да не би да имаме един и същ мъж
направо на 99.9% все едно става дума и за моята Девичка. Много си я обичкам вече почти 7 години. Аз съм Козирог. Труден е характера на девите, но имам чуството, че това ги прави още по- интересни... незнам.
(абсолютно винаги е било така, чак в началото се чудех изобщо има ли чуства към мен ... иххих) и не е романтичен (цветя абсурд, казва че горките цветенца, откъснати... алата балата, за подаръчета- по поводи рядко, било много лесно по поводи да се подаряват, важното било без повод да има- за това и аз се съгласявам ) 

А моят мъж се извинява, когато го натикам в миша дупка - ами той просто си е виновен. Единственото, което съвпада с горното описание е, че мрънка за всичко, заради което често го завирам в миша дупка, че ми е омръзнало да му слушам излиянията. Ами това е общо взето отрицателната страна. Иначе е много любвеобилен, послушен, кротък, романтичен и добър. Може би зависи от дресировката?!
А моят мъж се извинява, когато го натикам в миша дупка - ами той просто си е виновен. Единственото, което съвпада с горното описание е, че мрънка за всичко, заради което често го завирам в миша дупка, че ми е омръзнало да му слушам излиянията. Ами това е общо взето отрицателната страна. Иначе е много любвеобилен, послушен, кротък, романтичен и добър. Може би зависи от дресировката?!
Само дето аз съм прехвърлила почти цялото чистене на него. И гладене! Само тайничко след него (да не вземе да се откаже) почиствам, каквото е пропуснал. Но той пропуска малко неща. Малко е инертен за останалите работи и ако не го бутам или "завирам в миша дупка" (както ти казваш) нещата може и никога да не се случат.

Моите поздравления за един твой пост от стр.35 . Много точно си го написала . Аз като дева мисля по същия начин . Друг е въпроса дали мойто "мило е такова"
..... , ама не е дева и за това е друго
. 
Препоръчани теми