толкова рядко съчетание е - руса и къдрава
честит имен ден, микки 
"Ало, ей". И после го карам да ми пее песничка и той ми пее нещо, което сам си е измислил, с някакви безумно големи интервали. тук трябва да кажа, че за разлика от батко си техничаря, Ясен има много хубави дълги пръсти.Току виж просвирил на пиано. Въпреки че засега се сърди, каквато и музика да му пусна - аз го мъчих с ренесансова хорова музика, арабски фолклор и грузинска естрада, но явно не е това пътят на просвещението ..... 
Хайде да се видим утре на кафе, ммм? Аз нали в момента се водя безработна (поне докато не реша какво всъщност искам и ще ме направи щастлива). Утре Ади е на ясла, така че съм свободна от 9:30 до следобед 
Снимките са чудесни - виждам, че много хубаво сте си изкарали! Видях и русокосите принцове на Били, скивах и таткото, само Били май се изплъзна по тъч-линията

На родителите пък остава любопитството по какво ли ще се различават децата и по какво ще си приличат 

прекрасна е дребната !!!!!!!!

. та така де - за кафе не сме, но ако ти се обикаля по площада като луда калинка, заповядай. утре сабахлянта ще звънна.
А ти скоро да се похвалиш с нова, желана работа! 

Оказа се алергИя от насекомо (както предположИ ДомИнИка) ПъпкИте завяхват И се надявам да няма новИ.

, но поне като ходим е извън града, където е пусто и девствено! 
Иначе е бомба"атомна"
Всеки път когато иска нещо изречението й започва с "Нинаааа искаш ли да..." , а това за което пита го иска тя! И така всеки път като поиска нещо, пита ние искаме ли да еди какво си!
Вече (не забелязах точно кога е станало) не спим с памперс, не пишка вечер въобще! Но милата ми душица все още не се е отърсила от след АБ-я шок, все още си мисли, че като излизаме "няма да боли, няма да боли"!Стряскащо е много! 

и когато отидохме на плажа всички чадъри вече бяха заети, та с триста зора си намерихме място на по-населен плаж с места за собствен чадър. Иначе в платените зони беше перфектно
И няма да повярвате кого видяхме точно на безплатния плаж - Супер Любо от рекламата на БТК
И аз разгледах снимките - малкия Дартанян все така има аристократично излъчване, градчето е много красиво, и ви желая да живеете много щастливо в новия си дом!
Надявам се само да им понесе по-леко тази промяна и да им хареса новата обстановка, новите лелки, новите занимания и другарчета!

Препоръчани теми