ПЛЕВЕН - 60

• 17 776
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте....То "добър ден" станало,докато се излюпя Embarassed Но бебка неще да заспива и като стане 10-11 часа вечерта и започва такава офанзива,че конкурира всички футболисти,направо понякога ми спира и дъха....И така до 3-4 часа през нощта,чак ме влужда и започвам да обикалям апартамента....А през деня кротува.....А като знам,че има да ме ритка още почти 2 месеца,туй мойто коремче май и се вижда тясно вече....И при вас ли,мами,е било така?
А пропо и аз съм канидатка за среща,от скоро се разписвам тук,но имам желание и за реална среща с вас,поне ще науча по нещо полезно от всички ви.... Laughing

# 91
Здравейте и от мен!Аз май никога не съм посещавала срещите,явно и сега ще ви пропусна Blushна море ще сме по това време.По лошо е ,че се повъртам и нищо не съм купила освен лекарствата на детето. Joy

# 92
To пък ние, като сме се заорганизирали за среща, та няма на къде  Whistling

Добър ден!  Grinning

# 93
Здравейте и от мен момичета. ))))

Ми то за среща аз съм навита, ама като не влиза никой в темата как да се организираме. (((

# 94
Здравейте, маменца!
Аз ще идвам към края на месеца, ако организирате и тогава среща се записвам  Peace
Ще се радвам да се запознаем  Hug

# 95
И аз съм навита за среща, но събота и неделя не мога, че пътуваме. Но за през седмицата нямам проблеми.  Simple Smile

# 96
  • София
И аз съм навита за среща, но събота и неделя не мога, че пътуваме. Но за през седмицата нямам проблеми.  Simple Smile
И аз съм така. Peace

# 97
Те явно всички са ок за през седмицата. )))

Какво ще кажете за четвъртък тогава. Само си харесайте заведение. )))))

# 98
  • София
Те явно всички са ок за през седмицата. )))

Какво ще кажете за четвъртък тогава. Само си харесайте заведение. )))))
Аз мога.За заведенията въобще нямам предпочитания,където кажете ще дойда.

# 99
Четвъртък е екстра. Нямам претенции за заведението. На Мексиканската шапка миналия път не беше зле.

# 100
И аз съм съгласна за четвъртък, нямам претенции за заведение. Само това че ще съм с детето.

# 101
Ми хайде да се броим тогава за четвъртък. ))))

На мен ми се е приходило в Къщата, не съм ходила там отдавна. ))
Ама давайте и предложения. ))))

# 102
Ако срещата е някъде навън и на Елена и е ден може да дойда с нея с количката. Веднъж така откара в Шапката до 11 вечерта, но ето днес от 7-9 само мрънкане...

Див, Тити днес малко си игра с Яна в Градската

# 103
И аз мисля, че ще мога да дойда да изпия една бира с вас. Че предния път смучех само сода и тайничко ви завиждах Laughing И пак да питам- има ли някой който ходи в Кайлъка сутрин. Май засичам само няколко баби, един татко и 2-3 гледачки.

# 104
  • Разпиляна във въображението
И аз мисля, че ще мога да дойда да изпия една бира с вас. Че предния път смучех само сода и тайничко ви завиждах Laughing И пак да питам- има ли някой който ходи в Кайлъка сутрин. Май засичам само няколко баби, един татко и 2-3 гледачки.

Аз бих отишла но не ми се ходи сама там. Ти към колко ходиш?

Общи условия

Активация на акаунт