Ноемврийчета 2005 - 18 тема

• 17 350
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
nikiki радвам се, че Криста е добре!!
За самара - 100% в магазините за планинска екипировка трябва да имат. Ето линк към един от най-добрите софийски магазини "Стената"
http://stenata.com/?categoryID=44
Можех да поръчаш онлайн, но най-добре се обади първо и провери какво имат налично и кое е подходящото за вас.
За варненски магазини идея си нямам.

# 106
  • Gabrowo->Sofia
Клара, с голямо закъснение искам да пожелая много, много здраве на Зейна.
nikiki, а за здравата Криста се развам почти колкото и ти.

Ние утре си уредихме почивен ден и още довечера отиваме при Ваньо. А ето и малко снимки http://dianastoimenova.multiply.com/photos/album/13

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 11:59 от diddi

# 107
майче сега ще ги видя в Малечко!  Hug За килограмите, през болеста Крис свали два и стана 11кг. , сега е качила и е към 12кг....  Rolling Eyes
еххо  Hug Стената беше първото място в което ги прегледх, но цената просто не ме устройва, много пари им искат А и само третия ми хареса и ще ми свърши работа! Confused  Май ще чакам майка ми да види колко вървят в Мадрид, сега в събота щяла да ходи на пазар, а имало навсякъде големи намаления!Дано да ми намери! Wink

# 108
  • София
nikiki - радвам се , че малката е ок Simple Smile
а за самар - може да погледнеш този ако не е продаден, изглежда добре.
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=277881&cat=3
до скоро имаше и други обяви, но явно лятото се купуват самари Simple Smile))

А ние стягаме куфари за моренце утре сутрин тръгваме...най- накрая Simple Smile

# 109
nikiki честит празник на баба ти, жива и здрава да е,
Много се радвам че Криста е вече ок, сега е готова отново за подвизи
Нашия самар си го купих от продавалника на чико е, с колелца, без раниза , много е лек и затова е удобен че и детето като тежи  става трудно
Angel_Dust този самар също изглежда добре, нашия само че е с колелца и става за дърпане на равните места да ти почива гърбът
Който ще ходи на моренце му желая приятно пътуване и весело изкарване
diddi къде сте правили тези хубави снимки

# 110
Клара, да ти е жива и здрава малката дъщеря. Да слуша и расте голяма хубавица.

И ние утре отиваме при дедето. А то пак е болно. Значи проблема не е в яслата, а в нейния организъм. Надявам се все пак да успеем да отидем на почивка. Запазила съм една стая в Трявна и не ми се иска да изгори капарато.
Никки, а с теб ще се чуем скоро.
На всички, които отиват на море приятно изкарване.

# 111
      Благодаря вииии много момичета!!!!!!!!!!!!  Heart Eyes  bouquet
Клари за търсих в Продавалника,  има само един и той е продаден, но не е отразено!Явно защото писах в търсачката "самар" и затова не ми е излязло нищо друго! Confused Говорих с майка ми, тя ми каза, че е виждала в Мадрид и там били направо без пари, така, че ще чакам!  Party
 Angel_Dust Да, този е супер!Гледах го в EBay-я за 20-30 лири! Най-големия майтап ще е да купя и Криста, която мрази всякви там ограничения да не иска да влезе в него!  hahaha
 Я да ви се похваля с една снимка от преди малко  http://img95.imageshack.us/img95/3481/picture011hz0.jpg

# 112
  • Карлово
никики, страхотен  момент си уловила!
Диди, големите сте сладури на "ремонтните" снимки

# 113
добро утро
nikiki хванала си настроението в кадър
Коте много голям мъж си имаш, жив и здрав да ти е, за първи път виждам торта със салам, сигурно е била много вкусна
Още веднъж благодаря за поздравите и пожеланията за децата
Ние сега ще се разходим до близкия пясъчник, ако знаете колко ми е писнало в квартала,  ooooh!

# 114
nikiki, страхотна снимка! Поздравления. Аз преди 2-3 седмици продадох нашия самар за съжаление.
Клара, Ванко такъв пубертет го гони, че ми е бръмнала главата. Та последното беше, че отказа има торта на празника. Не обичал. Да това солена палачинкова му направих. Много вкусна беше наистина.
Диди, големи сте майстори с Ваньо.
Буба, оздравявайте бързо.

Колкото до площадките и мен кварталните са ми омръзнали ужасно. Ходим на тази - http://bgmaps.com/map.asp?sid=c01263cb550e96b588e50bd3a4376b99&a … amp;Map39_30.y=52 в Южния парк има малки пързалки-влакчета, пясъчник и катерушки. Можем да си направим някоя среща там.

# 115
аз винаги съм за срещите
само кажете кога и идваме
Коте, дай рецепта за такава торта

# 116
  • Карлово
Клара, аз също правя солена палачинкова торта. Правят се 8-10 палачинки. Намазва се всяка палачинка обилно с майонеза. Нареждат се, като върху първата палачинка се поръсват кисели краставички ситно нарязани, върху втората-сирене, третата-шунка, четвъртата-сварени яйца и отново се повтаря. Завършва се с майонеза и настърган кашкавал. Но за плънка можеш да експериментираш с любими продукти. Били, сподели и твоята рецепта, плз. Grinning

# 117
За палачинковите торти аз ползвам каквото имам налично ако децата го обичат разбира се.
В тази ползвах за намазване - заквасена сметана и разбит хайвер. Между палачинките слагах - кашкавал, салам и кисели краставички. Един от средните слоеве се състоеше от три палачинки със сирене  завити на руло и нарязани на кръгчета. Във всяко руло имаше по половин маслинка/от тези с чушка вътре/. Украсата - салам, роле от шунка и кашкавал и маслини.
Вкъщи палачинките са на особена почит. Редовно правя набързо - запечени завити с шунка и поръсени с настърган кашкавал.

# 118
  • Карлово
А, Били, твоята е много по-интересна. Ммммм, ще въртя палачинки през уикенда  Laughing, много апетитно звучи

# 119
много вкусно ми звучи, аз обаче не мога да правя палачинки, явно нещо с пропорциите ми куца, стават ми единствено ако ги правя на скарата, иначе залепват, накъсват се и изобщо нестават
Но много обичам, ама няма кой да ми прави
Нур изобщо вече не мога да я придумам да спи наобед, което разваля режима и на Зейна, днес малката се мъчи геройски да не спи и припадна в 16-30 за час и после с нови сили та сега едвам я метнах в леглото, ама дали спи никой не знае, може да ме викне след малко, а каката сега вече спи, цял следобед ми се пречкат в краката, нищо не мога да свърша. Нур ме побърква с въпросите си, не спира и за секунда, много досадно, повтарям, отговарям, ама тя и прекалява и го прави нарочно, въртим в кръг едни и същи неща дъвчем по хиляди пъти,
Оплаках ви се ама нещо май ме друса депресията,
Утре мисля да ходим да си направим скара, доляло ми се е, а кога ще почвам диета, все има поводи да я отлагам  hahaha
Лека вечер,
кротки и здрави деца

Общи условия

Активация на акаунт