

Честит празник на Мериан и на всички Марии,Марияни,Мариовци и производните им!

# 166
Ооо, да бе....
Честит празник Валенце, да ти е жива и здрава Мими и майка ти, и баба ти, и половината ти рода  Grinning

Честито на всички именници   bouquet

# 167
Ха, добро утро!
Валенце, да са ти живи и здрави именниците, както и всички останали, които празнуват днес!  bouquet
Дикси, май месец търсих евтин хотел и ето какво ми беше отговорила Тес:
Цитат
kati, скоро търсих и аз да настаня една дама за 1 вечер, на ДНА-то "Военния клуб", който е на съвсем централно място има стаи по 30 и 35 лева, но там нямаха места, та не мога да ти кажа как е настаняването вътре. Аз накрая й запазих стая в хотел Фейс срещу Спиди, където статята се оказала много хубава, струваше 50 лева.
в тази тема - Плевен 51
Дано ти свърши работа.

# 168
Във вестник "Плевенски имоти" съм срещала обява за апартамент на хотелски начала срещу хотел "Балкан" за 50 лева на вечер с всички удобства.Ако искаш мога да се поразровя и да ти пратя телефона.
Валенце,честит имен ден на детенцето и на роднините ти.Да са живи и здрави!

# 169
Кати, много, много ти благодаря   bouquet

Ерота, на мен ми трябват 4 стаи, така, че няма как да стане освен на хотел  Peace

# 170
Честит имен ден на Мария, Марианка и всички празнуващи! Живи и здрави!   bouquet

Дикси, провери във "Фейс", Анатоли онзи ден запази стая за 60лв, единична май. Ще потърся телефон и ще ти метна на лични Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 10:15 от Atrakcia

# 171
Момичета, да почерпя и за мое здраве

Валенце, честито ти именничка! Да ти е жива и здрава!
Честито и на всички празнуващи!

# 172
  • Плевен
Честит празник на всички, които носят името на божията майка! Hug

# 173
  • Плевен
Здравейте и от мен честито на всички празнуващи да ви е живо издраво името   bouquet.
Дикси попитах в "Орбита" 95 лв. двойна стая, и в "Кайлъка"-140лв #Crazy,явно аз нещо съм назад с цените на хотелите в Плевен,но миналата събота и неделя спахме в Пловдив в хотел три звезди за 78лв двойна стая.Съжалявам май не помогнах много.

# 174
bambukita,  и аз останах така  Shocked
За една нищо и никаква нощувка, в соц сградите им 160лв. То на морето 4звездни all inclusiv са по толкова  Laughing

# 175
Дикси, колежката ни от Русе съм я настанявала в хотел Фейс срещу Спиди, до Будапеща за 50 лева на вечер, тя каза, че стаята била изненадващо хубава.

Сега видях, че съм цитирана по-горе вече Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 12:09 от Tess

# 176
  • Плевен
Здравейте  момичета.  bouquet
Пиша от името на Джина,помоли ме да кажа на тази от вас на които е направила
поръчка от Ла редут,че е получила колета,като се върне в сряда ще раздава подаръците Grinning

Валенце ,честита именничка.Да ви е жива и здрава.    bouquet
Честито и на всички празнуващи  !!!  bouquet

# 177
Мацки , да сте виждали чаршафи с колите от "Колите"? Тес, а при теб има ли такива? Смятам,че това е начина да върна Бужи да спи в леглото си, защото е луд фен на колите  Whistling

# 178
Атракция, виждала съм само с Формула 1 - в МДизайн. Ако намериш някъде моля сподели, че и Ники им е голям фен. Даже плажна хавлия си купувахме със Светкавицата и Матю.

# 179
Атракция, виждала съм само с Формула 1 - в МДизайн. Ако намериш някъде моля сподели, че и Ники им е голям фен. Даже плажна хавлия си купувахме със Светкавицата и Матю.
Сега ще му поръчвам тази пижама, тя по-скоро като анцунг изглежда, да дойде, пък ще я видя за какво ще се ползва.

Общи условия

Активация на акаунт