ПЛЕВЕН - 60

• 17 775
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен и аз се включвам в плевенската тема. Казвам се Вероника на 18 год. все още нямам дете млада съм  Simple Smile

# 76
  • Разпиляна във въображението
Пробвах Виктория като направи годинка и нещо. Никакви резултати само дето постоянно перях гащи и панталонки. Оставих работата за лятото , когато навърши 2 години. Научи се за две седмици. Дори започна сама да си взима гърнето. Лесно се отказахме и от нощните. Мисля си, че едетето когато е готово тогава.

# 77
  • Плевен
Здравейте и от мен. Върнахме се от почивката.  Толкова не исках да ходим на море тази година, а то взе, че ми хареса. Така не ми се връщаше.
Честит празник на всички майки и дечица, които са празнували.
Валенце, наистина тази вечер гърми и трещи. Simple Smile

# 78
НАДИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН !   bouquet

# 79
Момичета,имам спешна молба - някой може ли да ни услужи със столче за кола от утре до 20-и? Заминаваме на море с едни приятели от Испания и нямат. То не че някой влиза в темата де,но все пак да проверя Simple Smile

# 80
  • София
За съжаление,Джина,нашето старото го дадохме на приятели.Сега и двете момичета са със седалки.Колко голямо е детенцето,защото в Практикер имаше промоция на седалки по 11лв май бяха.

# 81
Здравейте, и аз се завърнах.
Очаквах някоя срещичка да заформите, ама вие явно мен чакате  Wink
Хайде, дайте предложения за кога да я организираме. А момичетата, които се отзоваха на молбата ми, да чакат обаждане тези дни   Hug

# 82
  • Плевен
TINA, ако искаш утре до късно след обяд съм без дете, т.е. свободна за нормално излизане на кафе. Ако искаш звънни. Иначе пак няма проблем,но Михаела е толкова немирна,че ще полудеем от тичане Grinning Чакам когато решиш Simple Smile

# 83
Джина, напоследък и ние излизаме извън града, иначе моето го ползвам за стол за хранене.
Дано някой друг да има и да не му трябва.

TINA, чакаме те разбира се. ))) Ако искаш драсни на ЛС, всеки ден съм по улиците. )

Аз съм свободна за когато кажете тази седмица, мъжът ми е всеки ден на работа, та вечер ще си е в къщи. )))) Дайте да спретнем набързо нещо, че не сме се виждали скоро. ))))

# 84
... я да бутнем темичката малко на пред, иначе добро утро или то вече си е добър ден на всички  Grinning

# 85
  • Плевен
Днес  тук е много пусто..... newsm78

# 86
Хъх...затри ни се нещо таланта на писателки...
Добре, че поне по един за добро утро и лека нощ има да се включи  Laughing

Валенцето нещо съмнително си мълчи за  събота  Whistling

Тина, слаба е организацията нещо за срещата  Rolling Eyes

Да ви покажа две снимки на Маугли - детето от джунглата http://diksi.multiply.com/photos/album/42#12
Много иска напоследък там да се храни, сам и гол  Mr. Green

# 87
Момичета, ние се запътваме към моренцето - най-после Simple Smile
Валенце,сетих се,че знам кой може да ти нарисува такава картина на стената,но й нямам телефона,подсети ме като се прибера да я потърся ако още те интересува.
Хайде,аз съм за среща като се прибера,ако дотогава не се организирате Simple Smile
Приятна седмица ви желая Simple Smile

# 88
  • София
Валенцето нещо съмнително си мълчи за  събота  Whistling
FlutterЕ какво да кажа,супер беше10 жени без мъже,хора друсАхме като за световно.Иху-аху и така.обаче Мими нали все плаче за мен като тръгна,та с баща и са си говорили преднта вечер и като тръгнах детето ме изпраща с думите:мамо,аз няма да плача,защото като стана майка и аз ще искам да ходя да си почивам на заведение. Mr. Green
За моя огромна радост днес господин бивш военен ме изненАда с резервация за Рибарица в началото на септември за един уикенд.Кеф...мислех,че заради морето ще ми се размине Рибарица,ама няма. Laughing
Дикси,с тази снимка може да кандидатствате за фотоконкурс на тема "кой как се храни"-Митко на земята и без гащи. Mr. Green

# 89
Дикси, много е смешен този ваш Маугли,  Grinning ама, щом така му е кеф - да дерзае. Grinning
Не се ли притесняваш, голите снимки на малчо да са в нет-а? Rolling Eyes

Нади, честит рожден ден /на патерица/. Много щастие ти пожелавам!  bouquet

Ако организирате среща и аз смятам да дойда. Да не се каня много, че когато съм се зарекла, все нещо е попречило на плановете ми...

Ако съм пропуснала други празнуващи - да приемат най-мили благопожелания от мен! Hug

Тина, добре дошла отново!

Джина, приятно изкарване!

За гърнето аз не бива да се изказвам. Mr. Green От мързеливите и лежерни майки съм - дъщеря ми до 3 г. си го влачи. Когато тя пожела, за 1 ден свалихме и дневния, и нощния памперс. Никога не се е напикавала в гащите - нито през деня, нито през нощта.

Общи условия

Активация на акаунт