Омъжени за Деви

• 127 518
  • 861
  •   1
Отговори
# 90
Въобще не са непридвидими. На моя мъж му знам програмата за всеки ден от седмицата. То и двамата сме деви и малко трудно се разбираме. Много е заядлив, никога виновен за нещо. Кара се с хората за щяло и нещяло като е в гадно настроение. В такива случаи се моля да вика на всички други само не на мен, че е ужасен със скандалите. И въобще не е стиснат. Ако може и последната си стотинка ще даде на някой в нужда, даже да му е непознат. А ние в къщи сме малко на заден план май в това отношение.

Иди че ги разбери  newsm78

# 91
Имам чувството, че при тях границата между "заядливост" и "критичен перфекционизъм" е много тънка. Аз примерно също съм много критична, не обичам да правя компромиси с мнението си за някого или нещо, но от друга страна се старая да проявявам толерантност към недостатъците на останалите, да не правя генерални изводи. Той напротив - веднага се изказва негативно и категорично. Tired  Crossing Arms

# 92
Познавам много мъже деви. И мъжа ми е дева. Не знам къде гледах като се жених  Wink . Те са критични, циции и то големи, но не и когато се отнася за тях, заядливи, егоисти и саможивляци, казват, че държат на семейството си много и т.н.

# 93
  • Oslo
И какво излезе от темата - в последните 40 години са се родили само двама читави мъже-дева, и ние с Dundurela сме ги нацелили Laughing Като се има предвид, че съм много, ама много критична и претенциозна, единственият недостатък при моята девичка е:"никога не е отказвал да помогне на приятел, много е щедър, даже понякога спорим по въпроса. "

# 94
  Не вярвам в зодии,но моят тати е Дева,та да кажа...
  За мен е най-страхотният ба6та на света.Но като сме били малки не си спомням да е помагал на майка ми...За образованието и после за работа дава вси4ко(даже пове4е).Изискват много.
 Другите си мислят ,4е е голям добър ме4ок...но питайте майка ми Simple Smile
  Подкрепя главно финансово.Може би само с мен говори по-така.Винаги иска да стане така,както той иска.Наистина мислят най-доброто за тези,които оби4ат и дават вси4ко.
 Пестелив е само за себе си
 Избухливи са.Но не са темпераментни( по-скоро  грани4е6то с невъзпитанието)
  Безкрайно коректен (даже дразне6то коректен)
 Перфекционалист е
  Дано съм ти помогнала  Wink  майка ми все казва,4е не се живее лесно с него ,а направиха 30 години скоро  Grinning

# 95
Брат ми е дева - пич и половина!
Аз не съм дева - два пича (залепени)!  tooth

# 96
И какво излезе от темата - в последните 40 години са се родили само двама читави мъже-дева, и ние с Dundurela сме ги нацелили Laughing Като се има предвид, че съм много, ама много критична и претенциозна, единственият недостатък при моята девичка е:"никога не е отказвал да помогне на приятел, много е щедър, даже понякога спорим по въпроса. "
Станаха трима, с този в къщи Laughing!

# 97
Е, и с моя - четирима!  Peace

# 98
Аз лошо за тази зодия не мога да кажа и моят съпруг е дева има някакви кусури но коя зодия няма кусури

# 99
Доста хора сме на едно и също мнение: мъжете деви са самовлюбени, пресметливи, амбициозни, нарциси, начетени, скучни, мислят най-вече за себе си. И аз съм дева, но намирам че за мъж тази зодия не е сред най-удачните.

# 100
Около 90% от мъжете, с който съм била са били Девици  Laughing Тази зодия я надушвам от километри  Laughing Имат си специфично излъчване, усмивка, начин на мислене... Но не отричам, че имат много негативи - те са реалисти, повечето от тях здържат чувствата и емоциите си, имат собственни принципи, по който се водят непрекъснато... за нищо на света неможеш да го накараш да изневери на тях... а това случи ли сеее... цял живот ще съжаляват за това  ooooh! Те са царе на реда, чистотата, здравето... неможеш да се здрависаш с дева, ако не си си измил рацете!!!  ooooh! Joy Невероятно критични са... понякога не се съобразяват какво говорят и с думите си, макар и добронамерени, могат да те измъкнат от кожата ти!
И все пак всеки си е индивидуален... от моя голям опит с деви, мога да кажа, че не при всички е така... някои неща са по-малко изразени, други повече... Всичко си зависи от възпитанието на индивида Simple Smile За да се разбираш чудесно с тази зодийка ти най-вече трябва да си много търпелив, спокоен, внимателен, предпазлив и пресметлив! Ако си такъв, девата е твоя човек  Mr. Green

# 101
Моят съпруг е Дева , но честно да ти кажа не вярвам на зодий.Всеки човек си е различен...Точно каквото описваш за твоя мъж моят е обратното.Мекушав е и много ме слуша.Е ядосва се някой път ама не е страшно.Аз съм по лошата(Везни,ако има някакво значение).

# 102
  • Насред хаоса
Много приказки, никакви действия. Дебели глави - не приемат чуждо мнение, за критика да не говорим. И мании на тема чистота вкъщи.  ooooh! На моя близка мъжът й е дева, та по него направих това описание.

# 103
veronna,напълно съгласна съм с теб,съпругът ми също е дева.

# 104
Около 90% от мъжете, с който съм била са били Девици  Laughing Тази зодия я надушвам от километри  Laughing Имат си специфично излъчване, усмивка, начин на мислене... Но не отричам, че имат много негативи - те са реалисти, повечето от тях здържат чувствата и емоциите си, имат собственни принципи, по който се водят непрекъснато... за нищо на света неможеш да го накараш да изневери на тях... а това случи ли сеее... цял живот ще съжаляват за това  ooooh! Те са царе на реда, чистотата, здравето... неможеш да се здрависаш с дева, ако не си си измил рацете!!!  ooooh! Joy Невероятно критични са... понякога не се съобразяват какво говорят и с думите си, макар и добронамерени, могат да те измъкнат от кожата ти!
И все пак всеки си е индивидуален... от моя голям опит с деви, мога да кажа, че не при всички е така... някои неща са по-малко изразени, други повече... Всичко си зависи от възпитанието на индивида Simple Smile За да се разбираш чудесно с тази зодийка ти най-вече трябва да си много търпелив, спокоен, внимателен, предпазлив и пресметлив! Ако си такъв, девата е твоя човек  Mr. Green

Сина ни (16 г) е Дева и е точно описан по горе с едно допълнение-отдаден на близките си -ако някой е болен ще си навие часовника да стане да му каже да си премери температурата,ако трябва и на училище няма да отиде за да се грижи за него.

Общи условия

Активация на акаунт