Омъжени за Деви

• 127 610
  • 861
  •   1
Отговори
# 630
Омъжена съм за мъж с асцендент дева , но в близкото ми обкръжение има много деви – роднини , познати , колеги – общо над 15 . Всеки е различен като човек , но имат и много общи качества , за съжаление отрицателните като , че ли за мен са повече .
Отрицателни – избухливи , не се извиняват – за нищо  , от всичко разбират и няма по –компетентен от тях / едната ми леля до толкова се е вживяла в компетентността си , че като отиде на лекар тя предлага какво лекарство да и се изпише / , изключителни  работохолици ,  чистници  - чак в маниакална степен ,трудно приемат чуждо мнение  т.е прави са по презумпция – това адски ме дразни , злопаметни  .  Всичко това важи за всички деви , които познавам  в по -голяма или по-малка степен.
Положителни – състрадателни , верни .

# 631

Злопаметен... в такъв смисъл, че като се караме и аз нещо като кажа обидно - го помни с годините... и вече мина 15 години - все ми напомня.... Peace

Ей това ми е много тегаво. Примерно спорим за нещо и той започва да намесва неща, за които сме спорили преди 100 години, как ги помни - не знам.

Никога не е виновен за нищо и той, нооо някой път успявам да завоювам някое извинявай.

Откъм романтика го докарва, цветя и подаръчета с повод и без повод.

Ето аз като една дева да ти отговоря какво ми се струва от страни погледнато .  Тази случка "от преди 15 години" :    1. може би за нея ... не си му се извинила . 2. -  Или сте спорили и в крайна сметка правия е бил той , а ти си настоявала на своето .   Не го вземай толкова навътре , по този начин девата иска без да спори много и да доказва правотата си ...да те помоли да се поспреш и да помислиш дали не грешиш пак .  Peace  И все пак   в крайна сметка получаваш толкова внимание и обич , за което други мечтаят и няма и да имат . Просто защото част от мъжете от другите зодии са ужасно стиснсти и абсолютни сухари . Да ме извинят , ама си е самата истина  Hug

# 632
Привет на жените, познаващи толкова добре мъжете деви! Може да ви изглежда много смешно, но няма с кого да споделя, освен ако не е анонимно... От известно време съм под силното влияние на един наперен Дева, за когото подозирам, че не е безразличен към мен. Ето и ситуациите - кажете ми, верни ли са подозренията ми, че ме харесва? Началник ми е, но се виждаме рядко пъти и за малко, защото е в чужбина.
Първи знак – след служебната среща ми казва, че днес изглеждам много добре – аз съм облечена спортно, със секси трико-блузка.
На една среща има непозната колежка, с която той и останалите се занасят, канят я на вечеря, мен  обаче – не.
В ресторант на неформална сбирка на отдела – седи далече, но го хващам, как ме гледа настойчиво.Дойде, сложи си ръка на рамото ми, надвесен и започна диалог, служебен, но с настроение.На масата срещу мен седяха колеги. Когато реших да си тръгвам, отидох на масата му да кажа чао. Усмихваше се и не искаше да тръгвам, но му казах, че ще има и други възможности и той се съгласи. Взаимно се усмихвахме и очите му искряха, мисля, че просто флиртувахме.

След известно време го сънувах, че правим любов, беше много истинско, а на другия ден бях като омагьосана.
Друга среща, на тиймбилдинг сме. Дойде при басейна, огледа се, усетих,че спря поглед върху мен, т.е. намери ме, след малко скочи в басейна с гръм и трясък.
Вечерта във фоайто видях бившата ми началничка, която говореше с него.Отидох да я поздравя, тя изказа искрено възхищение от роклята ми и го попита какво ме правят в отдела, та изглеждам така добре. Той не й отговори а ме загледа втренчено и изпитателно.
На масата в ресторанта отново седна срещу мен, започна да ми прави някакъв фокус, като преди това се басирахме, че няма да успее. Е, успя, разбира се, но след няколко неуспешни опита, като през цялото време беше приковал вниманието ми върху ръцете си. Какъв беше басът – да изпия на екс водката. Е, изпих я и впечатлих всички, че удържах на думата си и …на водката.
Малко по-късно, в дискотеката – първо си тръгна, после се върна преоблечен. Като го видях, че отново си кани да си тръгва, отидох при него, сложих си ръката на рамото му, а той си сложи своята ръка на кръста ми, разменихме си няколко думи и тръгна.
Знам, че скришом ме гледа, но се прави на незаинтересован.

И друг съществен фактор - имала съм две силни любовни връзки с Деви, а моята Луна в наталната карта се намира в Дева...

Е?

# 633
Иска секс.

# 634
  • София
Мъжете дева си намират майстора със жени деви май-май.  Laughing
Моят също чисти, но предимно с парцала. Аз съм с метлата (обичам да я яхам).  Laughing
Мие и чинии, всеки си има задължения. Той знае, че аз не мога да върша всичко.  Crossing Arms

Подкрепям - само една дева може да изтърпи друга дева. С асц. Дева съм и след 18-годишна връзка не издържах - разведох се по собствено желание и сега съм с лъв  Grinning Разликата е огромна, сега си почивам от вечното мрънкане, понякога ме будеше и през нощта, за да ми вдигне на мен скандал как алармите навън му пречили да спи! Чувствах се виновна и за това - за всичко бях виновна: за прическата му, че не съм направила пътя по средата прав, за гънките на панталона, за чорапите, че не били подредени. Е, онзи ден разбрах какво значело подредени чорапи - дъщерята ми каза, че сега му били в кутия за обувки в гардеробчето. Ми да беше ми казал, бе, две кутии щях да му сложа - за бели и за черни чорапки  Grinning

# 635
eaglet, забавлявах се с поста ти, но защо все си мислела, че ти си виновна? Те мъжете дева така си мрънкат за всичко. Аз не му обръщам внимание или го отрязвам набързо и си правя нещо дето ми е кеф или му създавам работа, за да спре да мърмори.  Laughing

# 636
  • София
Нямам представа - майка му ми казваше да се примиря, че все аз ще съм виновна и да си правя каквото си реша... Но само като ми звънваше да ми се скара, че пътят на косата бил крив и като знаех, че ми се цупи - много страдах... Всяка сутрин ме будеше за тая прическа  Mr. Green

Не пипваше нищо в къщи, но все забележки имаше към мен - как съм чистела като кума лиса само с опашката отгоре-отгоре... гледаше чашите дали са измити отвън... Веднъж ми писна, той беше седмица у дома и аз нарочно не миех чашите - не само, че не изми нито една, ами намерил нашия пластмасовите чаши от Рождения ден на малката, а после като свършиха и те - пиеше директно от голямата 10-литрова бутилка  Mr. Green

Уникални са тия мъже дева, познавам доста Grinning

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 17:28 от eaglet

# 637
E aма много лошо си го научила значи. И как така ще се примиряваш? Никакво примирение! Добре че си го зарязала, но и преди съм казвала - всичко зависи от дресировката. И моя съпруг не е помагал изобщо на бившата си жена и дори се е отнасял много зле с нея и тя с право го е напуснала. Но ела да го видиш сега - дали защото аз съм по-лоша от нея, дали защото си е взел поука от грешките, но много помага. Както той за себе си казва - станал е друг човек.

# 638
  • София
E aма много лошо си го научила значи. И как така ще се примиряваш? Никакво примирение! Добре че си го зарязала, но и преди съм казвала - всичко зависи от дресировката. И моя съпруг не е помагал изобщо на бившата си жена и дори се е отнасял много зле с нея и тя с право го е напуснала. Но ела да го видиш сега - дали защото аз съм по-лоша от нея, дали защото си е взел поука от грешките, но много помага. Както той за себе си казва - станал е друг човек.

Хе-хе, първата е магарица, а втората - царица. Това според мен си важи за мъжете дева  Grinning

# 639
Запис и една дева която ме побърква.... Twisted Evil Twisted Evil #Cussing out
Как да накараме една дева да погледне сериозно на нас?Не, честно, защото ме побърква.. Уж сега сме Приятели с привилегии или там както му се вика, ама искам да го накарам да погледне сериозно на нещата.Освен търпение с какво друго да се въоръжа??Моята дева е много нервна, многознаеща и всякаква.. Малко мрънкоти на моменти за някой неща ама ще си го изтърпя.. Кажете какво да го правя, давам му пълна свобода да прави каквото си иска с надеждата че сам ще поиска да се обвържем ... ама.. #2gunfire #2gunfire

# 640
Бе момичета, на кви мъже сте попаднали? Моята дева вчера изчистила цялата баня, преди това в екип си чистихме къщата ....  сам се глади ..... като е в отпуска мие и чинии ... нещо май тия работи не са само от зодията.

# 641
Че мрънка, мрънка. Че е много знаещ- такъв е. Но когато е с добро и той отвръща с добро. Моят представител на зодията е чувствителен към фалша. Може да не го покаже и каже, но в удобен момент...

# 642
Запис и една дева която ме побърква.... Twisted Evil Twisted Evil #Cussing out
Как да накараме една дева да погледне сериозно на нас?Не, честно, защото ме побърква.. Уж сега сме Приятели с привилегии или там както му се вика, ама искам да го накарам да погледне сериозно на нещата.Освен търпение с какво друго да се въоръжа??Моята дева е много нервна, многознаеща и всякаква.. Малко мрънкоти на моменти за някой неща ама ще си го изтърпя.. Кажете какво да го правя, давам му пълна свобода да прави каквото си иска с надеждата че сам ще поиска да се обвържем ... ама.. #2gunfire #2gunfire
Според мен е най-добре да го разкараш. Не знам защо ти е да се обвързваш с такъв човек, с който нещата видимо не вървят. И доколкото си правя извод - колкото повече свобода се дава на една дева, толкова по-зле се държи. Правя си извод от моя с бившата си и сега с мен. С нея е правил всичко, което е пожелал и нито той, нито тя  са се чувствали добре. Сега аз давам да се разбере до къде се простира границата, с кое съм съгласна и  с кое не и на двамата ни е по-добре. Не знам дали само при моя е така, но като че ли девата има нужда от контрол.  Rolling Eyes

# 643
момичета, прощавайте за въпроса но мъжете ви прекалено ли са сексуални?

# 644
момичета, прощавайте за въпроса но мъжете ви прекалено ли са сексуални?
Moя е доста сексуален. Била съм с много мъже, но толкова сексуален като него не бях виждала.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт