Омъжени за Деви

• 127 542
  • 861
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
baba qnka ,това което си написала са и моите наблюдения за представителите на тази зодия,аз лично се радвам,че не стигнах до брак с един такъв момък.Като се има в предвид,че си зодия лъв каквато съм и аз,шапка ти свалям,че си успяла да се справиш успешно.
Аз лично с майка ми и баща ми представители на зодия дева,цял живот не мога да стигна до консенсус.

# 121
  • Sofia
Осем години живея с мъж Дева. Денонощно може да стои пред компа ако не е там може да е пред ТВ или при колата Mr. Green
Отрицателни черти:
Егоист, обидчив , заядлив, наивен понякога.
Положителни черти:
чистник, земен човек,реалист,съобразителен, умен със златни ръце- почти всичко умее да прави.

# 122
  • Plovdiv->Toronto
Аз съм дева Simple Smile, познавам се добре и това ми помогна да определя кое точно не понасям у двамата деви, с които съм била преди да се омъжа за теле Simple Smile.
За сърденето и непрестанните премисляния наум как да излезем по-прави няма какво да говоря, не понасям конкуренциа в тази област така че това определено ме дразнеше у тях Simple Smile.
Друго важно нещо е дали девата е силно влюбен или вече не толкова силно  Laughing ...
Влюбения младеж ме дразнеше безмерно и на моменти ужасяваше, защото беше като майка орлица край мен, отгатваше всяко желание преди и аз да съм го осъзнала, после чакаше благодарност с кравешки поглед Shocked. Бидейки дева аз  също имах нужда да се грижа и да бъда велика в постиженията си за някого, тук това ми беше отнето Confused Освен това имам нужда от предизвикателства, от някого когото да убеждавам, споря, превъзпитавам, а този искаше само да кавам уау и ах ... С което може би се живее, но девите за мен, влюбени или не, са безкрайно скучни, монотонни и предвидими в леглото, а установени правила които и не помислят да попроменят  Laughing ....
Другия човечец дева беше чаровен в началото, но егоистичен, пресметлив и в последствие. Бидейки донякъде пресметлива тоже, това качество ми е най-противното у който и да било Laughing, като че ли виждам моя тайна написана на челото на друг, веднага бягам  Laughing ...
Не че всеки отегчен мъж не може да бъде егоистичен и пресметлив, независимо от зодията  Laughing.
Но това което го има у мъжа ми телец е онзи непредвидим елемент, който ми пречи да съм убедена че знам какво ще каже или направи. Освен това обича да се грижат за него  Heart Eyes. Обича и да е чисто, много помага. И децата си обича  Laughing ... И не е прекалено романтичен, което също не ми допада особено, а най-ужасното е когато дева се опитва да имитира романтика  #Crazy Laughing ...
Малко смешна тема, повечето неща могат да се кажат за всяка зодия, но исках да кажа че има нещо което ме дразни у девите, може би приликата с мен, а може би пак прекалено анализирам  Laughing ...

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 17:36 от eli_c

# 123
Мъжа ми е дева. Hug

Мога само да кажа,че е е най-умният,работлив,енергичен и витален човек на света.
Мъж със претенции,но и с основания за самочувствие.
Критичен,но градивен.
Честен и справедлив.
Толкова отдаден в любовта,колкото и за жена не съм чувала.
Истински джентълмен и невероятен любовник!
Вече 8 години сме заедно,а се чувствам като ученичка до него.
Не можем още да свикнем един с друг и това е страхотно.
Обожавам го!

# 124
Малко смешна тема, повечето неща могат да се кажат за всяка зодия, но исках да кажа че има нещо което ме дразни у девите, може би приликата с мен, а може би пак прекалено анализирам  Laughing ...
  bouquet поне беше интересно за четене и имаше елементи на разсъждение
за разлика от досадното заклеймяване-той такъв и онакъв....а аз да не би да съм цвете за мирисане  Whistling

# 125
Аз писах вече за моя мъж-Дева, но със същия успех мога да пиша и за други зодии. Освен това мога да посоча представители на други зодии, които са с далеч по-отрицателни черти.

# 126
  • София
eli c все едно си писала за мен!
И аз съм Дева с мъж Телец!
И аз не обичам мъже Деви, точно затова, че приличат на мен!

# 127
Присъединявам се към отбора на девите мойта любяща полвинка е дева Twisted Evilвсичко по горе изброено го има и в неговия характер но аз си го обичам такъв макар че понякога ме изкарва извън релси но аз пък съм телец.

# 128
И моята половинка е Дева  Laughing познах го в някой от описанията ви. Аз обаче съм скорпион и не се давам лесно.
Всъщност любопитно ми е дали има и други в нашата конфигурация тук?  newsm78

За протокола всичките ми сериозни връзки са били винаги с деви (при това зеленооки) и незнам как ги нацелвам. Според мъжа ми от 100 мъже и в тъмното пак на дева ще попадна.  Laughing

# 129
# 130
Ние пък сме дева(той) и везни (аз).
Много големи перфекционисти тез деви бре... ooooh!

# 131
Вярвам в зодии не е точната дума за мен, по-скоро се увличам понякога! Laughing Laughing
По въпроса - за мен девите са ужасно предсказуеми и с почти нищо не могат да ме впечатлят. Поне девите, които познавам Thinking

# 132
И моята половинка е Дева  Laughing познах го в някой от описанията ви. Аз обаче съм скорпион и не се давам лесно.
Всъщност любопитно ми е дали има и други в нашата конфигурация тук?  newsm78

За протокола всичките ми сериозни връзки са били винаги с деви (при това зеленооки) и незнам как ги нацелвам. Според мъжа ми от 100 мъже и в тъмното пак на дева ще попадна.  Laughing
Моя е дева,аз съм скорпион Mr. Green
И аз като теб цял живот попадам на мъже деви ooooh! В хороскопа ни пише,че се разбираме добре с тях,може би за това.Знам ли newsm78

# 133
Моят мъж също е Дева- много отговорен, грижовен, добър и т.н., но понякога малко егоист! Rolling Eyes

# 134
Мъжът ми и детето ми/момиче/са ДЕВА.Надявам се дъщеря ми да не бъде копие на баща си.Моят мъж е грижовен и мн.отговорен,но...е дребнав,избухлив,никога,ама никога не признава грешките си,лесно го използват приятели,роднини,колеги и съседи,все от него да мине,все той да направи услуга на хората !Аман вече! Все изисква ред и чистота,без право детето да разхвърля и т.н.,и т.н.Омръзнаха ми мърморенето и изискванията му.Смятам,че мъжете -дева имат доста женски качества в характера си!

Общи условия

Активация на акаунт