Ноемврийчета 2005 - 18 тема

• 17 354
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
по повод отслабването - аз съм отслабнала къде 4-5 кила без диети. вече доближавам не само формата си от преди бременностите /включително/ с петра, а и времето от по-преди това. добре е кат за над 30-годишна с 2 породени  Mr. Green

клара - и петранка е същата. само дето се е научила с повод и без повод да казва 'мамо, моля е' с наблягане на 'мОля' и така просто не ти дава шанс да й се скараш или да забраниш  Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 09:18 от majceto

# 121
При нас ключовите думи са - "мамо, може ли...", "мамо, даваш ли ми...." обикновено следва нещо забранено, но като пита така се предавам.
Пак палачинки. Клара, има и готови в супермарркетите. А аз ги правя в пропорции 1:1 мляко/или мляко + вода/ към брашно.

# 122
познайте какво въртях досега.. палачинки  Twisted Evil ей, опасни сте.  аз имам изпитани пропорции и винаги стават.
при нас нищо ново. кейти си е вече здрава напълно. не знам дали пак ще ни пращат по изследвания за този коклюш, ако въобще е имало такова нещо. скоро трябва да правим изследванията за детската градина. аз психически вече се настройвам, ама ми се струва, че ще е доста тежко в началото  Thinking дано да издържа и да не я спра без време.
не знам какъв е този летен грип. аз съм вече на антибиотици след 3 седмици боледуване  Rolling Eyes и в тези жеги направо се чувствам ужасно.
диети не пазя. килограмите ми са все едни и същи от години с вариации от -/+ 3кг. и слава богу, защото съм голям лакомник и не мога да се удържам.

# 123
Синьо безвремие... дай ги тия пропорции че и при мен да стават
Ние се върнахме от почивката и скарата днес на витоша, ох какъв разкош е там, хлад въздух, само лошото е че сега ми е тежко, голямо ядене беше  Whistling
Нур заспа още по пътя за насам, преди час и чак утре ще се събуди
Остава другото да го приспя е ще е чудесно,
После ще кача малко снимки

# 124
# 125
Майче разглеждайки снимките ви, първото нещо което възкликлнах "на ум" беше "Боже и Камен стана човек" Simple Smile колко бързо растат децата.
Второто пък беше - колко много ти отива новата прическа. Някак си повече ти пасва на темперамента Simple Smile
Супер смешно ми стана разбъркването на няколко снимки от 125 Simple Smile даже историйка си измислих Simple Smile)) нещо от сорта ми звучеше Simple Smile
Камен се храни ........... Децата се забавляват ....... Да не забравяме колко е важно Камен да се храни ......  Стефан за риба, че и риба хванал ...... много е важно Камен да се храни за да порастне голям ....Стефан говори по телефона, колко трябва да яде Камен ........... Петра размишлява за нещата от живота .... Камбата продължава да се храни ......  Най-накрая дойде ред и на Петра да похапне Simple Smile)))

# 126
хахаха
да, камен добре се храни   Peace
а за прическата - от месец време насам и аз започнах да се харесвам с 'новата' си коса  Laughing

# 127
  • Пловдив
Днес беше много нервен ден, продаължава да бъде, защото на Росен му се спи и от спланята вика:" Мамо, защо ме оставиии?"

Майче, много сте хубави на снимките; установих , че петра и камен много си приличат, а на теб толкова ти отива да си с деца Heart Eyes Идилияяя

# 128
привет
майче страхотни снимки, много са сладки и двамата, особено с банските, сладурковци,
Прическата ти наистина ти отива много
Явно добре сте си изкарали, ама ти нищо не разказа
О със спането имаме голям проблем, ето още не е заспала ама аз я наказах, тя се разрева, и сега вече иска да спи, защо всеки път трябва да се разреве преди да заспи това дете, а иначе днес тъкмо си мислех че не е ревала

# 129
ми кво да разказвам - раздрискаха се, разповръщаха се, петра не искаше да стои наплажа, а във водата не даде дори малкото й пръстче да натопим, камен се дра като батлан, а свекитата, които уж трябваше да помагат, си изкараха чудесна почивка; филков лови риба в реката, нае лодка и направи и морски риболов заедно с другите местни рибари, та поне той е доволен. добрата новина е, че поне поръчки нямах, та 7 дни изобщо и не отворих компа. това на кратко.
а за банските - бяхме като секта на плажа - всички ни оглеждаха. сигурно се чудиха на акъла ми как съм навлякла децата. но с удоволствие мога да кажа, че и петра, и камен не получиха дори леко зачервяване и не отключиха дори една пъпчица /нали са с АД/. доволна съм. дори купих по още един бански да имаме и за др. година.

# 130
  • Карлово
Страхотни снимки, Майче! Наистина е пораснал Камен, а и Петра.
Клара, и ние сме така със съня. Все с уговорки и кавги. Прочитам си аз задължителните две приказки, обаче после започва едно шикалкавене, докато не ми писне и не повиша тон. Мсе се успокоявам, че като всички отминали негативи в поведението й, и това е период.

# 131
  • София-там нейде в западната част
цоп и аз  Hug
клара страхотен аватар,много са сладки двете  Grinning ... а за спането позната история  #Crazy триста приказки докато се натъмани да спинка,сигурно в детската няма да спи изобщо или ще ме изненеда  Whistling ... но досега не съм видяла нито един скорпион да седи мирно,а имам няколко приятели,включително и баба ми ... не си падат изобщо по спането  Laughing
майче сладки и пораснали,Петра ми се струва някак по-различна от преди  Thinking ... прическа ли що ли ,нещо съм пропуснала покрай не влизането си във форума или просто пораснала  Grinning
тити много се изкефих на двете сравняващи снимки,въпреки че и аз познах на коя е Деян,а у нас бабите,таткото и дядовците бъркат двете госпожици в първите месеци,а на мен все ми се струва че доста се различават
никки дано скоро свършат неволите ви  Peace
=^._.^= Ема също е на любезна вълна Blush,разбира че по този начин може да мине евентуално номера и за нещо забранено ... на Асен ,казва "може ли,глътка биричка,татенце" с доста мазен тон  People Angel  angel008 както това татенце е от известно време в репертоара й и особено ако иска нещо ... сега и мен ще ме карате да правя палачинки   cook

# 132
но досега не съм видяла нито един скорпион да седи мирно,а имам няколко приятели,включително и баба ми ... не си падат изобщо по спането  Laughing

да-да Simple Smile ела вкъщи...ако не се наспят, двамата скорпиони са толкова криви, че ми иде да изчезна. Иначе да, има го първоначалното опъване на Деян, но не задълго....нали ако не се наспи, няма да излезе на разходка  Wink

снощи се прибра. Пораснал е - пораснали са му най-вече краката и ръцете, станали са огромни, като на тийнейджър, а също и дупето дебело, тръткаво такова...изобщо не потърси да види бебето - дори когато то ревна. Не се интересува от него почти никак. Опитва да каже някои думи, страшно му е трудно, така че се прежалих, ще го водя на логопед.
ама иначе научил сума ти букви, коя на кого е.
купихме пантофи за градината. Утре ще правим изследванията, ще купим и раничка и още един анцуг.

бебето не наддава, стои едно слабичко, гърчаво, направо жал да ти стане. Иначе си е съвсем нормално като поведение. и него утре ще теглим, че аз пак се вкарах във филми, а не искам да дохранвам.

# 133
  • Карлово
Тити, ами жега е, как да наддава мн бебето. Не се шашкай излишно.

# 134
тити по колко наддава
Спомням си че зейна наддаваше първите три месеца по 200гр, но тя не искаше да суче много, и аз не дохранвах, казвах и че ако е гладна да суче колкото ще, кърмата ще стане повече ако трябва но шишета няма да давам, и после нещата се наместиха,

Общи условия

Активация на акаунт