ПЛЕВЕН - 60

• 18 185
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Деси,кутията ти с входящи е препълнена,опитах да ти пиша 

# 226
Някой беше писал,че ходи сутрин в Кайлъка.През деня не излизаме,защото жегите са ужасни,вечер го къпя към 20:00 и след това къде да се разхождаме,обаче е къпан и последните дни духа.Мисля сутрин да ходим в Кайлъка ,но раничко,към 7 ,защото в 10 вече става много топло.  Simple Smile Ако някой иска да ходим заедно....  Simple Smile

# 227
Здравейте, момичета! Признавам без бой, че ви чета редовно, но хич не ми се пише  Rolling Eyes Гледам, че сте изпаднали на втора страничка и рекох да ви побутна  Wink А междувременно имам и една ГОЛЯМА молба  Embarassed Търсим си детегледачка за малката и ако имате познати, моля погнете. Може да е пенсионерка

# 228
Здравейте плевенски мами  Grinning извиняваите че пиша тук ,но незнам каде точно да ви пиша.Искам да попитам каде сте раждали и колко парички ви е излязло всичко около раждането?Мисля да отида до медицински център Хера да ми потвърдят бременноста ,но дали да си тарся друг лекар или не?Моля ви дайте ми съвет  Sad

# 229
  • София
vili pili,здравей!Тук често се обсъждат ражданията,може да се поразровиш,в почти всяка тема е писано.аз не съм раждала в Плевен,та не мога да помогна. Grinning
Yoya ,успех с намирането на детегледачка,ако чуя нещо ще пиша! Peace
И сега едно въпросче:Къде в Плевен има факс?.Трябва да изпратя едни документи до Сф,но идея си нямам къде мога да го направя.

# 230
  • Плевен
В пощата има със сиgурност - приемат и изпращат факсове. По-лесно е някой познат да ти пусне документите от служебния си офис. Всеки офис има факс. Другият вариант, който аз предпочитам е да се сканират документите и да се пратят по е-mail.

# 231
  • София
Валя,няма познати с офиси Laughing.Защо да е по лесно да се сканират.обясни ми,моля те,никак ме няма в тая част.Ще изпращам заявление за ипотечен креди на братовчедка ми/тя работи в банка/-на нейния служебен факс.Може ли нещо да се обърка и да не ги получи?

# 232
Здравейте и от мен. ))))
Ние утре сме рожденници, текат последни приготовления, то не че има какво да се приготвяме де. Калина по този повод яко ме ядосва, а и не само тя, ама както и да е. С роднини е така. (((

vili pili, често се обсъжда кой къде е раждал, даже и в тази тема има коментари. Аз раждах във Втора база, много съм доволна. Имах си обаче лекар, който ми следеше цялата бременност и съответно раждах при него.
За парите е различно, зависи къде ходиш и при кого. )))

# 233
Валя, при мен винаги можеш да пуснеш факс

# 234
  • София
Валя, при мен винаги можеш да пуснеш факс
Тесс,благодаря ти.На Валя също. HugОбаче ще отиди при Силви-тя живее до нас и няма да е нужно да разкарвам децата в жегите.

# 235
Валя,аз има скенер вкъщи,интернет пак.Ако искаш-заповядай-нямаш грижа да ги сканирам  и пуснем по пощата.

# 236
Не помня кой искаше да му рисуват детската,но днес минах покрай пощата на Сторгозия и там една мадама рисуваше част от фасадата,било заради книжарницата вътре в пощата....Ако иска,тази мама дето се интересуваше да пита,може пък да стане работата....на мен лично ми харесва рисунката.... Laughing

# 237
Извинявам се за нахлуването в темата ви!

Искам да ви попитам нещо - разбрах че в Плевен около театъра на главната имало антикварна книжарница. Интересува ме съществували и сега? Ако е там да ми обясните къде е по точно, а ако не, то къде има, и има ли изобщо. Надявам се да не ви затруднявам, и да не ми се сърдите с този така отвлечен от вашата тема въпрос  Rolling Eyes

Искам да продам стари книги! Дано някой се сети  Praynig

Впрочем ЧЕСТИТА РОЖДЕННИЧКА  newsm59  Много здраве и щастливи дни и пожелавам.Всяка дрешка Ларедутска  с радост да си носи  Hug

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 11:19 от contesa

# 238
  • Плевен
Mirama,честита ти рожденничка,да ти е жива и здрава и много да радва мама и тати  bouquet
contesa аз не знам да има антикварна книжарница, но книги съм виждала на будките срещу "Синьото"кафе и до Втора поликлиника,то зависи и каква литература ти трябва Peace

# 239
  • София
Честит рожден ден на Калина!

Мира,да ви е жива и здрава малката госпожица,много радост да ви носи!

Общи условия

Активация на акаунт