ПЛЕВЕН - 60

• 17 832
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Деси, не мога да помогна, защото всичките зъболекари, които познавам почиват в събота. Но в Стоматологията има дежурни, пробвай там.

# 196
  • София
Деси,ти сигурно вече си отишла,но да,има спешен кабинет в Стоматологията.И аз като имах проблеми преди няколко месеца никъде не открих работещ зъболекар частен или някаква клиника стоматологична.Много ми е странно това да няма работещ частен стоматолог през почивните дни.В крайна сметка Плевен не е някое забутано селце. Rolling Eyes

# 197
Ако знаете през колко частни кабинети минах и нито един не работи. Един само между 12-13 ако се обадиш и те ако са в града. Иначе на какъв чичак попаднах в Стоматологията, не е истина просто. Стар соц работник, който ти се кара в един мизерен кабинет. Щеше да ми извади зъба на всичкото отгоре. Аз му викам, че няма нещо от което повече да ме е страх, той ми вика, че тва са детинщини... накрая все пак след много мрънкане от моя страна ме огледа само с огледалцето и реши, че има гной и ще вади зъба. Станах и си тръгнах, преди това се разревах в коридора. И точно пред нашия блок случайно срещнах съседка, която се обади на брат си, да са живи и здрави и двамата. Той работи в този рейки центъра долу на старата главна. За 15 минути ме оправи, дойде до долу специално заради мен. Мн внимателно ме прегледа, потормозих и него, но ме успокои. Сложи ми арсен и каза, че няма гной, само нерв се е оголил явно и в понеделник ще ходя пак.

Блек Чери, Елена се успокоява от коликите само ако е на ръце, също по коремче върху мен, даже в момента така спи на леглото. правя и масажче - по посока на часовниковата стрелка. Абе гадно е и най-гадно е като се събуди заради това, особено като сме навън. Ти що не четеш отчетната тема, там ги обсъждаме тия неща и има полезна информация.

# 198
  • Плевен
ДеЩоВиди, Давидова не работи ли в събота? Да знам ,ако нещо ми се наложи дали да й звъня?

# 199
Mirama, можеш да провериш за такава свещ в магазинчето за парти джунджурии на Сан Стефано, до църквата на спирката

# 200
Надя, аз ти прочетох съобщението когато вече бях се оправила. Иначе случайно минах и през нейния кабинет, в една кооперация на ЦвСпасов са три стоматоложки и трите ги нямаше. Имам и роднина, на която мога да звънна, но не ми се намесваха роднини. мерси ти все пак!  Peace

# 201
Здравейте  Simple Smile
Съжалявам,че не можах да дойда на срещата,но изненадващо ми дойде на гости моя колежка и приятелка от Русия,с която не се бяхме виждали три години.
Дикси,ти на работа ли си вече?
Как издържате в тая жега,у нас не може да се диша,а нощем става още по-зле,малката се събужда по няколко пъти да пие вода,иска да спи при мен,върти се,потим се и така по цяла нощ.

# 202

Дикси,ти на работа ли си вече?
На работа съм цялата следваща седмица, после заминаваме за морето. Резервацията ни е от четвъртък, но днес се обадихме дали има свободни стаи и решихме да заминем още понеделник. Емо нещо не издържа на жегите  Grinning Ще вземем Мити с нас за 4 дни, после ще го върнем и ще останем останалите 5 дни сами, когато дойдат и приятелите ни. Малко ще се разкараме, ама 9 дена без него ще ми пръмъчнее.

Не мога да не ви се похваля какви "картини" нарисувах вчера и днес за Митко  Laughing Купих преди няколко седмици от Кауфланд платна заковани за дървена рамка, в комплект с палитра, четки и акрилни бои. Вчера ми дойде музата от една тема в "Нашите деца" и ето какво сътворих на две от платната  http://diksi.multiply.com/photos/album/51/51
Имам още 3 свободни  Mr. Green Бяха на промоция по 3лв. и нещо. Така се вдъхнових, че ме е яд, че не си купих още  Joy

# 203
Здравейте и от мен. )))
Аз влизам с едно питане. Моля да ми препоръчате хомеопат, от който сте доволни и все пак да е добър. )))

Дикси, стахотни са, особено хипопотамчето ако съм го разгадала. )))

Ние вчера ходихме до зоологическата в Ловеч, животните се оказаха по-умни от нас, защото повечето се бяха изпокрили на хладно. ))))

# 204
  • София
На мен ми прилича на костенурка Mr. Green,но може и да не .
Ние си бяхме във Врацаза един ден по случай рожденния ден на 85г ми дядо.Много се зарадва човека,защото в негова чест се събрахме 20 човека и горница,даже нашите ни изненадаха приятно,като си дойдоха без да ни известят от Гърция.Беше весел празник.( Grinning

# 205

Лелееее, толкова ли е зле, че да не си личи , че е костенурка  Mr. Green Joy

Валенце, да ти е жив и здрав дядо ти   bouquet
И моят дядо юли месец навърши 89г.

Мирама, аватарът ти тематичен ли е или просто така?  Grinning

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 17:39 от Дикси

# 206
Дикси, аз го погледнах и после забравих какво видях, не че е зле животното, аз съм зле с паметта. ))))
А, освен ако не правя втора сватба. ))) За аватара имам предвид. )))

# 207
  • Плевен
Още малко и на втора страница ще замине темата.  Wink

# 208
  • Плевен
Здравейте и от мен,моми4ета.  bouquet
Привет от Италия. Wink
Как сте,о6те ли в Плевен е адска жега.
Тук времето е перфектно,както и вси4ко наокло.
Дикси,творенията ти са супер. Peace
Засега 4ао и до скоро писане. Heart Eyes

# 209
  • Плевен
Валенце, намери ли художник? Срещнах скоро една позната -  художник-реставратор. Попитах я за твоите рисунки и каза, че септември има такава поръчка за детска стая. За първи път ще рисува по стени. Ще каже как се е получило. Сподели, че не е толкова просто. Трябва да се направи специална подготовка на стената, за да са трайни цветовете.
Валка, намерихте ли жилище на което ще изографисваш стените, не ми се вярва да рисуваш чужди стени?  Wink
И да с епохваля, с машинката за хляб направих страхотен пълнозърнетс хляб и в неделя спретнах мекици за закуска.  chef

Общи условия

Активация на акаунт