Лятото е във разгара, януарчето расте в кор&#

• 13 777
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
murvet77, аз се обърках, скрелаж не се ли прави когато шииката на матката не се е затворила напълно? Това има ли общо с дължината на шииката? Аз мислех че двете неща са отделни, в смисъл мислех, че при скъсена шиика не се прави скрелаж, а само при незатворена? Или съм в грешка?

# 181
Ох, момичета, сори, че офф-топик, ама... адски много ме боли глава... Кажете какво да правя... не знам от какво може да е - сутринта си мерих кръвно - беше 115/75, сега не знам, ама май си е ок...  ooooh! боли... Парацетамолът помага ли? 10х!

# 182
Smiling_Sisi, помага – пии един. Мен вечер ме боли – вече всяка вечер без изключение към 8 часът почва, стяга като обръч. За сега съм пила само веднъж парацетамол, иначе търпя обаче ако много те боли по-добре пии един.

# 183
aubergine, добре съм, мила. Просто нямам време да пиша. Много работа, много нещо..Нямам търпение да се изнизват дните до майчинството. Аз ти бях писала на лични последно, но не знам дали си видяла съобщението.
за корема- аз вече казах, че не се храня много добре и даже ви питах дали е нормално това, но тумбачето ми определено се забелязва Mr. Green
за количките- Еспа, ами тя количката е хубава, ама и цената и една хубаваааа  Crazy Другото, което е мисля много важно- тази количка с този дизайн май май не е много подходяща за нашите окаяни улици и тротоари  Thinking
Бубичко, дай линк към Джорданито, което си избрала. Иначе мамите с опит- казвайте моля, кое е рационално и удобно и кое не, защото както казава бубичко, когато ти е за първи път купуваш неща, за които осъзнаваш в последствие, че не са много практични. Копривка, от теб вече знам да търся хубава помпа за кърма по възможност елекрическа Hug
лорини, чудестна детска мебел..и аз се влюбих в нея. Само че ние си нямаме детска стая, така че освежихме спалнята. Цялата е в бяло и червено- ако бебка е бебо ще го разбием с това чевено ама карай да върви. Иначе сме се спряли на креватче George http://family-bg.com/prX_2397.htm Как го намирате??
Ралче, честита ти мома!!
Стела, и аз стискам палци всичко да мине добре. Hug

# 184
  • Пловдив
Е-е-е-ех,каква красота са тези обзавеждания Лорини.Направо приказни,как няма да се влюбиш.
Обаче вероятно нямя да са по джоба ни.........няма да обяснявам и аз за заемите,болничните и т.н.
Доня Коприва-и аз съм в болнични от 15.06 и на 29.07 ми платиха юнските,а на 05.08 ми платиха и остатъка до 30-те дни от юли.Ти питай в НОИ-вече трябва да са ти ги дали..........
Да и аз си мислех за Доника и Бебка2304-бяха много активни,а нещо се позагубиха.Сигурно са на почивчица Peace

# 185
Espa, на мен с Кети искаха да ми правят серклаж (един малоумен лекар от Шейново) и ми следяха шийката дали се намалява. Оказа се, че не само не намалява, но  и че си имам шийка в абсолютна норма. Иначе и аз знам, че се прави в начални месеци и с пълна упойка
за детските стаи - бях си измислила страхотна детска стая в жълто и зелено. Много си я харесва. Едната стена с тапети (акцентната) щеше да е с едни страхотни оранжеви топки, а другите на бледи чертички в жълто и оранжево. АМА НА. Кака Кети каза розова стая за нея и синя за бебето. И другото условие е леглата да са на два етажа. Как ли не я убеждавах, но тя ми заяви "мамо, любимия цвят на момичетата е розово"  а аз "Ама Кети, не ми харесват как се съчетават тези два цвята" и получавам отговор "Мамо не се притеснявай те ще са бледо розово и бледо синьо"  #Crazy #Crazy #Crazy И сега имам огромна дилема newsm12
Днес съм при Мазнейкова, защото съм въртоглава, ама това е друга тема. И казвам на мъжо, че ще си реша терзанията със стаята ако днес ми каже момиче, а той ми отговаря "Ще решиш един, но ще имаш друг... в такъв случай... ще има и трети опит за момче"  #Crazy
за количката - не си  заслужават 2000лв за количка. Моята беше подарък от майка ми и струваше преди 4 години 800лв. Беше си на цената на Чико. Ама какво да Ви кажа, гледано сега от сегашната ми камбанария ми се струват излишно дадени пари. Вече имам кандидат да ми купува и втората количка, но условието е да е Чико..., ама като има желаещи, няма да им троша хатъра я Grinning

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 15:39 от Evjeni

# 186
Милата ти Кети...сладуранка...ми скъпички са и аз като се знам и като си знам таткото на него няма да му се дават, пък аз съм си много дейна и креативна...и ще вземем по обикновени мебели и сама ще си окрася...много гледам деби травис...и все такива идеи ми идват как всичко сама ще си правя...със шаблони и цветен латекс...или с някви лепенки...нещо такова...така че, аз да ви кажа(само доня КОПРИВА да не ми се кара много пак тоя път, обещавам да работя малко и да си почивам) свалих тапетите и утре Коко като си дойде ще купи гипсово лепило и колоркит и ще шпакловам стените и после ще си ги боядисаме с латекс...и двамата не обичаме тапети..пък за детската стая живот и здраве пак ще е с латекс и картинки с шаблони...

# 187
Искам да ви покажа количката , която аз си харесах, но не намирам изображения. На чиполино е, с 3 коша, зелена и струва 530лв
етооооооооо http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=29084
тук се вижда във всички варианти, а моят цвят е зеленото:) само да склоним таткото, че той май ще иска синята (аман с тоя Левски)  Mr. Green Mr. Green Само гледам цената , но в магазина е 533  newsm78
Иначе нищо не сме купували, а и до последно няма да вземем, от суеверия.
За детска не мислим още, т.к. ни предстои местене.
Хубав ден на вички.

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 15:51 от stelaruseva

# 188
bubi4ko, аз имах твоя проблем. Свеки не даваше и дума да се издума да сменям мебелите, даже и с пердетата не се раздели, но пък направихме страхотна стая (е малко в повечко ми идва шареното детско перде, трябваше да е дюз, ама нищо). Гардеробчетата ги боядисахме и им сменихме вратите. Станаха като нови, леглата ги претапицирахме. Кухихме нов килим и тапети и стаята стана неузнаваема
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2256&AlbumId=49522
но тук по снимките виждам, че не съм снимала окончателния вариант, където и вътрешността на секцията е жълтичка. Та скалъпих нещо от стари мебели.

# 189
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3527
ето Веси. Но толкова пари не давам аз. Гледах я преди 2седмици на сан стефано магазина до Васил Априлов училището беше 520лв на промоция. Това явно е някаква нова партита. Явно ще се търси нещо друго.

Evjeni, твоята свеки явно е по съвременна. Щом и нормална дограма си е сложила. Моята е на 70г и искаме да й направим ремонт в къщи, но тя не дава нищо да се барне. А от как го е купила тоя апартамент нищичко не го е правила. Двете стаи, които ние си ползваме поне ги пребоядисахме с латекс и пердетата смених. Всичко друго е тотална развалина. Е да, позволи ни да си купим легло и за малката кошарата тя я купи. И климатик си сложихме, докато я нямаше нея, за което още намила. До там. Впрочем Кети е голяма сладурана на снимката.

# 190
Еспа, серклаж се прави пи повтарящи аборти във втория триместър на бременноста или като е налице скъсяване, а като вече има разкритие мисля че вече е късно.
Лорини тази детска се продава в София, даже знам кой ги произвежда, ето и линк:
http://www.pierro-bg.hit.bg/Untitled-2.htm
Евжени стаята ви е много сладка.

# 191
Момичета, вчера не съм влизала във форума и вие сте изписали сума ти и нещо. Браво! Поозорих се да ви прочета. Аз си бях на село, заведох моя юнак при баба му, че утре ще ходя до Плевен, реших да се прегледам и на друго място / на частно ще е прегледът/.
Много хубави неща сте си харесали!  newsm10
Харесами  и леглото на Весито, и количката на Стела Русева, и стаята на Евжени!
Аз за количка още не съм мислила. Първият път ми даде една моя приятелка и сме си купували само лятна. И на мен ми се виждат много 500 и нагоре, ама всеки с възможностите, който има възможност, нека да си купи и от 2000, що не.
Нашето бебче ще е в стаята на баткото, тя е в жълто и синьо. Ще трябва да я поосвежим, но още не сме решили дали ще сменяме цветовете.
Лорини, хареса ми предложението ти за новата тема.
Момичета, хайде допълвайте албумчето!!!А за коремчетата, мисля, че е индивидуално според фигурата. На някой е огромно и от рано, на други късно не се забелязва. Не се притеснявайте, ако не личи или пък , ако е много голямо. И не винаги голямото шкембе означава голяма бебе и обратно. И за пъпчето / и спирам/, моето първия път се изпъна, но не изпъкна, а съм виждала на някои стърчи през блузата. Пак е индивидуално!

# 192
бубичко, и на мен ми се вижда скъпа количката, но иначе ми харесва.
една позната мама ме посъветва да си взема зимна количка на някаква по символична цена, та като поотрасне бебо и дойде лятото да си взема лятна, лека като перце, за да ми е удобно. Тоест да не се изхвърлям много в началото, а да оставя паричките за по-хубава лятна количка, която според нея ще ми е доста по-нужна. Така като се замисля има право сякаш. Макар че пък по-скъпите колички комбинират много неща в 1. Ако си купя по отделно зимната, лятната количка и коша за кола то май цената идва кажи речи колкото една по-скъпа комбинативна количка newsm78 лелеле голямо мислене ще падне  Crazy

# 193
момичета виждате ли колко бързо минава времето...наистина половината време от това хубаво събитие мина...доскоро говорехме за гадене, и някакви сиптоми, а днес обсъждаме колички и стаи...колко близки си ставаме...много е хубаво всичко...

# 194
Наистина лятната количка по- дълго се използва и е по- лека, но пък бебоците ще са зимни, а до април ще има време за разходки.
За покупките, аз съм решила този път задължително да си купя бебефон. Първия път се чудех, чудех и то после вече нямаше нужда. Ние живеем в къща, слизам често на долния етаж, там е кухнята, и въобще нищо не се чува отгоре. Като си спомня първия път колко ми беше притеснено и как притичвах, а с бебефона ще ми е по- спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт