Лятото е във разгара, януарчето расте в кор&#

• 13 645
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
 Peace абсолютно си права, lorini. времето просто лети. и малко остана. не знам дали е защото ходя на работа, но просто не ги усещам дните. Изнизват се като на сън.
Такаааа, я сега да ви питам- замисляли ли сте се, че може по Коледа или на връх Нова Година да сме в родилнотооо  Mr. Green Представям си изживяването само. Между другото не миналата а по-миналата година ми се наложи да придружа един мой роднина до спешното ТОЧНО на връх новата година. Познайте кой и как ни посрещна в спешно? Медицинските лица си празнуваха и си честитяха новата година и сякаш в началото не забелязваха присъствието ни. Е вярно бяха супер усмихнати с герлянди и шарени шапки на главите. Абе образи. Иначе пациентите бяха- един младеж с кървяща ръка от гръмнала пиратка, моят роднина със счупена ръка от много новогодишни танци иииии една родилка, която милата дишаше тежко, тежко... общо взето беше ми интересно, защото не бях попадала в спешно на връх нова година. Не знаех да се смея ли, да плача ли?? Crazy
Аз лично ще се радвам да родя или на Коледа или на Нова Година..Ще бъда супер щастлива!!!!Обаче само при условие, че акушерките и докторите в родилно са на не повече от една чаша шампанско Blush hahaha

# 196
......така че, аз да ви кажа(само доня КОПРИВА да не ми се кара много пак тоя път, ...
Уау, почувствах се като злата леля в групата на Шаро  Laughing Laughing Laughing

Лорини, не се претоварвай, не си прави експерименти, виж какво става, тук половината сме с някакви проблеми, остани си в другата група на нормално бременеещите, ходещите на море и спокойно дишащите.

Весито, аз затова съм решила първите няколко месеца да карам със старата количка и след това да купя направо лятна, лека и готина.
Момичета, големи оптимистки сте вие, как да не е останало време...Още не сме и на средата...

Аз пък не искам да раждам на празник! После това дете цял живот ще има с един празник по малко както аз сега не мога да разбера нищо от моят РД защото Калояновия е предния ден и обикновено нямам нито сили, нито пари, а и гостите са все едни и същи, но вединия случай без деца...затова тази година ги обединих и познайте дали разбрах, че имам РД?

Момичета, в последните няколко дена си цъкам на компютъра, уплътнявам си времето и вижте какво съм направила

Обърнах посоката на движение на синьото щъркелче  и му направих розово другарче за да са и еднакви. Нещо ме тормозеха така както са в момента(професионално изкривяване) та мисля да ги подменя ако не възразявате.

Също така ако не възразявате да се направят малко промени в заглавната страница, за разнообразие измислих това за заглавие
и това
, но се чудя кое от двете повече ви допада?

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 18:45 от доня КОПРИВА

# 197
Копривка на мен ми харесват и двете...така че ако правиш ти темата и другите нямат претенции ще трябва да решиш сама Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 198
Аз нямам възражения и двете са много хубави.

# 199
на мен повече ми харесва втория вариант Hug
иначе аз съм ок,но нещо ме боли кръста,та чак не мога да вдигам Дари.записах се утре на масаж,дано ме оправят,че...

# 200
На мен ми харесва повече първият вариант-с мамчето Heart Eyes
Охх,много ми е мъчно за Тони-утре сутрин пътуваме за Рила без него,дано се справи без нас, милото...Надявам се да си почина добре тия 3-4 дни,че после ме чака яко работа до излизането в майчинство.Обичам си работата,обичам и да сме си вкъщи всички GrinningСамо почивка не ми достига,а искам да си се радвам на бременността-втора и може би последна...А е толкова вълнуващо да си бременна...Овлажавам вас,които ви е за първи път-радост във всеки миг

# 201
Облажавам,исках да кажа.Наслаждавайте се на всеки миг,мили мами Heart Eyes
Аз ще си поближа раните малко...
Лека вечер сега Hug

# 202
Привет и от мен! Simple Smile

Киша на мен мъжа ми е масажист-физиотерапевт ,та от него знам,че на бременни жени не се прави масаж може само на краката!!!

На мен втория вариант ми харесва повече Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 21:15 от nadeto_pm

# 203
Здравейте , мамчета Hug Браво- много сте активни и заглавията за нова тема са супер. И аз се чудя каква количка да вземем. Старата - Чиполино- се разскърца яко и я изпратих при нашите. Сестра ми ми изпрати една триколка на Мамас & Папас, обаче ми се вижда много тежка. Иначе е с големи гуми и лесно минава препятствия, обаче няма да мога да я мъкна по стълбите, а в асансьора не влиза Sad И аз може да мина на варианта на Лорини- в началото с кошницата в колата и с кенгуру. Ще го мисля- има време, но определено ще е някоя лека. За спане мислим за начало даизползваме преносимата кошара от каката- тя има високо ниво и дюшече и си е доста удобна и няма нужда от обиколници.
 Аз още карам с моите си дрехи, но на някои панталони като сядам им разкопчавам копчето, че притискат бебо- а аз го усещам че е точно там ниско долу. Забелязала съм, че като започна да ям и веднага се размърдва- какво ли му е около тези вътрешности Simple Smile
Вие в коя седмица ще ходите на ФМ- аз на ранна не ходих и сега се чудя да ида ли. Моята док казва, че всичко р О.К и ме гледа на 4-Д ехограф, ама знам ли Rolling Eyes А и час не съм си запазила- май само във Фемина може, без да се чака 2 месеца. Успех на всички, които ще ходят на преглед и на които им предстои серклаж Peace

# 204
доня Коприва, на мен ми харесват и двете, но като че ли по-тематично е първото, много е свежо и оригинално
по въпроса с количките- за Стефания си взехме Quinny Speedy SX- страхотна количка, с огромен кош, първите 4 месеца и половина в кошницата за кола, очарована съм от количката и съм много доволна от избора си. Който може да отдели парички за нея- препоръчвам с две ръце /нашата специално е подарък от свекъра, на когото е кръстено детето/
сега й купихме Зап, отново на Куини, но спрямо Спидито просто няма какво да говорим- чувствам се, все едно карам лагерна количка- много неманеврена, трака по неравностите, които ни заобикалят отвсякъде
кошарата ще е на Стефания- от преносимите на Кангаро, тя и без това не я ползва от доста време насам, спи при нас и направо не зная докато се роди бебето се надявам, че ще я отучим
Успех на всички на прегледите, аз се надявам в четвъртък да успея да се отбия при гинеколога ми да видим какво става с нашето малко бебче
Четох, че има момичета спечелили награди- чудесно, продължавайте все в същия дух  Hug

# 205
Мамета, количките и детското обзавеждане, което сте показали, са наистина страхотни, Съгласна съм, че марки като Quinny и Chicco са много добри и си заслужават парите, стига човек да има такава възможност. Аз за сега съм се насочила към модел на Cangaroo със зимен, летен кош и столче. Води се 3 в 1. Цената е около 600 лв.

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 22:36 от elli_g

# 206
Аз съм си избрала тази:
http://www.kolichki.com/index.php?m=320&prodid=6065&lang=1
Коша се обръща, компактна и на добра цена. Зимния кош няма да взимам защото мисля че родено в края на януари бебе ( дай боже до тогава да издържи ), ще излиза на раходки към март, за 2-3 месеца не ми се дават допълнително пари.

# 207
хайде девойки,
багажа е стегнат, даже чаршафчета си взех  Mr. Green ми, искам си на моето , пък  Whistling Crossing Arms
След седмица ще видя какво сте изписали Simple Smile
И да пазите леглата , в това число и аз после ..има да дрънкаме тука..
Само дето на сватбата никакви хора няма да играя....пуууууу  Thinking
Лека от мен Simple Smile
и искам само хубави неща да чета

# 208
стела, стискам ти палци, моя лекар ми даде някакви вагинални овули да си слагам от сега, за дезинфекция били.
 Praynig Hug

# 209
Здравейте момичета,отдавна не съм писала, но ви чета всеки ден.Честно казано не знам от къде да започна.Всички сте толкова активни и предварително се извинявам ако пропусна някой.Това ще ми бъде първо раждане и не съм много наясно с нещата а понеже не живея и в България, та не мога много да помагам с опит или съвети /тук нещата са малко по различни/.Иначе много обичам да ви чета и се радвам че ви има  bouquet.Липсва ми България ,родители,приятели..... но вие много ми помагате.

stelaruseva ,murvet77 стискам палци всичко да е наред, приемете го спокойно ,то се прави за ваше и на бебо добро, и няма да ви навреди.

лорини в голям екшън са те вкарали мила,много съжалявам за случката няма да ти обеснявам как процедират тук в такива ситуации ,но най малкото което са можели да направят е да ти изпратят полиция.Тук  /USA/ за щяло и не щяло звънят на 911 това е номер на който отговарят винаги веднага и за всичко при произшествие ако не уточниш какво точно ти изпращат полиция,бърза помощ и пожарна.Системата е много различна ,надявам се един ден и в България да стане така.Опитай се да се успокоиш и направи каквото е нужно, поне ще знаеш че си опитала а може и да успееш нищо не се знае,успех.

По въпроса за коремчетата моето наистина е големичко от самото начало, но напоследък расте по малко,сега започвам да раста май на дупе и това не ми харесва много #Cussing out. Моето пъпче също беше вдлъбнато на вътре но сега се е поизравнило ,все още не стърчи на вън.Момичета искам да ви питам на някой появила ли се е тъмна черта на корема,при мен вече ясно се вижда над пъпа.

доня коприва чудесни идеи за новата темичка,разчитам на твоята преценка  /до сега не си ни подвела/  и двете са много хубави. newsm10

За пазаруването за сега не съм купила нищо ,понеже тук има една традиция която и българите спазваме казва се  baby shower  / нещо като нашите молитви, но се прави преди да се роди бебето.Организира се от някоя приятелка,раздават се покани само на жени и всеки ти купува по нещо.Има специални магазини в които можеш да се регистрираш и да си направиш списък на нещата които предпочиташ да ти купят,това се отразява в поканата и така не получаваш неща които няма да харесаш, но дори и да получиш можеш да отидеш и да ги смениш или върнеш в магазина.Миналата година аз и една приятелка правихме на друга наша приятелка такава изненада.Поканихме около 30 човека, украсихме една зала,накупихме лакомства и пици и безалкохолни напитки, приготвихме и по нещо у дома, беше много забавно и интересно.Така тя получи почти всичко от което имаше нужда, вкл. и кошара и количка и много други люлки и екстри за отглеждане на бебо.

ето ви линк на един от големите магазини за бебешки неща ,има доста интересни неща като обзавеждане ,колички, кошари и всичко останало.

http://www.toysrus.com/shop/index.jsp?categoryId=2255957

То аз май доста се по унесох явно трябва да пиша по често ,че толкова много неща искам още да ви разкажа а много вече изписах.Пазете се момичета не предизвиквайте съдбата, грижете се за себе си и за бебо и повече почивка ,по малко ядове.Тези дни пак ще ви пиша.
 newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51  love001

Ето ви линк за обзавеждане на бебешка стая по ваш избор на цвета
http://www.toysrus.com/category/index.jsp?categoryId=2290651

това е услуга на същия магазин, всичко необходимо се продава там.

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 06:58 от suny4

Общи условия

Активация на акаунт