А снимките са просто божествени!!!
две нежни и красиви богини прекрасни са те !!! 
Клара, я кажи ти откъде си купи самара? Мисля, че ще ми трябва скоро?Ако можеш пусни някой линк на магазин!Благодаря ти предварително!!!!!!
две нежни и красиви богини прекрасни са те !!! 

!Починете си добре!Имате нужда! Желая Ви здраве!
! Чудесна семейна снимка сте си направили! Изглеждате страхотно и много щастливи!

Миналата година очаквах, че с Ванко на една и съща дата ще празнуват, но уви! 
Вярно не съм ходила на там от 4г. но преди ми беше много приятно!!!

. то нашето образование не е като вашето - завършвате си го и е ясно какви са опциите за работа по специалността. при нас, другите, знаеш, може да работиш всичко, което ти хрумне. не че журналист не можеш да станеш и без тапия, но ако да речем, ми хрумне да заработя в бтв/радио, документ от ФЖ само би ми свършил работа
за сега съм редактор - харесва ми и ми е угодно. не знам до кога обаче. ако ми скимне, пак може да се върна към нпо сектора, за което тапия не ми трябва никаква. но пък може да ми хрумне и тон-режисьор да стана или субтитрист, или пък в радио да работя - да да знам. при всички сучаи ми хресва мисълта, че мога да правя стъпки в страни
оф, кво ви занимавам с моите мисли. ще се оправя както намеря за добре към момента. затварям темата, че сама на себе си досадих с дилеми и размишления
То и аз съм на 107-то небе от щастие!
Особено смешна бях днес когато ги взех/видях резултатите, та почнах да целувам листа
, чак и то пътя, а хората леко смутени - ей такива очи