Омъжени за Деви

• 127 592
  • 861
  •   1
Отговори
# 675
Много не вярвам, че семеен мъж от тази зодия ще тръгне да се занимава с други, нелогично ми звучи, и затова се чудя какво точно има предвид той с тези намеци.

Какво чудно има?! Семеен-несемеен - мъжът си е мъж, без значение зодията. Надали ще пропусне нещо странично, ако му падне. Може би е пробвал почвата ама ако си се държала по-дървено, се е отказал. Не хлътвай - от моя си правя извод, че не взима на сериозно жените, с които прави просто секс. В смисъл - не го избивай на чувства - гледай само да се забавляваш, иначе може да го издухаш...ако ме разбираш какво имам предвид.  Rolling Eyes

# 676
  • София
Да, и аз това си помислих - Дева или друга зодия, мъжът си е мъж и няма нищо странно в това да гледа в страни. По-важното е дали ти си готова да рискуваш връзката си за едно ходене "еди-къде си"

# 677
 Благодаря на всички за отговорите  Hug

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 16:00 от mirrorr

# 678
Не го мисли. Остави го малко на спокойствие. Ако иска, сам ще те потърси. Иначе може да реши, че си досадна. Ако не те потърси - майната му! А може и да е любезен човека. Аз често пиша такива неща на хора дето са ми приятни, но нямам намерение да правя секс с тях, примерно. Макар че мъжете май гледат по-различно, знам ли.  newsm78 За всеки случай мисли, че човекът може просто да е любезен. Ако иска нещо повече, сам ще го потърси. Остави го да е ловец дето се казва.  Wink

# 679
Така е! ".............."

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 16:01 от mirrorr

# 680
Пиши му тогава да видим развитието. Simple Smile Някои днешни мъже са станали много пасивни и чакат активност от жената. Не понасям такива действия от мъжка страна - да чакаш пасивно не е мъжко...това е женска реакция. Ма те мъжете са станали големи женки.  Crossing Arms

# 681
 Joy Joy Joy

"........................"

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 16:01 от mirrorr

# 682
Зарежи го! Ако иска, ще те потърси.

# 683
Права си....

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 16:02 от mirrorr

# 684
Joy Joy Joy

Ами да му пиша.....ама не ме отразява....засега поне.
Изпратих му покана за един чат (за който той ми каза, отново с покана, че мога да му пиша И там по всяко време  Rolling Eyes) , прие ми поканата...... и нищо Close мълчи. Уж аз съм рибата, пък той мълчи като такава  Grinning

Ама понеже е много зает в работата си се чудя дали просто няма време да пише. Или пък щом не ме отразява вече толкова време .. по-добре да не се занимавам. И аз не знам.

остави го ... той не иска никакво развитие
усетил е че се залитнала, а той не иска да има развитие на отношенията ви, както болшинството от мъжете и той няма да ти го каже направо

# 685
Права си....потърси ме  Laughing, пръв!

Само, че го нямам онова усещане, че ми прави намеци и ме сваля. Ще го наблюдавам засега само. Може и наистина да е бил само учтив, което е много вероятно, доколкото го познавам, а и от зодията.

А нещо друго - мисля си да му изпратя някакъв подарък за наближаващите празници. Дайте съвет какво би зарадвало подобен мъж?  newsm78

що се буташ в шамарите .. девите не се развеждат

# 686
Права си....потърси ме  Laughing, пръв!

Това значи МНОГО!
Зарежи подаръка - не му прави по-добре.

Не става въпрос за развеждане, доколкото разбрах - жената иска да се позабавлява малко. Иначе нека не хлътва, че и моя заради една досадница си смени номера и приключи всякакви контакти с нея, след като му беше пратила смс през нощта защо се прави, че не я познава (явно пред мен)....  Whistling

# 687
Да бе, това за развода ......... откъде го измисли? newsm78 Не съм го споменала, не го мисля и не го искам. Пък и не съм казала, че на 100 % искам нещо да се случи, нито да се стига до нещо!!! Просто ми е интересен, още повече че досега съм го гледала с други очи (като на колега само), а и той мен. Дори и да си остане така, както е досега положението - просто ме човърка отвътре какво му се върти в главата. И понеже няма как да го питам него директно, затова се обръщам към вас, като по-навътре в нещата  Grinning
Нали идеята на форума е да се споделя опит, мнения, съвети и т.н. схванахте  Wink

Благодаря иначе искрено за отговорите ви! Simple Smile

# 688
Защо не го питаш? Ние нямаме ясновидски способности. Simple Smile

# 689
Да бе, това за развода ......... откъде го измисли? newsm78 Не съм го споменала, не го мисля и не го искам. Пък и не съм казала, че на 100 % искам нещо да се случи, нито да се стига до нещо!!! Просто ми е интересен, още повече че досега съм го гледала с други очи (като на колега само), а и той мен. Дори и да си остане така, както е досега положението - просто ме човърка отвътре какво му се върти в главата. И понеже няма как да го питам него директно, затова се обръщам към вас, като по-навътре в нещата  Grinning
Нали идеята на форума е да се споделя опит, мнения, съвети и т.н. схванахте  Wink

Благодаря иначе искрено за отговорите ви! Simple Smile

ми убаво ...
сега да чакаме, някоя от разписалите в темата да е съпругата на бленуваната от теб дева, и да ти го предостави ooooh!

Сега сериозно. Не разбирам, с кой акъл, (впрочем на колко години си?), влизаш в тема на семейни, с питане относно твой интерес към женен мъж.

Общи условия

Активация на акаунт