Омъжени за Деви

• 127 546
  • 861
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
. ....лесно го използват приятели,роднини,колеги и съседи,все от него да мине,все той да направи услуга на хората !...... Все изисква ред и чистота..... b][uu][/b]

Моят е абсолютно същият педант,ползват като момче за всичко и той как да откажел ..и никак,ама никак не умее да си прави сметката  ooooh!

# 136
Само моята дева ли е скарана с романтиката? Sad

# 137
Не.  Моят не знае смисъла/значението на думата-романтика.Ако види в някоя реклама и филм,че на дадена жена й подаряват примерно бодил-ще ми подари и на мен бодил,но де факто моите подаръци от него са все практични - електоуреди и цвете, но само по поводи.

# 138
  • София
Не.  Моят не знае смисъла/значението на думата-романтика.Ако види в някоя реклама и филм,че на дадена жена й подаряват примерно бодил-ще ми подари и на мен бодил,но де факто моите подаръци от него са все практични - електоуреди и цвете, но само по поводи.
Моят е от романтичните  - прави ми подаръци с и без повод. Но  никога не ми подарява електроуреди. Ако си го позволи ще  спи на вън....това са подаръци  за къщата...

# 139
Az sum deva i naistina kogato sum s momi4e 4akam tq da me zagovori,za6toto se pritesnavam kato kaja ne6to kak shte reagira tq

# 140
 Най-добрите ми приятели мъже са дева и са наистина истински приятели , но до сега не съм срещала мъж Дева , в който да се влюбя.Аз все се лепя на скорпиони.

# 141
Моят мъж много обича мама. Това ме дразни ужасно, защото и от мен иска да съм му мама. Аз обаче си имам 2 деца и ми стигат. На моменти се държи много незряло- вика, крещи -  после се извинява. Не може да спори и не предлага аргументи,а  неща които и двамата знаем, че не са истина. Говори много, много, много защото обича да се слуша. Има много идеи, но рядко ги осъществява. Добър баща е, но ако е на кеф. Общо взето след 9 години съм уморена от връзката ни и искам той най-накрая да порастне. А той настина, защото не се облече и иска да се грижа за него. Аз не искам.

# 142
Има ли "колежки", омъжени за Деви или само мен ме сполетя това "огромно" щастие?! ooooh! ooooh! ooooh!

# 143
Аааа и мен Peace

# 144
Оф, точно си мислих, че май съм единствената едва ли не, дето да е ограе т`ва невиждано "щастие". Дайте да ги разчоплим тия студенокръвни критикари, дето се крият зад маската на мило и добро момче със скляпащи невинно очи  Crossing Arms

# 145
И баща ми е дева. Но са доста различни със съпруга ми.Не защото ми е баща ,но е много по- състрадателен от мъжо.Най мразя (поне за съпруга ми) , че си крият емоциите. Човек не може да разбере дали нещо им харесва , доволни ли са.Вадиш им думите с ченгел. И не са скандалджии.Понякога дори и да ги "мачкат" си мълчат , аз съм противоположност.

# 146
Момчето, с което ходих прези да се запозная със съпруга ми, също беше Дева. Имам чувството, че са от една майка. Еднакво мълчаливи и сумтящи, еднакво прикрити и еднакво "подлагащи се" на силните на деня. Странното е, че в началото бяха различни, но някак си с времето се оказа, че характерите им са подобни. Явно имам да изкупвам грехове от минал живот....  ooooh!

# 147
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Яяяя,каква хубавка темичка  hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз съм от "спасилите се" от съпруг Дева  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 148
TheNMaster , смятам официално да те предложа за медал bowuu

# 149
Моят съпруг е Дева и мечтаех да родя още един от тази зодия, но се появи във Везни-те.
Съпругът ми е мълчалив, организиран, обича домашния уют и друг да командва положението. Не се оплаквам!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт