Дразнят ли ви бабичките?

• 15 001
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
  • София
...Най вероятно ще се излежаваме по плажовете или ще пазаруваме по моловете.
Thinking Е дай боже!

Това ли ви е представата за "щастие"?!
Дай Боже, в смисъл, да можем да си го позволим, а не да кътаме стотинките за хляб и лекарства и да се бутаме по пейките в парковете с изнервени млади майки... Иначе вярвам, не мислиш, че това може да е сърцевината на нечие щастие...
П.П. kate_ash, стискам палци да се оправя бабата!  Praynig

# 166
kate_ash ,дано! Praynig

# 167
Thinking Е дай боже!

Що твоята каква е ,какво искаш да правиш на 60-70г?
Аз искам да живея на село да си имам градинка ,да си гледам внуците и да чета книжки и по плажове и по планини искам да ходя ..............
Ама ,май няма да стане може би за следващото поколение  newsm78

Ами, аз това и сега си го имам (без внуците), но пък в твоя коментар не чух нищо за "моловете"  Laughing (Между другото, очаквах да се включих точно ти:) )

Дай Боже, в смисъл, да можем да си го позволим, а не да кътаме стотинките за хляб и лекарства и да се бутаме по пейките в парковете с изнервени млади майки... Иначе вярвам, не мислиш, че това може да е сърцевината на нечие щастие...
П.П. kate_ash, стискам палци да се оправя бабата!  Praynig
Вече писах, не ми е проблем дори да не сядам по пейки, не заради това излизаме на разходка, а каква баба ще бъда, не мога да предвиждам от сега, заради това и не се възмущавам от никой - нищо чудно да се превърна в този, който плюя Wink

# 168
  • Въпрос на гледна точка...
Понякога и аз се издрзням  на бабките.

Не за нещо друго, а за това, че основното им занимание е клюкарстването.

А още повече се дразня, когато младите се занимават с това Crazy

# 169
Мерси момичета, май оспамих темата, но посто съм ужасно притеснена и уплашена  Cry Дано Господ е с нея и милата ми баба оздравее  Praynig

# 170
Tsugumi що си очаквала пък точно аз да се включа за моловете?
Аз пък нямам време за почивки и за това мечтата ми е на стари години да пътешествам.Пък ако стане по-рано още по-добре  Laughing
И искам децата ми да живеят в по-уредена държава.

# 171
Аз ще ви кажа Що ме дразнят някои баби - идват почват да викат, да се разправят нещо като не им е угодно и тогава направо издивявам #Cussing outКогато имам нерви кротко им обеснявам,че съм достатъчно интелигентна да се разберем мирно и спокойно, с дружелюбен тон.А после ходят и разправят че младежите били не възпитани Crossing Arms И то не само бабите ми дядовците са същите. Онзи ден съм се засилила с колата да мина преди да светне червено,ама ме хвана в последния момент и хоп изтипосах се на пешеходната пътека( въобще не беше умишлено), видях че се задава един дядо и се изтеглих напред да не съм на пътеката (все пак помислих че хората трябва да минават от някъде) а той като наближи и кат' се развика кой ми бил дал книжка,взе да разправя за Бай му Тошевото време и нЕкви комбайни Laughing бе пълен простак.... а пък иначе съм толкова толерантна към възрастните хора, но някои просто си търсят скандала!

# 172
  • Бургас
Дразни ме всеки човек, който ме нерви  Mr. Green Дреме ми дали е баба, дядо, чичо, леля.
Но като почнат да вдигат бременни или пък жени с малки деца по автобусите полудявам. Разговор:
- Ще отстъпиш ли място? /нито познава момичето, нито нищо - пък на ти /
- Не
- Защо? - въпросът е излишен ми се струва
- Бременна съм! - отговора се вижда от километри
- И кво....
Еи такава баба/дядо, стринка...я оправям за точно 2 сек.
Или като си бременна да си тръгнала.
Виждала съм дядо как се кара на млада майка в българска кухня, че не било детска градина. Ей направи я на нищо. Детето и разпалено говореше. Не е бягало, нищо. Пък и да бяга.Жената дори не намери сили да му отвърне.

# 173
  • Стара Загора
Става въпрос за тези бабички, които заемат всички пейки в парковете, седят там по цял ден, навикват децата ви и др. подобни. Ето една случка от мен, за да ме разберете по-точно.
.................
Може да споделите вашите случки, хем да ви улекне, хем да се посмеем. А мислите ли, че има лек за това нахалство?

Наистина на разбирам, защо си мислиш, че проблема е в бабите. Ако беше пълно с тийнейджъри, по-леко ли щеше да ти е? По добре пусни някое писмо в общината, че имате недостиг на площадки, подписка съберете. Избщо от това дърлене имат само ползва общинарите, да ни си вършат работата.

# 174
  • София
Мен пък ме възмущава сексуалната дискриминация. Дядовците защо не ви дразнят?

# 175
Ако става въпрос за тези бабички за които се сещам-е,дразнят ме много #Cussing out

# 176
Tsugumi що си очаквала пък точно аз да се включа за моловете?

Илиана, очаквах коментар, защото "моловете" бяха включени в заветната формула за щастие, това беше причината.
Пожелавам ти това, което желаеш (не е ирония, искрено е)   bouquet

# 177
  • Tам през Атлантическия океан
Мен пък ме възмущава сексуалната дискриминация. Дядовците защо не ви дразнят?
'щот и тях ги дразнят бабичките   hahaha

# 178
Thinking Е дай боже!

Да, на мен това ми е мечтата. Мисля да се пенсионирам и с парите от частния пенсионен фонд да пътувам и пазарувам. И внуци да гледам.

# 179
Тъй като темата стана супер интересна, а авторката се оправдава, че става дума само за конкретна ситуация искам да цитирам някой неща:

"Става въпрос за тези бабички, които заемат всички пейки в парковете, седят там по цял ден..."
"че във въпросния парк преобладават предимно пенсии, които са се сраснали с пейките и само слухтят и клюкарстват"
"и гледам две бабишкери се доближават към нас в галоп"
" си набута дебелия задник "
" но аз не се сдържах и се развиках на тая нагла гад"

Изводите сами си правим нали. Парковете са само за майки и татковци с децата, мръсните гадове нямат място там. Ох, моля съпруга на авторката да се включи да я оправдае. С най-добри чувства ти желая някога, някой мил човек да описва теб така. Сопрано , този път  ме кефиш максимално.

Общи условия

Активация на акаунт