Омъжени за Деви

• 127 600
  • 861
  •   1
Отговори
# 660
Моята Дева, любовта на живота ми, се жени след 2 седмици. За Водолей, не че има значение. Ужасно боли...  Cry
АМа какви са мошеници само, нали? Като другите де...

# 661
Познавам толкова двойки Дева-Водолей.Защо точно този въздушен знак успява да ги кротне и да ги накара да минат под венчило едва ли не, а един път не съм чула да се е получило Дева- Близнаци. ooooh!

# 662
  • Terra incognita
Мъжът ми е Дева и съм много доволна от него.Изключително отговорен, внимателен, любящ, е, малко мързелив по отношение на помощта в домакинството.Когато се скараме той е много сдържан,никога не си позволява в гнева си да ме обижда, дори не повишава тон и всячески се опитва да избегне конфликта, аз съм по- агресивната.Има и някои недостатъци, но те са, така да се каже, по- скоро "козметични"  Simple Smile Не е от най- романтичните мъже, не е особено внимателен по отношение на празници и т.н., цветя съм получавала изключително рядко, и то по настояване на някой друг, също и не обича да демонстрира близост пред хора.Много ме дразнят тези неща, но те са по- скоро плод на лошо възпитание от страна на майката или лош пример в семейството...

# 663
Моята дева никога не си признава грешките, според него той никога не греши. Много е отмъстителен, дори за малки неща. Навън е много груб, понякога прибягва към насилие, когато бъде издразнен. Мързи го доста, иначе е любвеобилен, мил и спокоен. Когато полудея, ме търпи Simple Smile, а когато прекаля много, може в редки случай да се поддаде и да ме нагруби. Не знам дали има по търпеливи от девите ( за домашна среда, него не го интересуват много,много дугите и няма 5-6).
Моята дева също не повишава тон, дори когато е много сърдит...Което ми е странно.
Празниците не ги зачита въобще. За него те са досадни и безсмислени. И си мисли че щом той не ги зачита, значи не са важни и за другите.
Най-странното ми е, че дори да имаме много дрязги, и да скъсам с него ( което се е случвало 10 000 пъти) той просто не го отчита и се държи все едно нищо не се е случило, което е добре, защото аз съм малко луда глава на момента, после ми минава ( след 10 мин) и точно такъв човек може да ме задържи.

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 13:18 от Lethean

# 664
И аз съм като мъжа ти.  Laughing Иначе моят е по-мек. Това девите сме голямо бедствие като се замисля, не е лесно да ни търпят останалите.

# 665
Аз се разбирам с деви, и ми харесват много. Имам и приятелка дева и тя е 1 на милион. Кофти е само, ако не си приятел с представител на тази зодия и нещо те нарочи хихихи

# 666
  • София
Моят мъж е дева, аз съм везни, казват че е ужасна комбинация. Заедно сме от повече от 6 години, има си и плюсовете и минусите като всеки човек, но не знам дали се дължат на зодията:

-: скръндза е, никаква романтика, прекалено досаден в налагане на собственото си мнение, което е винаги правилното за него

+: обича ме, имам му доверие, страхотен баща е

При спорове държи да се изясним до последно, за него мълчанието не е изход от спор, което още повече ме побърква, много често спорът приключва с истерични писъци от моя страна: "моля те млъкни, остави ме на мира, излез за малко от стаята, ще говорим после...", тон в началото повишаваше много рядко, но говореше заядливо и грубо, сега си крещим и двамата, добре че с времето ни се случва все по-рядко и по-рядко, явно все пак някак си се напасваме.

# 667
  • София
За стиснатостта мисля, че е много типично. Била съм с романтичен мъж Дева, но може да е било поза, а може и да се дължи на това, че е роден между дева и везни (20 септември).

# 668
Моята дева никога не си признава грешките, според него той никога не греши. Много е отмъстителен, дори за малки неща. Навън е много груб, понякога прибягва към насилие, когато бъде издразнен. Мързи го доста, иначе е любвеобилен, мил и спокоен. Когато полудея, ме търпи Simple Smile, а когато прекаля много, може в редки случай да се поддаде и да ме нагруби. Не знам дали има по търпеливи от девите ( за домашна среда, него не го интересуват много,много дугите и няма 5-6).
Моята дева също не повишава тон, дори когато е много сърдит...Което ми е странно.
Празниците не ги зачита въобще. За него те са досадни и безсмислени. И си мисли че щом той не ги зачита, значи не са важни и за другите.
Най-странното ми е, че дори да имаме много дрязги, и да скъсам с него ( което се е случвало 10 000 пъти) той просто не го отчита и се държи все едно нищо не се е случило, което е добре, защото аз съм малко луда глава на момента, после ми минава ( след 10 мин) и точно такъв човек може да ме задържи.

Лелеее  Shocked Shocked Shocked
 Lethean Все едно, че аз съм го писала  Joy
Особено това за празниците, направо ме срази!!!! Моята дева след повече от 7 години взе да възприема рожденния ми ден и с мъка Коледа и Велик ден!  Ужас! Какви са такива незнам!  Joy
И моя е ужасно злопаметен и прав за всичкоо! хихих  Laughing

# 669
  • при най-добрия мъж...
Моят мъж също е Дева,а аз съм Стрелец.Никъде не дават добър изход за такава двойка,а ние напук на всички астрологични прогнози се оженихме Grinning
Като чета и моя хубавец не е много по-различен от вашите.Много е стабилен,грижовен,любвеобилен не само в къщи,а и пред хората обича да демонстрира чувствата си.До сега само веднъж успях да го накарам да повиши тон и то беше в данданията и организацията покрай сватбата.Винаги когато нещо се нацупя или се сдърпаме,държи да се доизясним,да говорим,да стигнем до някакъв извод.Винаги се извинява,това беше едно от първите неща,които ми направиха впечатление.Не е стиснат,по-скоро е пресметлив,но никога не ми е отказал нищо,което съм поискала.Много често даже той ме кара да си купувам разни неща.Много обича вкусната храна и експериментите в кухнята,но мръвка трябва да има задължително.Не пропуска да ми купи цветя за даден празник,но определено не е много романтична душа.Не обича да прави изненади,защото не е сигурен дали ще ми харесат.Мързеливичък е,обича да си поспива до късно в почивните дни и ако го оставя може да лежи пред ТВ-то цяла неделя.Предпочита да си стои в къщи,но ако аз искам да изляза,винаги се съобразява с това.
И най-вече успява да ме озапти като побеснея Grinning

п.п. И да не забравя,доста е суетен Mr. Green

# 670
Мъжът ми е Дева и съм много доволна от него.Изключително отговорен, внимателен, любящ, е, малко мързелив по отношение на помощта в домакинството.Когато се скараме той е много сдържан,никога не си позволява в гнева си да ме обижда, дори не повишава тон и всячески се опитва да избегне конфликта, аз съм по- агресивната.Има и някои недостатъци, но те са, така да се каже, по- скоро "козметични"  Simple Smile Не е от най- романтичните мъже, не е особено внимателен по отношение на празници и т.н., цветя съм получавала изключително рядко, и то по настояване на някой друг, също и не обича да демонстрира близост пред хора.Много ме дразнят тези неща, но те са по- скоро плод на лошо възпитание от страна на майката или лош пример в семейството...
моят мъж също е дева и подчертаното е по скоро характер от колкото лошо възпитание Wink

# 671
Моят пък е точно обратното на подчертаното.  Laughing Явно не е от зодията.

# 672
И моят е дева, а аз скорпион  Laughing да отбележа само, че сме семейство повече от 25 години ooooh!
ако трябва да избирам отново, пак щях да го взема  Grinning не че е идеален - никаква романтика, букет само ако се налага, никога не демонстрира слабост и чувства, много чист и подреден, даже повече от мен  Rolling Eyes много отговорен в семейството. Дори не можем да се скараме както си трябва, аз си викам, той си мълчи и накрая казва "е, добре де, добре" и това ме вбесява още повече. Все едно нищо не съм казала до момента. Рядко избухва става доста лош, дори агресивен, но само след 5 мин вече е друг. Като цяло е труден характер, особено за тези които не го познават, но аз си му знам и кътните зъбки и вече и е лесно, пък сме и по-мъдри де  Grinning

# 673
Здравейте,

Да побутна темата малко  Grinning

"......................"

Та, дайте съвет - да предприемам ли нещо или да не предприемам нищо? Да го търся аз или да чакам да видя дали той и кога ще ме потърси? Как да се държа с него? Нямам идея.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 15:59 от mirrorr

# 674
Пусни му малко аванс. Например му изпрати и-мейл от рода на "Къде се загуби", или пък "Днес ми се случи еди какво си, което ме подсети за теб". Доколкото имам наблюдения, мъжете деви харесват жената да е силна и да ги впечатлява.  Накрая предпочитат те самите да направят първата крачка, но искат жената да им изчетка самочувствието преди това, като се интересува от тях.

Общи условия

Активация на акаунт