Омъжени за Деви

• 127 524
  • 861
  •   1
Отговори
# 105
Много гадна зодия за мъж. Sick При мен вече отдавна интересът към мъжката половина минава през зодията. Само споменаването на зодия дева е достатъчно да ме отврати и да ми избие всякакви мисли за по-близък контакт. Абсолютно безотговорни същества. Често са груби, ако не, много мързеливи. Чакат всичко наготово, никаква инициатива за нищо и абсолютен егоизъм. Самовлюбени абсолютно.

Съпругът ми е дева. Амбициозен, невероятно отговорен, инициативен, добър, интелигентен, умен, любвеобилен, домошар.

# 106
Позитиви: Грижовен, отговорен, работлив. Странно за представител на мъжки пол, но Безкрайно романтичен. Не спира да изненадва с дребни или по-крупни жестове. Поставя семейството на първо място. Обожава децата. Верен. Невероятен любовник   Mr. Green

Негативи: Често таи в себе си и не смята за нужно да споделя. Понякога разсърден е възможно да мълчи с дни. Самовглъбяване на моменти.

Това е личното ми впечатление Peace

# 107
  • на брега на морето
Скапаняци (не се отнася за съпрузите-деви на форумките).  15

# 108
моят мъж е Дева - има както положителни, така и отрицателни качества
от отрицателните на първо място мога да посочае, че е страшно сръдлив и честолюбив  - това май е основното отрицателно качество на зодията по принцип (имам 3 приятелки Дева - и те са сръдливи за най-малкото нещо)

# 109
А какво ще им подарявате на мъжлетата Деви на Коледа ?  newsm78 Дайте идеи, че сме много капризни май. Thinking Моичкия си пада само по скъпи и луксозни неща, а нещо не сме добре финансово тая година  Sad

# 110
gergan4eto.d,
пура и тест с две чертички  Sunglasses
луксозно и скъпо  Joy

# 111
Kasidy го е казала добре,разсърди ли се мъжът Дева,мълчи с дни!В момента преживяваме нещо такова,аз вече дори не помня за какво ми е сърдит,ноо,днес е 3-тият ден,а от опит знам,че ще му мине!
Девите от мъжки пол МНОГО обичат децата си.В нашия случай дори е нещо като мания.Таткото не може без детето си!Лятото бяхме оставили малкия при свекито,която живее на около 90 километра(но си ходим често).Е,не издържа тоя човек!Отиде и си прибра синчето на третия ден,при условие,че там Макс се чувстваше чудесно(къша с градина,много дечица и забавления с любимата му братовчедка).
Според мен са егоисти,девите,не умеят да"е погледнат отстрани".Държат да стане непрменно,както те са казали...Уф,спирам,че в момента виждам само отрицателни качества!

# 112
Не делете мъжете на зодии,те са просто мъже... Peace

# 113
Поредната тема за зодии, която ме убеждава, че е много тъпо да съдиш за човека по датата на раждането му.

От ...найсет годишно съжителство с мъж "дева", така и не забелязах повечето от чертите на характера, които сте изтъкнали тук. Картинката е доста по-различна. Единствено манията за чистота и подреденост, както и педантизмът съвпадат. Но, съм сигурна, че тези особености са отражение на поведението на родителите му.
Изключвам цитираните качества, за които взаимно си противоречите.

Със сигурност моментът, в който си роден е от значение за целия ти жизнен път, в смисъла на ефекта на пеперудата. Но, да се поставя под един знаменател толкова народ, само защото си празнува по едно и също време рождения ден...

Съобщава се за едно изследване, на което съм склонна да се доверя - изводите звучат логично и най-малкото стъпват на емпирични доказателства:
Mоже ли датата на раждане да определя характера?
http://science.actualno.com/news_199643.html

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 19:27 от Силви_

# 114
Споделям и аз.
Моят приятел е Дева, заедно сме вече почти две години.
Първо, понякога има вулгарно чувство за хумор, дори е циничен, което ме смущава.
За непредвидимостта, непредсказуемостта и владеенето на емоциите, вече четох. Такъв си е.
За работохолизма - остава впечатлението, че този човек вечно е зает, вечно бърза занякъде си, а всъщност е егоцентричен до мозъка на костите си, често мързелив и... не обича да носи отговорност.
Много обича да спори, мисли си нещата и си ги доказва за себе си, та вечно все аз съм се "объркала" и не съм го разбрала правилно. Никога досега, при все че за мене е бил виновен, той не ми се е извинявал за нищо.
Ужасна черта е, когато вземе да ми отговаря на въпроса с въпрос, т.е. няма начин да каже нещо, което не иска да каже.
Друго - не е особен чистник, по скоро обратното.
Още - непонятен и странен.
И последно - моят човек! Simple Smile

# 115
Споделям и аз.
Моят приятел е Дева, заедно сме вече почти две години.
Първо, понякога има вулгарно чувство за хумор, дори е циничен, което ме смущава.
За непредвидимостта, непредсказуемостта и владеенето на емоциите, вече четох. Такъв си е.
За работохолизма - остава впечатлението, че този човек вечно е зает, вечно бърза занякъде си, а всъщност е егоцентричен до мозъка на костите си, често мързелив и... не обича да носи отговорност.
Много обича да спори, мисли си нещата и си ги доказва за себе си, та вечно все аз съм се "объркала" и не съм го разбрала правилно. Никога досега, при все че за мене е бил виновен, той не ми се е извинявал за нищо.
Ужасна черта е, когато вземе да ми отговаря на въпроса с въпрос, т.е. няма начин да каже нещо, което не иска да каже.
Друго - не е особен чистник, по скоро обратното. само с това не съм съгласна!
Още - непонятен и странен.

Това е моят съпруг  Simple Smile

# 116

Това е моят съпруг  Simple Smile
Как успя да го пробиеш? Трудно допуска хора до себе си. Имам предвид - наистина до себе си!

# 117
И все пак не сте прави  Laughing

# 118
И все пак не сте прави  Laughing
За кое не сме прави ? Напиши !
Ако си зодия Дева , на всички ще ни е интересно  Peace

# 119
  • Кубрат/ Пишурка

А питате ли мен 29 години с Дева!Особено при положение,че аз съм Лъвица!
Отрицателни черти:
Егоист до мозъка на костите; работохолик до степен "Залудо работи,залудо не стой!"(недай си боже през това време аз да седя пред компа);педант и чистник,но в смисъл да е чисто и подредено,обаче от мен.Е,напоследък и той се включва.
Не мога да кажа,че е верен - самовлюбеността го кара постоянно да се доказва (е,вече се хайгъри само на думи).
Обидчив и избухлив - все му повтарям,че ме слуша,но не ме чува и се хваща за най-дребното.
Когато не иска да ми каже нещо,просто премълчава и пет пъти да го питам (нещо,което не правя,щото няма смисъл).
Много го е страх да не бъде той "виновен"за нещо и за това все взема преднина и обвинява мен и за най-дребното.
Положителни черти:
Много земен човек и реалист със здраво мислене.Съобразителен и умен.С чудесно чувство за хумор,особено ако е на чужд гръб.Умее да се весели.
Със златни ръце - хваща се за всичко и докато не го направи не се отказва.
Живота си дава за децата ,а сега и за внуците.Умее да общува с децата.

Как се справях до сега? С ТАКТ, УМ И ТЪРПЕНИЕ! АКО ТЕ НЕ СТИГАТ ДОБАВЯМ И БЕЗРАЗЛИЧИЕ.
Иначе харесваме едни и същи книги,филми и музика - там са ни допирните точки!

Общи условия

Активация на акаунт