ПЛЕВЕН - 60

• 17 820
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ама това пижама ли е?На мен ми прилича на анцунг.
Атракция,а обича ли да гледа филмчето за колите?Аз като го изтеглих веднъж погрешка,като майка на момичета хич и не бях чувала за разни Мак...не знам си какво си.И викам айде ще го занеса на племенника ми,щото на моите разни говорещи коли не им допадат. LaughingИ племенника страшно се зарадва на това филмче.

# 181
  • Плевен
Честит имен ден на Мария на Валенцето и на Меrian и на всички,които празнуват.  bouquet

# 182
Да, и мен ме интересуват чаршафи с колите, ако намери някой, че и Миташки е болен фен на Маккуин.
Кпуваме книжки, рисуваме, оцветяваме, лепим стикери, сега има списание, изобщо... Crazy

# 183
Момичета, опитвам се да се свържа с клуб Диснимания, този на китайската стена, но веднага ми се включва гласова поща. Ако някой има тел моля да ми го напише тук да не би да съм сгрешила нещо. Мерси още веднъж. ))

Опп, намерих си работещ телефон. )))
Най-хубавото е, че ще ми направят тортата, която исках. ))))

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 14:32 от Mirama

# 184
Момичета, опитвам се да се свържа с клуб Диснимания, този на китайската стена, но веднага ми се включва гласова поща. Ако някой има тел моля да ми го напише тук да не би да съм сгрешила нещо. Мерси още веднъж. ))

Мирааа, следи внимателно 1 страничка  Wink ръц

Валенце, за пижама го дават, ще видим като дойде Simple Smile Малко нагорно 27лв за пижама,ама важното е детето да е щастливо  Heart Eyes

# 185
И пак съм аз Simple Smile
Намерих тези комплекти с колите 123. Цените са все около 45лв.

# 186
Влязох да ви питам нещо и забравих какво.
С Яна се друсаме с ацетон. Боядисваме макарони с лак за нокти и нижем на герданче. С водни боички става също и отгоре като минеш с безцветен лак брокатен и блести. Детето целите му ръце са в лак вече, ще ходя да я чистя с лакочистител. Голяма занимавка, а дори не можахме да направим едно герданче като хората, тя маже, клепа, няма концепция.  Laughing

Валенце, не ми се рови в готварския. Кажи някоя бърза смес за забъркване, от която да направя сладки или кекс, но да може да си правим формички и да се лигавим и играем, после евентуално да стане и за ядене.  Praynig

Честито на имениците!

# 187
Аз резервирах стаи в ДНА-то. Стаите единична и двойна са съответно между 35 и 45, зависи дали има закуска. Всяка стая е с климатик, минибар, телевизор с кабелна  Grinning
Направо да не повярва човек, защото са на пъпа на центъра и такава ниска цена ( в сравнение с Ростов). И добре, че отидох по-рано да запазя, че днес например нямаше нито една свободна стая и жената не можа да ми отключи да ги видя  Crazy
А във Фейс са по 80лв. стаите  Peace

ДеЩо, без концепция какъв гердан очакваш да стане, аз не знам  Mr. Green

# 188
Атракция, златна си. Аз преди време купувах такъв комплект с Мечо Пух и пак на тези парички ми излезе. А в нашия търговски център има слипчета със Светкавицата. На първия етаж има нов детски магазин - на мястото на Маркитата.

# 189
Здравейте момичета. ))))
Искам да попитам ако някой скоро е ходил до зоопарка в Ловеч, имате ли представа до колко часа работи в събота и неделя. )))

# 190
  • Разпиляна във въображението

Аз също днес мислех да направим нещо подобно с Вики. Може би утре.

Честит празник на именниците. Да са живи и здрави.  bouquet

# 191
Де що,мале и двечкита са много готини и Яна е страшна сладурана и малката  Hug .....
Искам да ви попитам какво правите с тези колики,тук последната седмица нямахме никакви дори без лекарства,а днес като ни почнаха...цял ден не е спал.Освен Еспумизанчето му давам някакво по-силно...Био гая,обаче за пръв път не му помогна.От сутринта чак сега е заспал,мн ми е мъчно да го гледам как се мъчи,знам,че този период трябва да мине и няма начин,но днес не беше нормално.Направо се дере от рев.Може ли от жегата да има влияние?Сега спи по корем защото само да го бутнеш по гръб или на една страна и почва пак да плаче страшно силно.

# 192
Здравейте и от мен. )))
Аз искам да попитам дали някой е виждал в плевен такава пееща свещ, лотос.
http://www.kuku-bg.com/product.php?product=586
искам за рожденният ден, но сайта на който я има иска минимална сума 15лв, а аз нямам какво друго да си поръчвам освен свещта, която е 4лв. ((((

# 193
 Здравейте, плевенски мами!  wavey

Аз съм Мартеничка от Велико Търново и съм от бандата на февруарските мами. Живот и здраве очаквам първата си рожбица края на януари/началото на февруари 2009. Решили сме чадото да дойде на бял свят в Плевен - чухме прекрасни отзиви за вашите лекари и отношението към бременилките.
 Сега се опитвам да се ориентирам към кого точно да се обърна. Бих ви била много благодарна, ако ме посъветвате и споделите с мен отзивите си (добри и лоши).

Благодаря ви предварително!   bouquet

п.с. Ако желаете, за да не задръстваме темата, можем да си пишем в лични. Хубав ден!

# 194
Момичета, много ми е важно. Познавате ли някой зъболекар, който работи в събота? Ако имате координати - моля пратете ми на лични или тук. Тая нощ не съм спала от 4 часа насам. Ще ходя да видя в Стоматологията има ли спешен кабинет. На всимкото отгоре Яна или изстина от един басейн снощи или я тресе вируса, не е повърнала, но е мн пребледняла и вика че я боли корем... Абе като ще е гадно да е накуп.

Общи условия

Активация на акаунт