Омъжени за Деви

• 127 611
  • 861
  •   1
Отговори
# 615
Ами можеш само да се радваш.  bouquet

# 616
  • No Line On The Horizon
И ние сме Дева - Водолей.

Та така, той е:
- педантичен;
- принципен, но неговите принципи са трудни за разбиране за отсрещния;
- от Чистотата е  Laughing  не разхвърля, но и не подрежда;
- дървен философ, компетентен по всички въпроси;
- болезнено ревнив;
- не умее да спори;
- отдаден на работата си;
- чувала съм извинявай 1-2 пъти за 15 години;
- безкрайно ни обича - мен и децата.

# 617
Това дето никога не може да каже "извинявай"  ooooh! Много ме дразни  Mr. GreenИ ние сме водолей и дева.

# 618
Аз съм Дева, баща ми също беше Дева, много добър и отговорен човек.Мъжът ми е Риби.Иначе като чета нещата, които сте написали за мъжете Дева, така като се замисля и за мен се отнасят.Определено дървен философ, не умее да спори, не подрежда, не обича да се извинява, студенокръвен, нетърпящ друго мнение, освен собственото,ужасно избухлив, вечно оплакващ се и мрънкащ, това все едно за мен са го писали нищо, че съм жена.

# 619
  • No Line On The Horizon
Ами можеш само да се радваш.  bouquet

+1

# 620
Това са теми с предразсъдъци.

# 621
имам добра приятелка дева! помогна ми в труден момент на кръстопът.... за мъжете деви.. по-далеч  от таквиз Shocked

# 622

работохолик
Ужасно избухлив
не-търпящ чуждо мнение различно от своето
никога Не-виновен за нищо
Никога не казващ извинявай
Груб в изказа по време на ожесточени спорове
маниакален чистник-неподредено, неизмито са причина за дълги фасони
Повърхностен-много, много не задълбава преди да каже нещо
Дори и виновен той мълчи докато отсрещната страна не му се извини та чак да го моли за прошка
вечно мрънкащ, недоволен и труден за комуникация

Верен мъж и прекрасен любовник, но какво от това
Точно..досега не съм срещала така добре синтезирано описание на мъжете - дева. Joy

Лелеее Kasidy  newsm09 newsm09 newsm09 да не би да имаме един и същ мъж  Joy направо на 99.9% все едно става дума и за моята Девичка. Много си я обичкам вече почти 7 години. Аз съм Козирог. Труден е характера на девите, но имам чуството, че това ги прави още по- интересни... незнам.

Мога да добавя само още две неща: не споделя особено много чуствата си   smile3511 (абсолютно винаги е било така, чак в началото се чудех изобщо има ли чуства към мен ... иххих) и не е романтичен (цветя абсурд, казва че горките цветенца, откъснати...  алата балата, за подаръчета- по поводи рядко, било много лесно по поводи да се подаряват, важното било без повод да има- за това и аз се съгласявам )  smile3506

Иначе гони целите и мечтите си, постига ги каквото и да му коства това, не казва думи на вятъра. Горда съм, че съм с него и че точно мен е избрал за своя спътница в живота!  newsm44

Аз в началото доста се помъчих докато се нагодя към неговото мислене и всичкото му, не съжалявам и за миг!  Той е моето всичко и се гордея с него
 Heart Eyes Peace

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 04:30 от ile_pile

# 623
Странно. Моят мъж дева пък изобщо не се припокрива с тези определения. Бих казала, че е много мекушав, обича да ми угажда, не е маниак на тема чистота (защото знае, че ще му връча парцала  Mr. Green), не  ме обижда ами ръси постоянно комплименти, дали е верен не мога да кажа - по-скоро не като го гледам какъв е общителен и сладкодумен и какъв сластен поглед му даряват жените. Но пък от друга страна се съобразява с моите желания и може да се каже, че ми е дал контрол над всичко в неговия живот - съобразява се за всичко с мен.
Всъщност и аз съм дева и по-скоро аз никога не се извинявам, но аз винаги съм права за разлика от него.  Mr. Green
О, ама защо се молите на мъж, че дори за прошка?! Мъжете трябва само да се порицават, никакви молби.  Sunglasses А моят мъж се извинява, когато го натикам в миша дупка - ами той просто си е виновен. Единственото, което съвпада с горното описание е, че мрънка за всичко, заради което често го завирам в миша дупка, че ми е омръзнало да му слушам излиянията. Ами това е общо взето отрицателната страна. Иначе е много любвеобилен, послушен, кротък, романтичен и добър. Може би зависи от дресировката?!

# 624
  • София
А ние сме Дева и Скорпион...

Доста неща съвпадат, но относно извинения - извинява се, защото аз започвам да мълча и мога да не говоря с месеци... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Злопаметен... в такъв смисъл, че като се караме и аз нещо като кажа обидно - го помни с годините... и вече мина 15 години - все ми напомня.... Peace

# 625
Странно. Моят мъж дева пък изобщо не се припокрива с тези определения. Бих казала, че е много мекушав, обича да ми угажда, не е маниак на тема чистота (защото знае, че ще му връча парцала  Mr. Green), не  ме обижда ами ръси постоянно комплименти, дали е верен не мога да кажа - по-скоро не като го гледам какъв е общителен и сладкодумен и какъв сластен поглед му даряват жените. Но пък от друга страна се съобразява с моите желания и може да се каже, че ми е дал контрол над всичко в неговия живот - съобразява се за всичко с мен.
Всъщност и аз съм дева и по-скоро аз никога не се извинявам, но аз винаги съм права за разлика от него.  Mr. Green
О, ама защо се молите на мъж, че дори за прошка?! Мъжете трябва само да се порицават, никакви молби.  Sunglasses А моят мъж се извинява, когато го натикам в миша дупка - ами той просто си е виновен. Единственото, което съвпада с горното описание е, че мрънка за всичко, заради което често го завирам в миша дупка, че ми е омръзнало да му слушам излиянията. Ами това е общо взето отрицателната страна. Иначе е много любвеобилен, послушен, кротък, романтичен и добър. Може би зависи от дресировката?!

И ние сме деви Simple Smile Само дето аз съм прехвърлила почти цялото чистене на него. И гладене! Само тайничко след него (да не вземе да се откаже) почиствам, каквото е пропуснал. Но той пропуска малко неща. Малко е инертен за останалите работи и ако не го бутам или "завирам в миша дупка" (както ти казваш) нещата може и никога да не се случат.
Зависи от много работи Simple Smile

# 626
Мъжете дева си намират майстора със жени деви май-май.  Laughing
Моят също чисти, но предимно с парцала. Аз съм с метлата (обичам да я яхам).  Laughing
Мие и чинии, всеки си има задължения. Той знае, че аз не мога да върша всичко.  Crossing Arms

# 627
Мъжете дева си намират майстора със жени деви май-май.  Laughing
Моят също чисти, но предимно с парцала. Аз съм с метлата (обичам да я яхам).  Laughing
Мие и чинии, всеки си има задължения. Той знае, че аз не мога да върша всичко.  Crossing Arms

май си права   yes thumbsup thumbsup thumbsup

# 628
Всички мъже кръшкат. Аз пък съм била с представители на почти всички зодии, независимо женени или с приятелки. Ако някоя жена си мисли, че мъжът й е верен, много се лъже.  Laughing Иначе девите наистина знаят как се свалят жени и какво да им говорят, а освен това са много дискретни и трудно могат да се хванат в изневяра, но това не значи, че не го правят. Аз си предпочитам моя мъж - ако ще да кръшка, както казах - няма верни мъже по принцип, просто някои са по-задръстени и не ги бива в свалките. Но нека да ми готви, да ми чисти, да ме отрупва с подаръци, да ме кара да се чувствам единствена, неповторима, красива и желана, да ми изпълнява желанията. От там нататък мъжете са все едни и същи. По-добре отколкото да съм женена за някакво дърво.  Shocked

HAPPY_QUEEN  ....    smile3501    Моите поздравления за един твой пост от стр.35  .  Много точно си го написала . Аз като дева мисля по същия начин . Друг е въпроса дали мойто "мило  е такова"   ooooh! .....  , ама не е дева и за това е друго  Hug  .

# 629

Злопаметен... в такъв смисъл, че като се караме и аз нещо като кажа обидно - го помни с годините... и вече мина 15 години - все ми напомня.... Peace

Ей това ми е много тегаво. Примерно спорим за нещо и той започва да намесва неща, за които сме спорили преди 100 години, как ги помни - не знам.

Никога не е виновен за нищо и той, нооо някой път успявам да завоювам някое извинявай.

Откъм романтика го докарва, цветя и подаръчета с повод и без повод.

Общи условия

Активация на акаунт