ПЛЕВЕН - 60

• 18 185
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ооо,Валя,жилища има колкото щеш,само че още не сме продали апартамента в Сф.За радост откакто леко намалихме цената има сериозен интерес,даже ..абе като стане ще обяснявам.
а за машини за хляб не ми говори...ако сте чули крясъци преди 5 мин съм била аз.Мисля,че тази вечер ще убия собствения си,лично моя си мъж(.Нещо не му харесвало как затягала бъркалката и докато аз играя с децата той я разглобил..и сега не може да я сглоби. #Cussing out

# 211
 Laughing Валенце, не е смешно, ама...  Дано мъжът ти оправи машината.

Момичета, дайте координати на козметичка, че вече ми писва. Тук на Сторгозия в комплекса момичето не прави кола на триъгълник, не ми оформи даже бикини зоната. Една друга имаше, но си разтури студиото. Ходих в един салон на Н. Бозвели, но там пък няма да работят тия дни. ooooh!

# 212
  • София
Laughing Валенце, не е смешно, ама...  Дано мъжът ти оправи машината.
Не я оправи,аууу колко съм бясна,дори пих успокоително,защото направо щях да го убия,всъщност още не съм се отказала от идеята.Бе тоя пусти навик все нещо да рови и човърка ще ме умори Twisted Evil.Аууу,направо ще побеснея,досега хвърлях,троших,цялата къща обърнах надолу с главата,сега трябва да я оправям,ма не се укротих.Сега рева с крокодилски сълзи.

# 213
Ей, спокойно. Да сте живи и здрави, нова ще си вземете. Не си хаби нервите излишно.
Но те разбирам, де. Не че аз преди месец не бълвах огън и жупел, когато опита да смени единичния контакт с тройка. Не стига, че не се получи добре, ами скъса  и тапетите Close. Ама здравето няма кой да го върне назад.

# 214
  • София
Да бе,кати,така е.Обаче ме е яд.И то не за друго,а щото наистина го бива в поправки и такива техничарски работи,кой каквото му даде да поправя няма проблем,обаче не може да търпи да няма какво да прави и все нещо разглобява..ма дали после ще проработи не е важно.Важното е,че го е бърникал.Ще ми повярваш ли ако ти кажа ,че у дома почти нямаме електроуред,който да не е разглобявал,защото "ей така,да го разгледам отвътре". Rolling Eyes

# 215
Мъже, бе, Валка, мъже! Питай ме като ги имам два броя от гореописаната порода. Особено дребния като каже, че иска да разглоби нещо
"ей така,да го разгледам отвътре".
Crazy
Пък като погледнеш от друга страна, така се учи, особено щом казваш, че му иде и отръки.  Rolling Eyes

# 216
Mirama, ако все още не си намерила свещичката-лотос, има такива във Фантазиите - на сладкарските им щандове  Laughing

# 217
Viksun, не съм търсила всъщност, но ако имат днес ще проверя, мерси много. ))))

Аз да се похваля, че моята кумица снощи в 23ч роди госпожица. )))) Днес ще разберем и с какви мерки е, а аз честно казано нямам търпение да видя бебето, голям мерак ми е. ))))

# 218
  • Плевен
Валенце, снощи голям екшън се е заформил у вас.
Мира, страшно ми изглежда оченцето на аватара ти.

# 219
Една питанка,мами.Някоя от вас да е виждала скоро по магазините сушени домати?Много ми се ядат.Преди ги продаваха в Биллата,но нямат от доста време.Тия домати на пъпа ми ще излязат,ядат ми се от началото на бременността и не мога да си намеря,накрая май ще се намразя и ще си ги направя сама,ами пусти жеги,как да ги суша в печката като и без това ми е толкова жега,че искам и кожата да си сваля.

# 220
Във Фантазията на бул. Хр. Ботев имаше, сега не знам.
И в Лайф-а на пл. Македония можеш да провериш.

# 221
В Кауфланд провери ли? Там съм виждала,но беше покрай Коледа .

# 222
В Кауфланд няма,в Билла също.Ще проверя във Фантазията и на Лайф-а тия дни да си хапна,но все пак ще си направя,че много ги обичам.Заради тия сушени домати си купих от Швейцария половин килограм от едни сушени италиански микс подправки,дето им се слага,сега пък няма домати.Ама не се предавам.Сигурна съм,че ще си хапна скоро.  chef

# 223
  • Разпиляна във въображението
И аз в Лайв-а съм виждала

# 224
  • Плевен
Aз онзи ден видях в Била(до пазара), бяха в малки бурканчета сушените домати в някаква марината. Не знам дали това имаш предвид. На щанда със консервираните зеленчуци. Гледах бурканчетата с каперси и до тях видях тези домати.

Общи условия

Активация на акаунт