Омъжени за Деви

• 127 548
  • 861
  •   1
Отговори
# 150
TheNMaster , смятам официално да те предложа за медал bowuu

Що за медал бей? Shocked
 hahaha hahaha hahaha hahaha

# 151
Задето си се разминала /или прекратила/ с брака с Дева Laughing Абсолютно си е за медал. Мен моя така ме е впримчил, че чак мърдането ми се струва невъзможно. Спомням си, че някога правих едни опити за разделяне newsm78 Ама е го на - нещо не стана, както го бях замислила. Прави, струва, обаче все е някъде наоколо ми. След 9 години брак наскоро ми заяви, че понеже нямаме домашен телефон, щял да ми купи куче, че като звъни по мобилния да може да ми каже "Я, накарай кучето да джафне на gsm-а"  newsm78. Иначе, ако него го питате - ама хич не е ревнив и обсебващ, изобщо даже. Thinking
Апропо, по-големи мрънкала и буквалисти до дребнавост от Девите не познавам

# 152

Апропо, по-големи мрънкала и буквалисти до дребнавост от Девите не познавам
ТОЧНО!!!

Моя бивш(съпруг) пък не искаше по никой начин да излезе на разходка,че щял да си изтърка подметките и полсе датрябва да си купува нови обувки....
Не искаше да пием кафе някъде навън...Щот' си имаме вкъщи....

# 153
Тъй, тъй...ние на пица не ходим, щото тия, дето съм ги правила аз, били много по-хубави. Кафето в къщи е по-сладко и истинско, а блеенето в телевизора / 90% нещо, свързано с коли или Анимъл планет/ е в пъти по-приятно от "размотаването" навън....
Ама сега като гледам ще се окаже, че едва ли не само ние двете с теб сме имали или имаме взимане-даване с мъже Деви Whistling
 hahaha hahaha hahaha

# 154
След 8 годинки прекрасен живот прекратих всичко с тоз човек,защото капката преля чашата:

Ходих на доФтур,че не ми идваше 3 месеца и си мислех,че съм бременна...ДоФтура каза обаче,че е коста голяма колкото праскова и подлежа на спешна операция Shocked  ooooh!
Като се прибрах от прегледа моичкия каза"Слава Богу,че не е бебе! Още едно гърло да храня"

Мдааа.... Tired Е,това не можах да простя!

П.П. Разминах се с операцията Слава Богу,но болката и горчивината остана....

# 155
Ужас #2gunfire Идват ми толкова много неща на ума, ама засега ще си затрая.....Друго си е маминка да те гледа, не е като да те кара някоя лоша мома да поемеш отговорност....Така са тяхната кожа  Crossing Arms

# 156
Вие явно сте попаднали на двамата най-лоши мъже от тази зодия. Ако изобщо това оношение е свързано със зодията. Thinking

# 157
А,що? Не си трай! Казвай си направо! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ми тя майка му се обаждаше всеки ден да пита какво ще ядем на обяд и за вечеря  hahaha hahaha hahaha
Сакън! Да не остане гладен и с ненаготвено ядене....Ние принцеси,макарони и таквиз неща дет' са набързо не ядяхме...Само манджички и специалитети....Разката ми се фамилията от готвене...Не че не обичам да готвя.ОБИЧАМ и то много...ама се бях превърнала само в готвачка и перачка....Никакво внимание... Whistling Whistling Whistling

Фър-р-р Бъз-з-з де да знам....Имам и братовчед Дева и той е същия  ooooh!

# 158
Фър-р-р Бъз-з-з, вярвай ми свързано е. С астрология се занимавам от 15 години и наблюденията ми не са никак само върху моичкия. 90% от мъжете Деви са или стари ергени, или разведени поне по 1 път. То най-малкото това си е повод за размисъл, ама пък като хлътнеш не ти е много до астрология - факт  ooooh!

# 159
Освен съпругът ми познавам и други мъже от тази зодия, повечето са като него. Явно аз "целя" само онези 10%, които са изключение.  Wink

# 160
При мен любовта си отиде много бързо.Още щом  разбрах(ей това ми отне време),че е било само сметка цялата работа....

# 161
Фър-р-р Бъз-з-з, въпросните 10% са със силно влияние от останалите слънчеви знаци. Така че наистина си си пълна късметлийка в това отношение. За останалите 90% важи в пълна сила това, което писах преди. Сега да уточним само една подробност - тези другите Деви, които "познаваш" и твърдиш, че са същите като твоята Дева - недей да си толкова сигурна. Девите имат уникалното качество да превръщат в реалност Вазовата творба "С чужди драг, в къщи - враг". Майстори са в това отношение. А и как си знаят интереса тееее......Много обичат да кръжат около хора с позиции в обществото и намиращи се по-нависоко в социалната стълбица.
Ама пък пусто какви красиви очи имат....като ти заклепи мило и невинно с тия еленски очи работата става мани-мани. И пак държа да подчертая, че най-големият процент ергени или разведени са именно Девите. Елемнтарната статистика дори го отчита като факт.

# 162
Нур, описаното сега много се припокрива с мнението ми за жената Дева. От тях също познавам доста и наистина много добре си знаят интереса и умеят да се правят на "овчи души".  Mr. Green

# 163
Аз имам много добри познати Деви, за жените ми е мисълта, но интересното е, че никога не съм ставала с тях истинска приятелка newsm78 Аз ли се пазя подсъзнателно от тях.....О всъщност сега като се замисля права си, че доста Девици се приемат съвсем насериозно за истински лейдита и се държат изисквайки и от другите да се съобразяват с това тяхно самомнение. Друг е въпросът, че едно е да се имаш самата ти за такава, второ е да се държиш като такава и съвсем друго е хората да те приемат като такава...Според мен са си едни обикновени фръцли обаче  Laughing

# 164
  • И аз не знам къде...
Я, каква темичка  Party!

И аз съм в кюпа, момичета  Peace!
Различава се от описаните от вас мъже, ама не много! Ние излизаме (излизахме преди да се роди дребния  Wink) доста често. И на кафе, и на кръчма, ходехме много по планини, на разходки до близки и не много близки места само за събота и неделя............. Бремена в 5 месец бяхме на екскурзия в Турция! Абе, походихме си  Peace! И сега ни се иска, ама ни е "диво" детето и за сега е невъзможно  Laughing!
Иначе е винаги прав, никога не греши, не прави нищо лошо и грешно............. Абе, идеалния човек според него  ooooh!! И гледа Анимъл планет, Дискавъри и предавения за коли  Joy!
И е мрънкалник и буквалист  Peace!

Общи условия

Активация на акаунт