Лятото е във разгара, януарчето расте в кор&#

• 13 644
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
 Момичета намерих нещо много сладко и искам да ви го покажа,неможах да намеря линк който да ви пусна и затова се налага да го публикувам,заема много място и много мислих дали мога да си го позволя но така и така вече говорим за нова тема реших да го споделя,някоя красива физиономийка може да свърши работа за първа странница на новата темичка.Ако съм прекалила пишете ще го изтрия.

пожелавам на всички по една весела физиономийка януари месец

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 07:22 от suny4

# 211
Добро утро, момичета!
Хайде по едно кафенце http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f7/Linea_doubleespresso.jpg от мен!
Suny 4, страхотни са снимките. На мен всичките ми харесват. Като гледам тези сайтове, които си сложила, то цените са като тука, даже и по- ниски. А това за американската традиция за парти с подаръци за бременни го знам и много ми харесва, жалко, че и тук нямаме нещо такова.
Доня Коприва, на мен повече ми допада 1 вариант, с мамчето.
И на мен не ми се иска много да раждам по празници. Детето няма да си разбере от РД, а и лекарите може да са доста почерпени, а това не е добре за нас.

# 212
Добро утро девойки,
бързам да се похваля. Бях на преглед при Мазнейкова. Мале няма никакви хора няма. Преди с Катрин ходих то беше народ, то беше чакане... А сега спазват се часове и спокойно. Ядосах се, че не пуснаха таткото, но пък си имаме клипчета и снимки и 100% доказателство, че чакаме МЪЖ!!!! А Кети милата, гледа бебето и вика "Мамо, защо Антонио  е златен?"  Joy
за детската стая - правих я с доста мерак, доклкото можах със старите мебели. Но сега за новото "старо" жилище ще има чисто нова стая и както се разбра в синьо и розаво. Мале може да Ви е смешно момичета, но аз в чудо съм се видяла с тези цветове, а и другото задължително условие е каката да спи на втория етаж. Мале малката пикла на 4години и с претенции ... ама ще  й направя кефа
за количката - murvet77, такава беше количката на Кети, но САМ. Лека, удобна, маневрена, лесно се разглобява. Единственото неудобство за мен беше в седнало положение на 90 градуса много й духаше от страни. Момичета, обръщайте внимание на това, защото навсякъде в магазините количките ги показват под лек наклон, а бебето като се научи да седи,  не се обляга в количката а стои на 90 градуса и е важно количката да прави завет.
suny4 , при нас това нали го правят на погачата и събираш сума ти дрехи за новородено. Аз за това винаги купувам за по-голямо.
stelaruseva, успех миличка
Доня Коприва, на мен повече ми харесва първият вариант. По тематичен ми е
suny4, всички муцки са страхотни

# 213
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
stelaruseva-стискаме ти палци и дано всичко мине по вода PraynigДругата седмица ще разказваш.А за хорото на сватбата-хич не го мисли.Ще има още мно-о-о-ого сватби и хора.Сега е важно да сме добре-ние и бебетата!
От двата варианта на Доня Коприва за новата темичка-първия по ми допада.И муцунките на suny4-са страхотни,може да си сложим и една муцунка.
Много хубави колички сте харесали.Аз май още не знам каква искам,но сигурно ще е комбинирана.А за кошарата сме го решили-ще е от преносимите.Изглеждат ми много удобни,детето няма къде да се удари,а и не са нужни обиколници-както е казала Тони1166.Но...........до пазаруването има време,а сега да се пазим и да почиваме.
Приятен ден и не ходете много на вън,казаха че ще е страшна жега! smile3525

# 214
Минавам само да ви пожелая добро утро и прекрасен ден след това!
Sunny4 стархотни муцунки си намерила, благодарение на теб започнах утрото си с усмивкаЧ Hug

# 215
Добро утро мамчета...прекрасен и усмихнат ден на всички ни...

suny4 това при нас никога не може да стане традиция с организирането на парти преди бебето да се е родило...а е толкова хубаво...моята приятелка, която чакам да роди всеки момент(термина и беше за 12.08) каза на всички чак след третия месец(от суеверие), питам ги име избрали ли са(да но не казват,от суеверие)...и куп неща, сега защото се притеснявам за нея всеки ден ги питам какво става, те ми викат добре сме няма да раждаме скоро...викам как така бе хора, десет дена минаха вече, тя може и да е в болница, но няма да кажат докато не роди....за мен това е тъпо, наистина има много суеверни хора, техен избор..аз нито съм си връзвала червен конец на ръката, нито на бебето ще вържа...много ми е странно...аз съм на мнение, че ако има да става нещо, ще стане, пък ние да си правим каквото си наумим...нещо като съдба...и такива суеверни неща на мен лично само биха ми пречили...не искам да обидя суеверните мами тук...просто така мисля...
аз ако имах къде да си я направя още сега бих си направила детската стая, но чакам свекърите да си ходят в новия апартамент и тогава...не ме притеснява това че още е рано...

# 216
Suny4, това с погачата е голяма помощ за бъдещите родители, още повече че се прави преди раждането и със списък, ама ние сме далеч от такива традиции.
Evjeni, за сега само зяпам по нета, на живо не съм я виждала, а и  ние Пловдивчани скоро ще си имаме магазин Премаман където ще има качествени неща.
И аз ще умра от мерак да научаа пола на бебето, но нашия лекар другия месец вика и това си е.
Весел ден на всички.

# 217
lorini, от собствен опит ти казвам не питай бъдеща родилка дали не е родила.
Всички приятели ми знаеха термина и като наближи всеки ми звънеше да ме пита дали не съм родила. Побъркаха ме, много ме дразнеше това и ми беше даже неприятно, като клюкарска история ми звучеше. А аз започнах да раждам на термина си... представи си една-две седмици преди това какъв телефонен тормоз ми се налагаше

# 218
  • София
 Добро утро момичета!

Доня Коприва, и на мен първата снимка повече ми допада! Бебоците, които е пуснала  Suny 4- също са страхотни Hug
!
.

Бръм, ходи ли вече на ФМ. Кажи как мина, че аз съм в петък, а нямам търпение вече.

Да, Bubi4ko, Вчера бях при Марков на ФМ...закъсня му графика с около 1 час, но после компенсира- показа ни подробно всичко- мозък , гръбнак, личицето, вътрешни органи и .....ПИШЛЕ . Ще си имаме футболен отбор в къщи  Heart Eyes.....баткото е мн. щастлив, защото си мечтае за братче! Но преди всичко най- важно е че е здраво.!

Пуснаха и тати-то да гледа- виждаше се супер на голяма плазма срещу нас. Даже клипче и снимки ни направи! Много сме доволни!

Evjeni...честит и на теб МЪЖ!

Kali_m-g не знам преносимата кошара дали ще ти е удобна. ние имаме такава и за при бабите беше супер, но не е достатъчно стабилна- бебо като стане на 5-6 месецаи почне за се върти и натежи- то цялата кошара почва да се клатушка.
Другото, което е, че към самото легло няма матрак, а просто едно облечено с тънък дунапрен плат парче. Ние като поотрасна и му убиваше слагахме дено одеало върху тази"плоскост",  за да е по- меко....Тоест исках да кажа че не е удачен вариянт за постоянно, но всеки сам си преценява.

Stelaruseva...гледай ти да си добре, и щом си преценила- по-добре с по-малко гости. То в такъв момент само ти е до гости- по-важното е здравето и спокойствието ти.
Аз сега се сещам, че на изписването на сина ми доидоха една "тумба" роднини....нищо лошо, ама после решиха да останат у нас - да се почерпим....Едва ги издържах , а бяха най- близките ни. Но след като най-накрая си си в къщи искаш спокойствие и почивка а не гюролтия. Този път, от сега съм казала на мъжа ми- посрещат ме в родилния дом- и до там...никой не искам в къщи...където искат да ходят да се черпят.

# 219
Бръм, аз от 12 седмица знаех, че е момче, но вчера ми го потвърдиха на 100 процента. Мале в чудо съм се видяла какво ще  я правя тази пишка. Страшничко ми се струва.
за кошарката - на мен не ми беше удобна, защото си бях пробутала кревата на бебето до моя и като се разревеше само си подавах ръката и го обслужвах, а това не може да стане с кошарка. Иначе има преносими матрачета за кошарка и не са скъпи.

# 220
  • София
Бръм, аз от 12 седмица знаех, че е момче, но вчера ми го потвърдиха на 100 процента. Мале в чудо съм се видяла какво ще  я правя тази пишка. Страшничко ми се струва.

Evjeni и на мен в 12-13 г.с Врагалева от Фемина ми каза 90 % МЪЖ...но все не ми се вярваше толкова рано, да види пишлето, което тогава е няколко мм.

Мале в чудо съм се видяла какво ще  я правя тази пишка. Страшничко ми се струва.

Joy Joy ооо, и аз в началото много се шашках за това. И нали трябва да почне " да се дърпа" кожичката , за да се отлепи лека-полека.....толкова се притеснявах да не му направя нещо и карах мъжа ми да я прави тази процедура......а сега синчето само си я дърпа под душа Laughing. Много е важно да се почне от рано това, защото после може и до операция да се стигне.

# 221
Ей така се бях шашнала като ми казаха, че е момиче и като се размислих, как ще порасне и как ще се въртят момчета и ще почне да води полов живот. До рев го бях докарала. А сега обратното ... момче с момчешки проблеми. Спомням си на племеника ми като му я отлепвахме, определено по едно време го болеше детето, но си спомням, че като се отлепи цялата и имаше бяличко, което го почистихме. И от там нататък стана лесно. Но на едно съседче хирург я оправи  Cry ХОРМОНИИИИИИ какво правите с мен ще ревна от притеснение

# 222
  • София
Здравейте и от мен- Heart Eyes
Аз пък за стая няма какво да мсля, защото през зимата и родителите на мъжа ми живеят с нас.
А колички още нито съм гледала, нито съм харесвала- просто не ми е оставало време, досега все изникваха други неща, но чета мненията ви и са ми много полезни!
Иначе трябва да си призная, че и аз съм суеверна, въпреки че зная, че каквото има да става, ще се случи, независимо от червения конец- Rolling Eyes
Страхотни сладурчта са тези бебета- Crazy
И да се оплаче нещо- взех си нов телефон на изплащане, не е скъп, но все пак е нов- и даде дефекти- сега трябва да ходя да го връщам- зная че може на всеки да се случи, но сутринта се ядосах защо точно аз, дето си сменям телефона на три години веднъж, ще ми се случи д аулуча дефектния- Tired

# 223
Eho82 много съжеляжам за това което те е сполетяло!Аз те разбирам прекрасно,едва ли ти е до нашите съжелителни думи,говори за проблема и не го затваряй в себе си,горе главата и се бори-за това сме жени,за съжеление да понасяме и такива ужасни загуби!!! #Cussing out smile3518Господ взима своето,но и дава,двойно,сигурна съм PraynigЗа малкото ангелче Flowers Rose Flowers Rose  smile3506 smile3525Момичета разбрах че сънувате щуротийки и аз се зачислявам-едни филми едни чудеса,едни кошмари Mr. Green newsm78да се не на чудиш!Какво става с рирничетата,при мен малката ми душичка се обажда когато си почивам Joy baby_neutralА да ми кажете похапвате ли хляб,че аз преди не,но сега си умирам за него!Едно ще ви кажа,може да ми викате вече-КАКА КЮФТЕЛИНА!!!! hahahaЛек ден коремчета почивайте си и се пазете  bouquetmurvet77не се коси и аз понякога се чувствам така,но по-добре да се  newsm47усмихваме повече!

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 12:29 от emsski

# 224
привет и от мен на тумбачетата...Ей Доника драсни някой ред да кажеш как си, че гледам само наминаваш без да пишеш...КАКА КЮФТЕЛИНА много сладко ми звучи, на мен един приятел ми казва ПУДИНГ....аз преди много обичах хляб, но още от преди да забременея се опитвам да го ограничавам, ма пуста лакомия не мога...всичко с хляб ям...та затова си имам и коремче и любовни дръжки...които сега не личат...хип-хип-ура...
хубав ден на останалите и много да се усмихвате Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт