ПЛЕВЕН - 60

• 17 774
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Истината е, че аз много закъснях с гърнето. До две годинки почти се помотвах. От мързел, не от друго. Трудно ми беше и на мен да се разделя от удобството на памперсите, затова сега не му се сърдя  на детето. Майка му си е виновна  Embarassed
Ама и на една година си е прекалено рано. Златната среда е както казва Джина към годинка и половина  bowuu

Джина, имената на децата в линииките не се виждат.
П.П. А! Сега ги видях  Crazy

Последна редакция: сб, 09 авг 2008, 15:53 от Дикси

# 61
Оправих ги  Peace Нещо им се беше скапал сайта и изобщо нямах линийки,сега пък ми плеснал някакви авторски Simple Smile
Диски,махай пампито и го оставяй да пишка в гащите и най-много за две седмици е готов  Peace Здравко доста време изобщо не признаваше гърнето,пишка си прав в гащите и това е. Сега вече с голяма гордост пишка прав и се пъчи напред да го цели,но пак рядко сяда на него,нали е мъж Simple Smile

# 62
Ооо, ами аз изобщо не слагам памперс денем, но купищата слипчета и къси панталонки не виждам да намаляват.
Даже се хвали, че е напикал леглото, пода, килима...Пък и напиканото по-лесно се прежалва от другото  Sick
Да живее лятото, че съхнат бързо и Дитекс също, че ми подсигуриха резервни гащи  Joy

Всъщност най-голямо удоволствие му доставя да ходи в тоалетната "като тати"  Laughing

# 63
  • София
Е,Джина,и аз не съм страдала от болни амбиции Wink,мисля,че просто с лекота махнах памперсите.Въпрос е и на дете,и на майка,не за друго,а защото много майки смятат,че едва ли не си тормозя децата,като ги слагам на гърне рано.Но пък щом децата ми не са се съпротивлявали,било им е добре,защо пък не.Затова съм на мнение,че е добре да се пробва с гърнето по раничко,ако детето съдейства-добре,ако не-след време пак.

# 64
Въпрос е и на дете,и на майка
Ъхъм, в нашият случай детето не случи на майка  Mr. Green

# 65
  • Плевен
Честит рожден ден на Нади.  bouquet
Много любов и щастие ти желая.

# 66
Валенце,ти да не се обиди Simple Smile Амбиции за мен е точно да се стремиш на всяка цена да направиш нещо.Аз на една година нямах никакъв успех,но с теб е било различно,това не е амбиция. Пък и аз с две едновременно полудях да свалям и слагам памперси и да се мъча да ги накарам да седнат на гърнето,пък какво остава да правят нещо в него. А сега си стана от само себе си. Така че и аз съм ЗА това да се съобразиш с детето.
Дикси,ами тогава само мога да ти пожелая скорошен успех Simple Smile И аз съм забелязала,че на Здравко хич не му прави впечатление ако се напипка,а уж им дражнело,дръжки Simple Smile

# 67
  • Плевен
Благодаря на всички  за хубавите пожеланияHug Hug Hug

нади_миши  неразбрах от какво я искате,от масив ли?
Не , искаме от МДФ покрит с бял лак.

Относно гърнето и аз да се изкажа. Около годинката Михаела не искаше памперс, големи мъки бяха да го сложа рев и се дърпа,докато се усетих да я слагам на гърнето. Та така всички останахме доволни. Но нощния още не съм го махнала,мързи ме май,а сега лятото е момента.

# 68
  • София
Джина,глупости,как ще съм се обидила. LaughingПросто неведнъж са ми казвали млади майки като мен,че това моето е излишно впрягане и само си тормозя децата.а това не беше така-особенно лятото на детето му е в пъти по-добре с памперс.
Въпрос е и на дете,и на майка
Ъхъм, в нашият случай детето не случи на майка  Mr. Green
Не съм написала нищо подобно,Дикси. WinkИмах предвид,че зависи от майката дали въобще смята,че е нужно детето да се отучва рано от памперса.Затова написах,че зависи от майката.
Явно днес се изразявам много неразбираемо Crazy.Просто съм уморена и затова довечера ще ходя по женски в Къщата. FlutterЩе разпускам с 10-ина съседки.

# 69
Мен пък все ми викаха,че много ги бавя,че трябвало от 6 месеца да ги слагам Simple Smile А то като ти е готово детето е готово.Много ясно,че като може без памперс няма да му го слагаш само защото не е дорасло Simple Smile
Хайде почивай си и разпускай,като са те пуснали.Тук нещо срещичката се отлага май,дано ме изчакате да се върна,че откога не съм излизала без децата.

# 70
Днес сме като счупен телефон  Laughing
Аз те разбрах какво искаш да кажеш  Grinning

И какви са тези цели 10 съседки? Като ви знам блока, трябва да сте цялата кооперация  Laughing

# 71
Добър ден!
За паммперсите-Бужака е с нощен и следобеден, като спи. Почнах го след 6м, имах краткотраен успех, после мисията се прецака. Когато детето си реши-тогава.
А самият той заспа следобеден сън в 17,15ч.  Crazy Май ще премине и в нощен Simple Smile

# 72
  • Плевен
Добър ден и от мен Wink
Да се изкажа и аз за памперсите. Heart Eyes
И аз като Джина се пробвах около годинката да го махна,но без резултат,
затова реших да изчакам и преди два месеца го махнах напълно,три дена пълен провал,
добре че се бях запасила с гащи LaughingНа четвъртия ден нямаше нито един фал,като изключим
това че Меги не се усещаше навреме да каже пиш и изпускаше малко в гащите.
Вече мога да се похваля,че от два дена спи и през нощта без памперс,той от доста време
сутрин е сух,но все не смеех да го махна,но вече и това е факт Peace

# 73
  • София
И какви са тези цели 10 съседки? Като ви знам блока, трябва да сте цялата кооперация  Laughing
Даже 11 . LaughingМи,Дикси,ние вечер излизаме точно пред нас и се събираме толкова-12 жени с деца,понякога и повече.Децата са на сходна възраст и пада голяма игра.Точно като едно време на село както бяхме .Не сме само от нашата кооперация,а и от съседните.
Отивам да се къпя.То ще гърми и трещи,щото ще излизам. Crazy

# 74
Благодаря ви момичета за споделеното за памперсите. ))) Ще се пробвам от сега, а пък каквото стане, но се надявам да е по-скоро. Хич не искам да ми се влачи до 2г с памперс.

Общи условия

Активация на акаунт