Омъжени за Деви

• 127 607
  • 861
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Запис и една дева която ме побърква.... Twisted Evil Twisted Evil #Cussing out
Как да накараме една дева да погледне сериозно на нас?Не, честно, защото ме побърква.. Уж сега сме Приятели с привилегии или там както му се вика, ама искам да го накарам да погледне сериозно на нещата.Освен търпение с какво друго да се въоръжа??Моята дева е много нервна, многознаеща и всякаква.. Малко мрънкоти на моменти за някой неща ама ще си го изтърпя.. Кажете какво да го правя, давам му пълна свобода да прави каквото си иска с надеждата че сам ще поиска да се обвържем ... ама.. #2gunfire #2gunfire
Според мен е най-добре да го разкараш. Не знам защо ти е да се обвързваш с такъв човек, с който нещата видимо не вървят. И доколкото си правя извод - колкото повече свобода се дава на една дева, толкова по-зле се държи. Правя си извод от моя с бившата си и сега с мен. С нея е правил всичко, което е пожелал и нито той, нито тя  са се чувствали добре. Сега аз давам да се разбере до къде се простира границата, с кое съм съгласна и  с кое не и на двамата ни е по-добре. Не знам дали само при моя е така, но като че ли девата има нужда от контрол.  Rolling Eyes

Ми не знам, рано ни е да слагаме граници.Обещах му свобода, тъй като се търсим за сега само секс.. Обещах му свобода и ще му я дам.Но искам да го променя.Безобразен женкар е.Пък с никой друг мъж така не съм си пасвала в леглото..Страстен, сексуален всичко му е окей...Като магнит ме е хванал и знам, че трябва да спра и всеки път ни е уж за последно, а на следващата вечер пак сме заедно... newsm78

# 647
Е като търсите свобода и само секс за какво обвързване иде реч? То и аз започнах с моя само секс, защото не мислех, че става за нещо сериозно, но той пък мислел за нещо сериозно. Сега ще ти кажа как нещата станаха сериозни при нас - в началото не му обръщах никакво внимание, защото не мислех да си губя времето с такъв тип. Не си падам по женкари, макар че той не е точно женкар. Но пък си има друга слабост в това отношение. Та не му обръщах никакво внимание и се наложи да се постарае малко, за да ме спечели. Макар че ако не беше станало нещо друго, щеше да ме спечели на кукувото, но стечение на обстоятелствата. Та първото, което той ми е казвал е, че съм първата жена, за която се е наложило да положи някакво усилие. Второто - не бях много влюбена в него, нито го обичах докато не се оженихме. До последно се чудех дали изобщо да го правя точно с него - не е най-надежден, но и аз съм на годинки. Мислех просто да се забавлявам, защото е интересен тип от сексуална гледна точка. Точно когато мислех вече да го зарежа, той ми предложи брак. Мисля че точно липсата на силни чувства от моя страна го тласнаха към тези действия. От опит знам, че когато съм много влюбена и много искам да се случи нещо, то не става. Изглежда ти много си се влюбила в него и му даваш прекалена свобода. Аз покрай многото си подобни връзки съм разбрала, че колкото повече свобода даваш, толкова по-лошо става, затова отрязвам още в началото да си знае човека с какво съм съгласна и с какво не докато не наложа пълен контрол над всичко.  Laughing Готова съм да дам всичко и от себе си, но ако човека не го устройват условията - прав му път. Мъже има много, а има един лаф "По-добре сама отколкото зле придружена". Според мен дори и да се ожените, след време ще прогледнеш и ще се почувстваш наранена от неговото поведение и рано или късно всичко ще приключи с лош край. Понякога е по-добре това да стане по-рано макар че по-късно може да е по-безболезнено. Аз имах една такава връзка 5 години, накрая се разделихме напълно безболезнено. Макар че опитвах и по-рано, но беше по-тежко. Просто ако нямаш сили за раздяла сега, остави нещата така и след 5 години ще ти е по-лесно да го напуснеш. Междувременно не пропускай да му изневеряваш при всяка възможност.  Wink

# 648
Аз също съм на мнение, че колкото повече не ти дреме за него, то той повече се привързва. Дали е само от това, че винаги са на противоположната страна тия деви, или пък от мъжката им природа  newsm78 Ама дева женкар не съм виждала, по-скоро на тях не им дреме за жените докато не срещнат тази, която ги обвързва. Тогава вече мисля, че насочват усилията си само за една, а колкото е по-интересна, толкова и се напъват повече  Mr. Green

# 649
е той ми казва, че не съм за една вечер, да не гледам на себе си като на стереотип, не знаел защо , но ми имал супер голямо доверие и наистина ми споделя неща, които на никой друг не е казвал.Което е странно.И мисля да му дам шанс още известно време да осъзнае, че може да погледне сериозно на мен.Не знам защо, но му имам голямо доверие, че няма да спи с друга.Всички в компанията ни ми казват, че само се прави на оборотен, а всъщност не е.Има нещо като химия между нас не знам какво е точно.

# 650
е той ми казва, че не съм за една вечер, да не гледам на себе си като на стереотип, не знаел защо , но ми имал супер голямо доверие и наистина ми споделя неща, които на никой друг не е казвал.Което е странно.И мисля да му дам шанс още известно време да осъзнае, че може да погледне сериозно на мен.Не знам защо, но му имам голямо доверие, че няма да спи с друга.Всички в компанията ни ми казват, че само се прави на оборотен, а всъщност не е.Има нещо като химия между нас не знам какво е точно.
От наблюденията, които имам, девите са така - правят се на оборотни, а никак не са  Laughing Обаче залепне ли за тебе много трудно ще се отървеш  Mr. Green Та мисли навреме  Crazy

# 651
Здравейте,  Peace да се запиша а по късно ще пиша

# 652
От наблюденията, които имам, девите са така - правят се на оборотни, а никак не са  Laughing Обаче залепне ли за тебе много трудно ще се отървеш  Mr. Green Та мисли навреме  Crazy
  Laughing
Не знам ама аз ако съм на твое място, ще го направя с първия срещнат и после като ти поотминат малко чувствата и той усети, че те губи да видиш как ще хукне по теб вместо да се прави на интересен. Аз имах връзка с близнаци, а не дева и оня беше наистина обаче много оборотен, не искаше да ми дава ключ за квартирата си, при все че всяка нощ бяхме заедно и навсякъде ходеше сам. Ами като си хванах друг да видиш как дойде да ме моли да се върна при него, даже да ми говори и за брак, та като се върнах ми даде ключове и навсякъде ходехме заедно. Проблемът е точно, че ти има толкова голямо доверие и знае, че няма да му изневериш и че си хлътнала до уши и няма да тръгнеш с друг, затова му е лесно да ти говори врели-некипели и да те върти на малкия си пръст. Усети ли, че можеш да му се изплъзнеш, да видиш как ще те хване здраво. До ден днешен си позволявам такива малки номерца, ако усетя, че мъжът ми почва да не се старае много - може да не спя с друг, но така го издокарвам все едно има нещо съмнително. Примерно не му вдигам телефона като звънне ами дори си изключа телефона и после кажа, че ми е паднала батерията. Пробвай една вечер тая тактика да видиш какво ще стане.

# 653
Ох, тази Дева бавно славо, тихомълком и кротко ме побърква!

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 14:49 от The_immortal_f

# 654
На мен не ми се е налагало да го свалям, той се помъчи да ме свали.  Laughing

# 655
Привет, дами!
Омъжена съм от 21 години за дева.По-голямо мрънкало няма на света, вервайте ми.Парите са фетиш.Те дишат и съществуват заради тях.Скръндзи.Толкоз за недостатъците.Иначе с мъж дева гладна не съм лягала.На студено-също.Но всичко, което е лукс е табу.Тук не включвам мъжките играчки-коли, компютри, телефони.Винаги най-новите и най-технологичните.Успех на тези от вас, които още размишляват да има или не дева в живота им. #Cussing out

# 656
Моят не е скръндза - дал ми е заплатата си да разполагам с нея, както намеря за добре. От време на време иска да си купи и той някоя щуротия.

# 657
Скръндза не е, но е много пресметлив. Събира пари, но не ги харчи.
Вчера видях, че едната гума на бебешката количка се е спукала. Той реши да я смени сам, купи гума и цяла вечер я човърка. Днес ще се наложи да купи нова гума и да плати за смяната, защото вчера му се досвидяха парите. Ей така ме ядсва понякога, гледал как го правят и решил и той ама като не го бива много. Същата работа като наехме апартамента, аз бременна в 7 месец редя ламинат защото на него не му се даваха пари за майстор. Сега ламината пружинира, пък аз от умора родих месец по-рано. Бебето е добре, но на мен ми се взе акъла от бързане да приготвя дом за бебето, а той ми мрънкаше през цялото време. Аз ако не бях бременна какъв ремонт щях да направя ...

# 658
Не намирам да е скръндза. По-скоро не умее да управлява хич парите. То не, че аз не съм същата, ама поне степенувам радни важни за дома неща преди личните екстри.

# 659
  • София
Моята Дева, любовта на живота ми, се жени след 2 седмици. За Водолей, не че има значение. Ужасно боли...  Cry

Общи условия

Активация на акаунт