Ама и на една година си е прекалено рано. Златната среда е както казва Джина към годинка и половина

Джина, имената на децата в линииките не се виждат.
П.П. А! Сега ги видях

Нещо им се беше скапал сайта и изобщо нямах линийки,сега пък ми плеснал някакви авторски 
Здравко доста време изобщо не признаваше гърнето,пишка си прав в гащите и това е. Сега вече с голяма гордост пишка прав и се пъчи напред да го цели,но пак рядко сяда на него,нали е мъж

,мисля,че просто с лекота махнах памперсите.Въпрос е и на дете,и на майка,не за друго,а защото много майки смятат,че едва ли не си тормозя децата,като ги слагам на гърне рано.Но пък щом децата ми не са се съпротивлявали,било им е добре,защо пък не.Затова съм на мнение,че е добре да се пробва с гърнето по раничко,ако детето съдейства-добре,ако не-след време пак.
Амбиции за мен е точно да се стремиш на всяка цена да направиш нещо.Аз на една година нямах никакъв успех,но с теб е било различно,това не е амбиция. Пък и аз с две едновременно полудях да свалям и слагам памперси и да се мъча да ги накарам да седнат на гърнето,пък какво остава да правят нещо в него. А сега си стана от само себе си. Така че и аз съм ЗА това да се съобразиш с детето.
И аз съм забелязала,че на Здравко хич не му прави впечатление ако се напипка,а уж им дражнело,дръжки

Имах предвид,че зависи от майката дали въобще смята,че е нужно детето да се отучва рано от памперса.Затова написах,че зависи от майката.
.Просто съм уморена и затова довечера ще ходя по женски в Къщата.
Ще разпускам с 10-ина съседки.
А то като ти е готово детето е готово.Много ясно,че като може без памперс няма да му го слагаш само защото не е дорасло 

Препоръчани теми