Ноемврийчета 2005 - 18 тема

• 17 349
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
                     Честита рожденичка Клара!!!!!!!(макар и със закъснение) Да ти е здрава и все така засмяна!Многооооо щастие ви пожелавам?
А снимките са просто божествени!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes две нежни и красиви богини прекрасни са те !!!   bouquet

Клара, я кажи ти откъде си купи самара? Мисля, че ще ми трябва скоро?Ако можеш пусни някой линк на магазин!Благодаря ти предварително!!!!!!  bouquet

# 91
Клара, и от мен честита ви рожденичка!! Прекрасни сини очи има, става все по-хубава, като кака си! Wink
Pollia, много романтично ми звучи битуването ви и по някакъв начин ми напомня на романите на Джоан Харис (авторката на "Шоколад" и мн.др., в момента точно чета "Бонбонени обувки"). Simple Smile
Майче, за ученето не мога да ти дам съвет, първо провери дали можеш да си възстановиш студентските права и на каква цена, че, ако е отначало, по-добре си избери нещо друго, което ще ти е от полза. Иначе и мен често ме човърка да запиша нещо пак, макар че дипломите ми прашасват, но по скоро за някакъв курс си мисля. Дръж ни в течение какво си решила и какво е зарязаното, че аз не знам май?

# 92
журналистика в су. голяма е простотия. или поне беше  Rolling Eyes

# 93
Първо искам да се похваля, с разтреперени от вълнение ръце ви пиша : РЕЗУЛТАТИТЕ НА КРИСТА ОТ ИЗСЛЕДВАНИЯТА СА НАЙ-ПОСЛЕ ДОБРИ!НЕ СЕ ПОБИРАМ В КОЖАТА СИ ОТ ВЪЛНЕНИЕ!!!! newsm44 newsm68
Е остава да изберем къде да отидем на почивка!  Mr. Green
Hug

# 94
  • Пловдив
Никики,  Hug!Починете си добре!Имате нужда! Желая Ви здраве!
Клара, да ти е здрава и усмихната рожденичката! Като я гледам май си ходи момата Simple Smile! Чудесна семейна снимка сте си направили! Изглеждате страхотно и много щастливи!
Майче, давай! Хората са го казали, че се учим, докато сме живи!

# 95
Никики, много се радвам, че най- накрая детенцето се пребори с тези болести и вече можете да си отдъхнете всички! Дано никога повече не минавате през такива петила и сега да си изберета най- прекрасното място и да си починете заслужено  Hug

Клара, с извинение за закъснението Честита едногодишна принцеса!  Да ти е много здрава, прилично палава, много щастлива и задружна с кака си. Много са хубави и двете ти дъщерички- като рисунки  Heart Eyes

Майче, аз сега ще играя героя с рогцата и опашката на д-то, 'щото по принцип наистина е хубаво човек да се развива непрекъснато и да се самоосъвършенства, но по мое мнение ще ти дойде твърде нагорно и с едно учене вече. Аз поне като имам да уча за изпит и ми се къса сърцето как изолирам Яна и чета почти денонощно, а и тя реве много и само си търси поводи да ме вика за нещо, а ти с двете + работата направо ще се побъркаш.
Но всеки си знае де- ако мислиш, че ще се справиш, че ще имаш силите за това цялото учене и ходене по лекции и няма да ощетиш дечковците, а и себе си- go for it!  Wink

exxo, мерси за координатите. Дано не се налага все пак, но поне работи с качествена хомеопатия, че аз като чуя такова нещо и все сипредставям разни кофти бутилки с тревички и семенца в тях  Wink

# 96
  • Карлово
Клара, честита годинка на Зейна! Все така весело дете да расте! А Нур има най-невероятно сините очи  Heart Eyes
Никики, страхотна новина! Заслужавате почивка наистина!

# 97
nikiki, много се радвам!! Отидете някъде да забравите всичко, и Криста, и ти!

Майче, на мен второто ми висше е точно там, но ПР, някои от предметите ни бяха общи с Ж . По принцип е всеизвестно, че Ж се изкарва по-лесно от ПР, така че аз съм сигурна, че ще се справиш. Но определено не е за подценяване и аз се радвам, че имах честта да ми преподават светила в областта си, сега не знам дали е така, някои се издигнаха, други си отидоха (Марко Семов напр.) Ееех, носталгия, направо пак ми се учи. Ако искаш ми пиши на ICQ-то по темата, че и разни курсови работи мога да изкарам, все за 6-ци! Wink

# 98
ооо, факултетът по журналистика не може да стъпи на малкия пръст на философския с дву- и три-семестриалните изпити там. аз изпит с под 5000 стр. литература за четене не съм имала докато учих кул-ята. да не говорим, че един беще с 12000! така че 100 % ще се справя. иде реч за това има ли смисъл или няма. първите ми 2 години журналистика там бяха изключително загубени. не усетих, че получавам нещо и именно затова се отказах. вярно, че бях задочно и разлика има, но нивото на обучение тогава беше твърде ниско. светила по моето време нямаше - в началото нали някакви общообразователни глупости се четат, така че по него време и нищо мъдро не засякох. да не говорим за 'съучениците' ми - бяха с по 5-6 години по-млади. сега ще са с повече от 10! направо ми става смешно като си помисля каква карикатура ще съм насред цялата тая младеж. все пак в понеделник ще намина да видя за какво иде реч и колко усложнения би имало, за да се върна. ако са твърде много, просто ще отсвиря всичко. а ако все пак се завърна на училищната скамейка, сиси, 100 % ще пиша.
ще докладвам в понеделник  Peace

# 99
Точно това имах предвид под "лесно", при моята Българска филология и тонове томове, наистина ми беше леко, но интересно и полезно и не съжалявам. Но наистина разликата между Ж и ПР е голяма, още повече в задочния вариант, за съжаление. Ще видим в понеделник, но наистина трябва да помислиш и трябва ли ти!? Защото можеш да използваш времето за нещо, което наистина ще ти върши работа, магистратури много, курсове също, просо трябва да разгледаш.

# 100
Привет и от мен!

Чудесни новини никики! Много се радвам за вас! Heart Eyes

Клара, честита първа годинка на малката принцеса! Heart Eyes Миналата година очаквах, че с Ванко на една и съща дата ще празнуват, но уви! Grinning

Ето го и моето вече 8годишно момче - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275947.
А това са част от морските ни снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275854

# 101
Здравейте!
Не съм чела назад ,само по диагонал разгледах последната страница.
Радвам се ,че при никики всичко е на ред.
майчето- ако смяташ да работиш по специалността- завърши,иначе е загуба на време.
Ние сме на море.Харесва ми.Морето блести ,пясъкът е фин и има тонове вкуснотии.
Алекс танцува вечер в детската дискотека ,ходи на представления ,ръкопляска възтожрено,непрестанно мъкне шишарки в стаята
и дивее с разни дечурлига.И това е в Бг - на Дюни сме и за сега изобщо не съжалявам.

# 102
Desi_slava Няма и за какво да съжаляваш!! Hug Вярно не съм ходила на там от 4г. но преди ми беше много приятно!!!
И пак да питам, някой има ли идея от къде мога да си поръчам/купя самар за Криста?Тя , че ще се катери - ще се катери, но по някое време ще се измори и...мисля, че ще е добре да имаме!! Hug

# 103
самари имаше в малечко. мога да ти дам нашия, ако искаш. хаук е и има колела. добър е. нали знаеш, че самарите са подходящи за деца до 15 кг   Peace
забравих да кажа, че е добре, че криста е здрава  Hug

клара и били - сладурски снимки!

деси - не знам дали ще работя по тази или пък по първата ми специалност. културолози никой не търси  Wink. то нашето образование не е като вашето - завършвате си го и е ясно какви са опциите за работа по специалността. при нас, другите, знаеш, може да работиш всичко, което ти хрумне. не че журналист не можеш да станеш и без тапия, но ако да речем, ми хрумне да заработя в бтв/радио, документ от ФЖ само би ми свършил работа  Peace за сега съм редактор - харесва ми и ми е угодно. не знам до кога обаче. ако ми скимне, пак може да се върна към нпо сектора, за което тапия не ми трябва никаква. но пък може да ми хрумне и тон-режисьор да стана или субтитрист, или пък в радио да работя - да да знам. при всички сучаи ми хресва мисълта, че мога да правя стъпки в страни   Wink оф, кво ви занимавам с моите мисли. ще се оправя както намеря за добре към момента. затварям темата, че сама на себе си досадих с дилеми и размишления  Mr. Green

а дюни дори не знам къде е. мале, много съм зле с географията  ooooh!

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 10:13 от majceto

# 104
Благодаря ви момичета!!!!!! Hug  bouquet То и аз съм на 107-то небе от щастие! Flutter Особено смешна бях днес когато ги взех/видях резултатите, та почнах да целувам листа  Blush , чак и то пътя, а  хората леко смутени - ей такива очи  Shocked Shocked Shocked Shocked ...е може би ако знаеха през какво минахме с детенце щяха да са с ей такива усмивки  Laughing !!!!!!!!!
 А и да почерпя , единствената ми баба (нямам ни друга , ни дядовци) днес стана на 74год. , да ни е жива и все така  здрава/нищо да й няма!!!!!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт