иначе кейти нищо й няма- яде, тича, спи, абсолютно здраво дете. освен кашлицата. и тя е само рано сутрин до обяд, после не

към какво алергия никой не може да каже. трябва да се пуснем и там на сума ти изследвания. засега мисля да пропуснем. по родата няма никъде алергии.
Е нали и на нас са ни слагали такава ваксина, защо не ни излезе в резултатите...да няма нещо сбъркано!
Направи ли изследването пак за всеки случай?При нас примерно първия път имаше Кандида, втория не 
Майче Благодаря ти!
В 18:30 ни сложиха последния Амикацин, махнаха й абоката и.........чакаме!Аз ще тръпна сега дали сме се излекували или не ( не се знае) до другата седмица, когато в понеделник трябва да пуснем новите изследвания!Но смятам да платя да излязат по-бързо резултатите, че ако трябва да ги чакам и тях една седмица...
Ще кача малко снимки малко по-късно.
Лично за мен животът с абокат е жива мъка, мразя да имам забучена такава игла! Предпочитам да ме бодат всеки път, отколкото да ми стърчи този метал от вената
Имаш страхотни принцеси! И стадото с конете придава особено приключенски дух на снимките!

Подлудява ме- нито с добро, нито с лошо става и вече не знам какво да правя! Карам се, заплашвам, измислям истории как акото иска при мама, обещавам подкупи с играчки и тн, но нищо....От дъжд на вятър и то съвсем по малко- колкото успее с едно напъване. Извинявам се за WC тематиката, но съм направо безпомощна.